5

Анонимен

преди 3 седмици

Спомени по българското творчество от преди 1944г, което бе унищожено, след идването на СССР и изземване на земите на Българските Ковбои - Селяни и натикването в ТКЗС. По концлагерите бяха избити Българските Кулаци - тия селяни, които не си даваха земите, Творци, Интелигенция, Аристокрация! Идете в Еленския Балкан и вашите сърца ще се напълнят с Незбъднати Мечти, унищожени от комунистите и натикани да живеят по зандани - блокове по градовете!

4

Анонимен

преди 3 седмици

До 1, не си ходил по националните обекти скоро :)

3

Анонимен

преди 3 седмици

Открили топлата вода. Нали това се прави по време на екскурзиите. Личи, че в МОН работят хора, които не са стъпвали в училище.

2

Петърчо

преди 3 седмици

Ммм даааа,зачестили са секс контактие между всички,да не ги изброявам и назовавам

1

№1

преди 3 седмици

Всичко хубаво ама те останаха ли културни обекти? Тези които не тънат в разруха се броят на пръсти. Останалите, по лошо стечение на обстоятелствата, се самовъзпламеняват, изгарят и на тяхно място се появява съвсем новичка многоетажна сграда. В най-общия случай на някой случаен роднина на някой случаен човек, който по случайност има връзки в парламента. Казвам има връзки, за да не кажа работи в парламента тъй като думата работа изисква полагането на поне минимално услилие, тук такова няма.