16

Анонимен

преди 3 месеца

ДЕСА ПОЕТЕСА И НПО БЕЛАЗЕЛЬКОВ ЩЕ ОТСЪДЯТ ПО ЗАВИСИМОСТ ХАХАХАХ

15

Анонимен

преди 3 месеца

РЕШЕНИЕТО ЩЕ Е ПОРУГАВАНЕ НА ПРАВОТО И УДОБНО ЗА СГЛОБКАТА.

14

1111

преди 3 месеца

До ЕВРОАТЛАНТИК..... определено не съм ГЕЙБЕР и още по-малко *** ЛЕ РАСТ , просто правя разлика между Русия ( държавата и народ въобще ) и режимът на дребното комплексирано милиционерче с феодален манталитет , с което вие пеперудите си въртяхте газови и петролни далаверки за милиарди - ФАКТ!!!

13

1111

преди 3 месеца

До ЕВРОАТЛАНТИК.....вие ляво-либералния джендърляк от пепедерастията , не сте и никога няма да бъдете ЕВРОАТЛАНТИЦИ. Хубаво е знаете смисъла и съдържанието на определени понятия преди да решите да се закичите с тях защото ви се струват по-шаренички , екстравагантни и дори кичозни и много ще ви ходят на маникюра......

12

Анонимен

преди 3 месеца

Във все още действащото НС се извършиха куп поразии.И най- вече промените в Конституцията. Ясно е казано кой ,как и кога може да се извърши промяна. И всичко е заради правомощията на Президента.

11

Хмм...

преди 3 месеца

Интересно, защо тази иначе дежурна по всички медии женица не разясни още в началото, че дори и да бъдат обявени за противоконституционни, промените в основният закон няма да престанат да действат? Защо и самият КС чака още и не излиза със становище, а продължава да мълчи65985? Нещата не са такива, каквито ни ги внушават. Явно се чака резултата от изборите и тогава КС просто ще каже- всичко е ОК. Но дори и да не е, изхождайки от казаното, поправките ще действат. Май се нуждаем от нова Конституция

10

повлекана

преди 3 месеца

Аман от тая буля с форма и съдържание на превтасало тесто , която от 4 години набива опорките и тиражира по медиите пропаганда в полза на фигуранта мистър кеш.

9

ХоХо

преди 3 месеца

От изложеното става ясно , че у нас нищо не ясно освен , че съществуването на въпросния съд е безмислено !

8

Анонимен

преди 3 месеца

абе я най-добре я разкарайте конститицията,само усложнения носи ...какво им е на държавите без конституция - Великобритания,Нова Зеландия,Швеция,Канада,Сан Марино...

7

158

преди 3 месеца

Три пъти я прочетох тая конституционалистка и почвам да се чудя като нищо не зависи от тях, защо съществуват?! Какво значи, че ако един закон е противоконституционен, не се връща правната уредба!? Защо чакат да минат изборите, ако според неправомерните промени в конституцията, тези избори ще се окажат нелегитимни?!

6

ПроСоТо

преди 3 месеца

Я!..Затгрили са ми прескромния коментар../въпрос/ ..Попитах :-Колко време е необходимо на "корифеите" от КС,които би трябвало да познават текстовете на Конституцията,за да вземат решение за противоконституционните "поправки" ?..Толкова ли е ТРУДНО да кажат:..-"Това ДА,това-НЕ!" ?!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Винаги, когато се правят законодателни промени не принципно, а с конкретна задача и с оглед на нечий интерес, накрая се стига до задънена улица. За сведение на умнокрасивитета.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ли ще е решението на конституционния съд дето Деса е конституционен съдия вътре?Мафия!Закривай!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Оп смениха конституцията ,като п си мислиха че ще в тяхна полза,но се оказа че след изборите че бъдат на последно място )))лъжците от по че ги накаже българския народ ,че и инснефем от вкара завинаги ))

2

Анонимен

преди 3 месеца

Пляc Пляc

1

Анонимен

преди 3 месеца

да благодарим на прасенцето, тиквата и мравояда за батака, който сътвориха с Конституцията на Република България!