27

Ddd

преди 3 месеца

Само да не вземат да изкарат машиниста виновен, че при нашите закони, незнам.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Тия нали са били ръководители ,Ко правят там ,или да били пияни ,е гаси Ко БДЖ имаме пълна анархия)

25

Анонимен

преди 3 месеца

Това са технически ръководител и Главен инженер. Не са спирачи....БДЖ дълбае дъното,голям хаос на твори не кадърника Гвоздейков.

24

Дървен Шоп

преди 3 месеца

БДЖ трябва да се закрие ! Да останат само товарни превози ! И друго , как може да се допускат ремонти и по съседен коловоз да има движение ?! Пълна безотговорност и невежество !

23

Димайт

преди 3 месеца

Работи в БДЖ,а не е чувал за центробежни сили.Простотията и неглижирането на правилата ,води до тези инциденти !Жалко за човека,но да се.правят реални обучения и инструктажи на служителите !

22

Анонимен

преди 3 месеца

Сефте чувам, че имаме влакове, дето да вдигат над 80км/ч

21

Анонимен

преди 3 месеца

Доста Дарвини се навъдиха тия дни. Тоя наистина е за сериозен приз. Кой знае с колко промила е бил.

20

VladTepes

преди 3 месеца

Скоростта е нормална за участъка - между Мездра и Горна Оряховица почти навсякъде е 110-120 km./h, има два кратки участъка 130.

19

Като

преди 3 месеца

Работят на ж п линия се предполага , че минава влака . Това е същото като да минеш под бариерата на жепето - ако не внимаваш стават фалове.

18

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Мислещите на работните си места сме репресирани и безработни, останалите работите и ни управлявате безумно и арогантно .

17

Неразбрал

преди 3 месеца

Това не е ли нормална скорост за влак? Дори за БДЖ? Не че в чужбина влаковете не се движат с 300км/ч.

16

глупашка работа

преди 3 месеца

караш си пробивната машина , ще вършиш ремонти в 22;00ч , знаеш къде минават влакове да не се блъснете , застрахован си и с много голяма заплата и 3 пенсии . Паркираш си и слизаш . Всичко е добре - 22ч , помощник . Тогава в съседната релсова лента идва влак с 15 вагона . Какво правиш на неговото траце . Отнася те на 300 м . Инцидент . Нямат персонал , а назначения не е дълготраен . Да .

15

Анонимен

преди 3 месеца

Ръководителят на ремонтните дейности, диспечерът, шефът, директорът, министърът и т.н. ... Не стават.

14

Машинист

преди 3 месеца

С колко трябва да се е движил? За бърз влак става въпрос! Знаете ли в нормалните европейски страни, че жп транспортът е най-бързият наземен? Пак някой ще е виновен заради масовото безкадърие и глупост до козирката в България!

13

Ботев

преди 3 месеца

Имало е да става .

12

Селянин

преди 3 месеца

Първо се учат хората на безопасност на труд, което включва мерки как да обезопасят района, в който ще работят, за да няма такива инциденти. Но простотията не само по наше село, навсякъде си я харесват!

11

До 9

преди 3 месеца

Влакът и се чува.

10

До хмм

преди 3 месеца

Няма как да стане. Чиновниците им са много и на пощите, и на ЖП-то. Трябва да се махнат всички до един и да се назначат нови, които са минали качествено обучение.

9

АнонимеН

преди 3 месеца

ТЕХНИЧЕСКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ СИ БЪБРЕЛ С КОЛЕГАТА СИ БЕЗ ДА СЕ ОГЛЕДА ПРЕСИЧА ЛИНИЯТА И ГО ПОМИТА ВЛАК ! ТА КОЙ ТОЧНО Е ВИНОВНИЯ :D ЗА ДА ТЕ ПРЕГАЗИ ВЛАКА ТРЯБВА ДА СИ НА ЛИНИЯТА! И С 200 КИЛОМЕТРА ДА Е ВЛАКА СЕ ВИЖДА АКО СЕ ОГЛЕДАШ!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се закрие БДЖ в този му вид. Пълно прочистване от горе до долу. И рестарт