309

ами,

преди 2 седмици

Като ги гледа и двамата са роми но от различни касти.Само носят български имена.Бай Тошо им позволи.

308

българин

преди 3 седмици

До Анон Имаш ли представа , колко българи са женени за ромки в нашите села....?!

307

Алито от София

преди 3 седмици

След като всички наши управници ,като почнем от Европейските шефове,над половината парламент,обичат мъжки ласки от надарени *** сънародници,начело с Ася Василева,от пп-дб,също така съпартииците и,кмета на София Веска Тери,Боби Бонева,зависницата Хекинянка и още куп курвети в Столична община,всички се *** без срам и задръжки и се гордеят че са мъжки момичета,много ми е чудно на кой му направи впечатление, а ако знае какво става у затвора, как няма работа, по цял ден се клатят

306

Анонимен

преди 3 седмици

Днес ще обясняват,че е нормално един 18 г да е гей,утре ще обясняват,че и на 14 г е нормално да си гей. Ама то всички виждаме каква пропаганда се върти в западния свят на тази тема.

305

Анон

преди 3 седмици

Това е абсурдно. Представете си, че персонажите бяха момче и момиче ( а не 2 момчета ), щяха ли да се впуснат в романтична връзка - българин/ка с ром/ка ?!!! Не съм против ромите, напротив, аз винаги съм ги защитавала, но изобщо не би могла да се случи подобна връзка, защото ценностите са съвсем различни, коренно различни. Ето това е неправдоподобното във филма, не толкова гей връзката.

304

Анонимен

преди 3 седмици

И какво чудно има.П.едалите се навиват да ги чукан основно ц..иг..ани.

303

+&+

преди 3 седмици

Филма да го пуснат в уКрайна и Сащ.За награди "златна китка".

302

Ббб

преди 3 седмици

И какво му е нашето на този филм.. Спонсориран е от държавата ли.. И кой е рома от тези на снимката, този с тениската а не с ризата и този на който му излиза дим от устата.. Значи ако не си с риза и пушиш си ром, така ли..

301

То

преди 3 седмици

За тази сцена вече разбрахме. Но все пак не стана ясно този филм истинско изкуство ли е, или е политкоректна пропаганда? Защото и ,,Лолита" е с доста особен сюжет, но никой не може да отрече големия талант на Набоков. Или филмите на Пазолини. Или на Нийл Джордан (,,Играчка-плачка").

300

Бако

преди 3 седмици

Има само един начин за справяне с проблема!

299

ШЕСТВИЕ ЗА СЕМЕЙСТВО

преди 3 седмици

Събота 22 юни в 13,30 часа пред храм-паметник Свети Александър Невски в София, елате да кажете НЕ на gжендър-пропагандата!!!

298

Анонимен

преди 3 седмици

Bravo. Това е филм за Oskar

297

Анонимен

преди 3 седмици

Дълбаем дъното

296

Поход за семейството

преди 3 седмици

Събота 15 юни от 16,00 ч пред Народния театър в София. ШЕСТВИЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО събота 22 юни от 13,30 ч пред храм-паметник Александър Невски! Елате да подкрепите традиционните семейни ценности, за да не ни завладеят тези, които създават и пропагандират този филм!

295

заглавието "Люб

преди 3 седмици

да се промени на "Е-ban" в тон с реалистичната трактовка.

294

Анонимен

преди 3 седмици

Викторе, казваш "морал" (който го притежава). Т.е. да обобщим - който е на твоето мнение - има морал, който е против - няма морал. Нали така? А да ти идва на акъла, че може би и ние имаме някакъв морал? Е, не като твоя, но примерно християнски морал, според който не съдим никого, но не можем и да поощрим начинанието ви. Защото в крайна сметка какво популяризирате и какво се опитвате да легитимирате? Дай да си говорим честно!

293

Анонимен

преди 3 седмици

Бааааааа ти луд ли си! От кога мокрите фантазии на някъв педигрий са изкуство? Това е гнусно.

292

Русофил

преди 3 седмици

Мъж с мъж да спи е най сакралната комунистическа мечта. Братската любов е най силна когато е обилно полята с водка и по партийна линия.

291

Русофил

преди 3 седмици

Как да не са с привилегии като Путин е от тях? Колко пъти ходи в Анадола да го правят булка? Той затова се разбира с арабите и турците, те си падат по тези неща.

290

Тон

преди 3 седмици

Гейове и в Русия има ,но не са с привилегии и над закона и не се натрапват!