117

Я, па Я

преди 2 седмици

До Фокстрот. Много сте смешни това руснята. Прочети каква сила ще плава до Куба и Венецуела и после драскай по форумите. Два бойни кораба технология от 70те години на миналия век, една подводница която едва се държи над водата, че ако се потопи не се знае дали ще изплава и опа... 3 пъти повече обслужващи кораби за ремонт и поддръжка. Това повече мяза на *** катун отколкото на боен флот. Но те руснята са си такива, като пауни, вечно плашат и заплашват но са гола вода...

116

Анонимен

преди 2 седмици

До путарин.... Он утанул...

115

Анонимен

преди 2 седмици

"Ако нечии действия застрашават нашия суверенитет и териториална цялост, ние смятаме за възможно да използваме всички средства, с които разполагаме". Кой не би го направил?

114

Анонимен

преди 2 седмици

.......което означава че всяка държава трябва да има ЯО...Не беше ли си дала ЯОто,дали Путин щеше да я нападне....за русофилите за домашно...

113

Паню Баирски

преди 2 седмици

Путин е жалък миризлив мазен плъх и ще хване някого за дъртия х-й! Паяк!

112

Лижини

преди 2 седмици

Ето ТАКА изглежда чистата, необвързана с насаждане на омраза журналистика - нали?

111

Абе Мисирките

преди 2 седмици

Има го на клипче интервюто. ЗАЩО ви е да си измисляте глупости? Заплаха и грам няма- стигам до извода че вие мисирките се плашите и от дишането си!

110

Хахахааа

преди 2 седмици

СЕФТЕ, РУСКИ ПИНИЗИ......ХАХАХА....

109

Анонимен

преди 2 седмици

И затова Байдън побърза да предупреди Зелята да не ползва американски оръжия във вътрешността на Русия. Полезно е от време на време да се припомня на Запада, че не може да си позволява каквото поиска с Русия.

108

Ха-ха-ха

преди 2 седмици

До до 132 Русия не строи в собствените си граници, но се пъчи , че строи на вън! Има хиляди клипове, как живеят руснаците в по- малките населени места.

107

Хм?

преди 2 седмици

До до 132 Може да покажат и магистралите на 300-400 км източно от Москва. Може и улиците в градовете.

106

до 132

преди 2 седмици

Нашият бат' Бойко непрекъснато се хвали какви магистрали са построени по негово време. айде същият ББ да се осведоми и публично да покаже какви магострали са построени в новите територии на Русия за времето СЛЕД февруари 2022 година. Само това да покажат, щом това ценят. За сравнения, какво са направили "европейските и американските инвестиции в Украйна" след 2014 . Например.

105

путарин....

преди 2 седмици

как дела с черноморский флот?

104

135 абе идиот кръгъл

преди 2 седмици

м0сковията все още не може да сдела централна канализация в кУмсОмолск на аМур!

103

до 132

преди 2 седмици

Русия нявсякъде иска да строи и го прави, подготвена е с всичко да го прави и по възможност го осъществява. Русия има специлани строителни влакови композоции даже. Ето точно в момента, в Армения, след големите наводнения, които отнесоха километри от оснвни железопътни и автомобилни пътища, точно Русия ги строи, без да се помотава, ВЪПРЕКИ политиката на Армения, повлияна от Запада, въпреки! САЩ и досега са с дървени *** по ж.п пътищата, наоример, а Русия построи и в Сибир хиляди !!!км. ...

102

Анонимен

преди 2 седмици

Така и трябва. Трябва някой да сложи на мястото тази англосаксонска ***

101

до 132

преди 2 седмици

Русия две години и още демонстрира, че не желае да напада населени места. Натовските тактики са ВИНАГИ свързан с унищожаването на населените места: чрез използване на сградите или райните в близост до тях, особено до училища, детъски градини, болници ...за укрешени , вкл .дълбоко подземни позиции. Така учат и българите(репортаж от 6-ти май), това показа и репортерът (награден, но уволнен) Александър Марков.Знаем за Белград, за Сирия, Либия...Русия след това строи. А САЩ - блокират финансите .

100

Анонимен

преди 2 седмици

Русофилите умират от страх. Щото рашката бомба не знае (не че ще им такава), че са на нейна страна. :) :) :). Предпочитат да си подарят родината на Късоопашатко, но да отърват кожата. Това са Новите Изрожденски Патриоти, които се кичат с чужди титли. Не чакай такъв да те защитава. Интересно ми е, ако тази лъжлива партия беше на власт и Раша ни нападнеше, те как щяха да реагират, м? Май се сещаме. Въпросът е реторичен.

99

език и мислене

преди 2 седмици

На руски не казват (съответствието на) " тояга, " а (на) "бухалка"< т.е. "дубина" (дубинка).Разликата в значенията е съществена.Тоягата се използва за отбрана по случайни нападение или от хора, които нямат друго оръжие, друга възможност за оръжие, "Дубина" е предмет, специално напрвен ,за да се удря (Може да е грубо и за тверде висок човек, както и за глупав човек, за някой, който не схваща). ... Прехвърлянето през английски ВИНАГИ е грешно. Това е окастрен и беден като детайли и конотации език

98

Юлиян до 123

преди 2 седмици

А ти знаеш ли колко са?И можеш ли да броиш?Е,Русия има повече и по-модерни ядрени оръжия.Като умножиш количеството по качеството и се получава логичния краен резултат.Русия евентуално,наблягам-евентуално може да спечели.САЩ и НАТО-не.А най-голямата ви,капитална грешка е,че си вярвате,че на руснаците няма да им стигне куража да го направят.НЯМА!Но няма да им мигне окото!Много поздрави на "вярващите".