8

Анов

преди 3 седмици

Браво МВР, добре че купихте новите БеЕмВе-та та да изловите сичкото пияни.

7

Ivan

преди 3 седмици

От фалшивите глоби ,с които ни рекетират с ограничения за Трабант от преди 50 години си купиха БМВ-тата,не се чудете!Продължавайте да плащате, и други ще си купят,както и камерки последен модел,за да ни щавят денонощно.А за безопасостта не ги питайте,никой не мисли за нея.Всеки ден едни и същи жертви,пияни и дрогирани.Ушев мисли само как да ти вземе парите и за ранно пенсиониране и нищоправене на сянка.ФАКТ!!!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Значи смятайте,че кинтите на поне стотина граждани,са се озовали в ушевите жобчета. Че то кредити безброй, лов, риболов, хобита скъпи, екзотични пътешествия,на бабините им есовици подръжката, всичко това със смешна милицифайска заплата и петстин конюви баварки не се подържа. Трябва си щавене на къс пас,цъка,цъка,цъка и ватянkaта ще се скъса от кинтаци.

5

Тиква

преди 3 седмици

Както казала една ЗВиЗДА,в нашия бранш използване на наркотици е нормално.гиана,бияна ли беше,чалгарка.

4

Блокиран в dir

преди 3 седмици

Това е защото купиха БеЕмВе та, ако бяха купили Шкоди нямаше да ги хванат. Министърът обясни, че са от фонда за безопасност на движението и ми е чудно как така ще подобрят безопасността с БеЕмВе та вместо да купят Опели например? И защо тези пари не отидоха за подобряване на пътищата вместо за нови коли на полицайте?

3

№1

преди 3 седмици

С Беенветата ли ги хванахте ?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Чудо голямо, нали взеха да им връщат автомобилите.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Аз искам НАП и Агенцията за държавна финансова инспекция да провеят как МВР се сдобиха с нови милиционерски амвтомобили за милиони!