369

Справедливия

преди 2 седмици

А ти Владимир Величков си тотален некомпетент и Л***йнар! Че онзи кремълски плъх ще падне, ясно е, но такива *** като теб са доста вредни за дишане!

368

Величков е лузър

преди 2 седмици

който си няма никаква представа за войната в Украйна... Украинците отлично знаят защо искат Ф-16, а тоя пpoфаaн седнал да ми сравнява самолети при положение, че си няма идея как ще ги използват... Естествено първо ще се унищожават ПВО на фашистите и едва тогава Ф-16 ще върши работата си.

367

Препатил

преди 2 седмици

@ 366 Ясно е, че си зомбиран слабоумен. но поне не се излагай пред публика! Смирненски го е написал много добре - "атовете кат се ритат, ний магаретата мрем !!"

366

ясно

преди 2 седмици

Тази война се превърна в истински лакмус да проявяване на кгб агентите .И то без никакви 3усилия от страна на ДАНС доно си ввзползват от подаръка и си приберат клиентите

365

Анонимен

преди 2 седмици

я какви хубави буzки е е напълнил тоя 4000ник

364

:\

преди 2 седмици

Къде ги намирате тия анимационни герои :D

363

Анонимен

преди 2 седмици

Кво ме интересува тая тъпня. България без война е на изчезване, но никой не го интересува.

362

Анонимен

преди 2 седмици

Владимир Величков: Здравейте, аз съм копейка и сега ще ви изрецитирам едни опорки...

361

ташунка витко

преди 2 седмици

F16 е пълна летяща каруца , която е създадена 1976 година на почти 50 години да се противопостави на Миг 21 и пак не е по-добра от него.Нашите нарязаха Миг 21 заради рециклирани F16 , защото американците няма къде да ги хвърлят за скраб.

360

Украйна е вече

преди 2 седмици

Колкото Косово по територия.

359

Номер2

преди 2 седмици

***! Путинофилистик!

358

Анонимен

преди 3 седмици

Да нали се хвалят че са си спасили вей байрака

357

Анонимен

преди 3 седмици

Марш на фронта евроатлантици залухави марш там да се биете за територията 404 ,кухи ***

356

rambaldievskievich

преди 3 седмици

Нахилен папуняк с празна чутура.

355

Анонимен

преди 3 седмици

Този Владимир Велков действа като открит руски агентЗащо вече не е в затвора дървения комунист...

354

Анонимен

преди 3 седмици

Аватар, платена твар,тръбичка хаха

353

Анонимен

преди 3 седмици

Аватар *роатла*знаем те хаха

352

Аватар

преди 3 седмици

Това е втори опит за неговото освобождаване от този пост.Преди година, след като Лидия Шулева наследи Николай Василев като министър на икономиката, тя преназначи Величков от директор на Дирекция "Военно-икономическо сътрудничество и международно контролирана търговия" в главен експерт в нея. Беше му подготвена и заповед за напускане. В деня, в който трябваше да му бъде връчена, Министерството на икономиката посетиха министърът на отбраната Николай Свинаров, заместник-председател на НДСВ, и оръжейният търговец Николай Гигов. Същият ден заповедта на Владимир Величков беше изменена. Променен бе

351

Аватар

преди 3 седмици

През последните години Хан Аспарух била толерирана от високопоставени държавни служители, близки до управляващата тогава партия НДСВ. Единият от тях Галин Генов, по това време е бил експерт в Дирекция Военно икономическо сътрудничество и международно контролирана търговия в Министерството на икономиката. В комбина с Генов действал и още един отговорен чиновник от министерството секретарят на Комисията по експортен контрол на специалните стоки с възможна двойна употреба и неразпространение на оръжията за масово унищожение Владимир Величков, освободен впоследствие заради подозрения в ***

350

Анонимен

преди 3 седмици

Няма по-добри от Абрамси, Леопарди, Страйкъри, Брадлита и ...Ф-16...за подпалки обаче хахахаха всеки, който вярва в глупостите на НАТОДжендерастчетата е един вдлъбнат КънтърСтрайк играч, който автомат не е виждал. Абрамсите икзарват не повече от 1 час в реални бойни действия....за това ги крият. Брадлита още по=малко а в момента Москва има повече Леопарди като трофеи отколкото Европа! Ф-16 ката е един супер скъп таралясник, който Европа ще купи за кефа на САЩ!