17

до 14

преди 3 месеца

Мнението ви изисква проверка. Моят въпрос тук е: Какво направи специално създадената организация за 34 години по този въпрос? Ако някъде е имало заличени паметници, в началото на 90- те е било по-лесно да се намерят техни роднини, евнтуално наследници, които да ги знаят и да подновят паметта за жертвата им. В нашия край в едно близко село миналата година откриха нов голм паметник с всякакви имена. Така че не мога да се съглася с мнението ви за "нов възродителен процес".

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 16 - що, бе, 16-ти - я виж каква култура бъка от очите и челото му - направо културтрегерна :)

15

Анонимен

преди 3 месеца

Правилното заглавие "Никой не се грижи за културата и на никой не му пука"

14

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя много прилича на министъра на културата )))

13

Анонимен

преди 3 месеца

На много места в страната в миналото имаше войнишки паметмици в които много от имената бяха типично мюсюлмански. Войници загинали за България! Днес такива паметници на загинали за България войници мюсюлмани, са почти навсякъде унищожени! Нищо не се е променило от последния възродителен процес досега!

12

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Как няма ? Нашата цветна евро еднорозова Сглобка направо ги реже. По - модерно е. Скоро по едно НЕМО във всеки град.

11

венци

преди 3 месеца

Гербаджийски крадци отговорете защо тормозите създателя на Исторически парк?Намериха се няколко духовни българи и вие искате да ги унищожите.Няма да стане.Скоро всички гербаджийскодепесарски мутри ще бъдете пометени.

10

Бай Мо

преди 3 месеца

Няма наистина, вие там сте само за лапане на държавни пари. Срам и пълен позор сте всички тикви!

9

Анонимен

преди 3 месеца

В Сирия, много-много отдавна, преди елинско време, на ВСИЧКИ починали са им правили релефни бщстове с тяхното ЛИЧНО изображение в най-нагизден и уважителен вид. Тези релефи, тези сйулпури са се съхранили и до днес в някакъв обем, Защото с нахлуването на британците и др, европейци са разграбени, Големи колиества се съхраняват в британски, датски и германски музеи. Повтарям: това са изключително детайкмни и индивидуализирани бюстовни дълбоки релефи. И Дания и Британия НЯМАТ собствена скултпъра!

8

Стилиян

преди 3 месеца

Вие затова ги махате, че по лесно.

7

модел за кухи глави

преди 3 месеца

Сегашният министър на култура е на много, много по-високо интелектуално ниво от почти всички негови предшественици СЛЕД избукването на "демокрацията" . Затова - нека да обърне внимание, че в протестантските страни, огромна част от НаТО и половината от ЕС, изкуството пракически е на ръба на закона, Протестантството ЗАБРАНЯВА идолите (т.е. скултурата, живописта), веселите, танците, разкоша, ОТРИЧА предците и свежда всичко до личното действие за обогатяване. И затова там НЯМА паметници.

6

Анонимен

преди 3 месеца

ЗАТОВА ЛИ ГИ СЪБАРЯТЕ ?А пари за вас ---БОЛ , налЕ!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Има кой. Държавата!

4

Е как да няма кой?

преди 3 месеца

Ами Вие! Нали ги рушите, за да няма за какво да се грижите!

3

Реалист

преди 3 месеца

още един хленчо-то не е само да ти превеждат заплатата на банкомата

2

пияница мистик

преди 3 месеца

Олеле майко мила, що си ме родила :))) Имало цял ИНСТИТУТ с 1500 тунеядеца, дето са взимали заплати да се грижат за паметниците....ахахахахаха :)))) Уникална държава сме! Няма втора такава. А на института по изследване на стреса по растенията, причинени от градския шум кога ще им увеличите бройката? Защото и такъв има. Към БАН. Навремето имах едно гадже, дето с това се занимаваше и взимаше заплата и като ми каза какво работи и едва не паднах на тротоара от шок :)))

1

Анонимен

преди 3 месеца

Демонтирайте ги тогава. Нямаме паметници-нямаме грижи.