44

Анонимен

преди 3 седмици

Скоро всяко хвърчило ще удря в Русия, защото Украйна няма да има на картата.

43

Зеленски

преди 3 седмици

Влезе в Сталинград.

42

пошол на уй

преди 3 седмици

унищожило кораба "Сатурн" ха ха ха

41

ха ха хаха

преди 3 седмици

ГУР съобщи в "Телеграм", че едно от неговите подразделения е поразило и унищожило кораба "Сатурн" край бреговете на окупирания от Русия украински полуостров, след като успешно е пробило защитните бариери.

40

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Ручките пардят на умрело. Всичко е точно пичове.

39

само да вметна

преди 3 седмици

Този " Украински дрон".Нанесе "щета" не на Русия! А на самата Украйна! От която Не остана Много!!!-:) Украинската "сметка за плащане" към Русия. Набъбна Много!!!Къде ще се Скрият тези Хохли без да си "платят" не знам! -:)

38

Бирата

преди 3 седмици

Пръч,така е,при руснаците винаги е едно и също.И командващите не са любими на управниците.Кутузив е назначен срещу Наполеон след Смоленски,след като Александър пише на сестра си,познавам този човек,но с оглед положението в което се намираме трябва да се съобразя с общия глас - съветът от пет човека.За последвалата битка край Бородин Наполеон казва,че е най-кръвополитната и руснаците са заслужили да бъдат непобедими.След сражението и двете армии заемат позициите от сутринта.

37

ароматния пръч

преди 3 седмици

1806-1812,мир Май 1812,Нахлуване на Бонапарт 24 юни 1812

36

ароматния пръч

преди 3 седмици

А бе не ги ли притисне някой руснаците няма да погледнат сериозно и не е само Путин Бира.Войните с Голямата порта са същите.Мисля,че тази край Русе и Гюргево е десетата между тях.Над пет години ходене по мъките и едва с оглед вероятната вече война с Наполеон Бонапарт решават да я приключат,като унищожават османската армия на румънския бряг влязла в капан,тъй като зад гърба и превземат Русе и стрелят с оръдия в тила и.1806-1911,а мирът е сключен Май,месец преди нахлуването на Наполеон.

35

Гражданин

преди 3 седмици

Браво. И още един кораб днес отиде на дъното. Слава на УКРАЙНА.

34

Бирата

преди 3 седмици

Путин си стои на сигурно,а мужиците да пцуват Украйна.Обстрелват ги от 40-50 км,и ако прати още сто,триста,половин милион ако трябва и за два дни да ги отхвърлят на още сто км.Над милион армия си получава само заплатите.Същото бе и спрямо Донецк и Луганск миналата година.Всички политици мислят само за себе си.А,който се разбунтува като Пригожин самолетът му пада Станаха за смях с тази Украйна Пияндето Елцин набързо потуши бунта в Чечня.

33

Развеселен

преди 3 седмици

До Боби "Ако дистилационната колона гори. Тя се гаси точно за 10мин от само себе си." Боби, предлагам ти един експеримент: полей си колата с бензин ОТВЪН и я запали. Тъй като към нея няма подаване на бензин, тя ще се самоугаси след ... 10 минути. Според твоята теория. :)))))

32

Война е!

преди 3 седмици

Довечера урките ще сматат колко стотин години ще им трябва да преоткрият тока.

31

Анонимен

преди 3 седмици

И така до победата. Слава Украйна :)

30

До 30

преди 3 седмици

Ще отговорят на САЩ ако им стиска. Всеки има какво да губи. Един Лада, друг хотели и яхти за милиарди.

29

НГДЕК

преди 3 седмици

Тролът на Възраждане Даниел Тодоров не смогва да наспами всички публикации за провала на руската армия. И сам воинът е воин!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Когато положението на"фронта"заРусия(примерно) стане неудържимо или загубите нахвърлят допустимото,така или иначеРусия ще бъде принудена да отговори на предизвикстелствата наСАЩ и ЗападаДопускам,че жертвите за предизвикалите конфликта,междуРусия и укрите,ще са десетки пъти по големи от жертвите и на двете страни страни упастнички в"конфликта"Вероятно надеждите на богататата класа наСАЩ иЗапада,че(криейки се в подземните бункери ще се спасят от смърт и ще оцелеят ги нахъсва)но това е илюзия.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Таз новина с тая снимка всяка седмица я гледам. Пишете като си върнат Крим.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Русия допусна грешка,като започна операцията преди да е ударилаСАЩ иАнглияАко го беше направила,те щяха да са кротки като агънца и операцията отдавна щеше да е приключила и да е отдавна забравенаСега има вероятност да поправи грешката сиПоложението все още не толкова"нажежено"но не изключвам и такава възможностМакар и рискът за целия Свят да е голям едва лиСАЩ ще отговорят още по-малко пък англичанитеОстаналия Свят ще оправдае този риск,понеже Русия ще е втора,след САЩ употрбила атомна бомба.

25

Анонимен

преди 3 седмици

А какво стана с оня самолетоносач в Червено море? така и нищо не се чу по този въпрос.