463

Анонимен

преди 3 седмици

Когато загърмят ракети и по Западните държави ще се усети какво е казал...Запада непрекъснато се опитва да ескалира напрежението за да може САЩ да продава оръжие на загубеняцитеЕвроПедерали. До тук стотици санкции, милиарди дадени за оръжие а Русия мачка ОркоФашистите. Сега като снабди Хуси и Араби с Кинжали и всичко около средиземно море ще заври. Но на Макрон, Сунак и Шулц не им дреме - те са пуделиНаБайдън!

462

Стоф

преди 3 седмици

До Анонимен Обърнете се към личния си лекар. Той ще ви даде направление, където ще ви обяснят всичко.

461

Анонимен

преди 3 седмици

И коя е тази трета страна от толкова луди хора да нападат Запада ? . Нали после ще ги сринат със земята . Ако има толкова луди лидери на държава , която да бъде въвлечена във война зарад пари ,то народа им трябва да ги измете .

460

Нърд

преди 3 седмици

Че той не е спирал да дава. Всичката тази ислямска cган през годините назад с чие оръжие прави терор по света? Май с руско или бъркам?

459

хахахах

преди 3 седмици

Ходи да се моли на аятоласите и дебелия севернокореец, изкара Т-54 на фронта, щял да дава оръжие...

458

Анонимен

преди 3 седмици

Западът го посзлати, купувайки му газта, а този ги обяви за врагове. Павиан примитивен

457

Буков

преди 3 седмици

М....да. На терасата на Коцето копейкин и на терасата на Ваня Григорова и на Нинова разбира се......ще бъдат поставени оръжията на джуджето

456

Народна мъдрост

преди 3 седмици

Путин си лае, керванът си върви...

455

Анонимен

преди 3 седмици

МАЛИЙ КЪФ УБАВЕЦ- ПСИХОТРОНИК!

454

Безаналогови

преди 3 седмици

Абе те за тях нямат и чакат от С Корея и Иран а пък щели да раздават на трети страни

453

Феминистът.

преди 3 седмици

Западните страни доставят оръжие на Украйна, използвано срещу Русия. Но Украйна е страна във военен конфликт. Същото важи и за Русия. А Путин говори за "трети страни". А трета страна е такава страна, която още не участва в конфликта - това е почти определение. Руският президент иска да разширява конфликта с "трети страни", които още не са замесени в него? Така ли да го разбираме? А после някои говорят тук, че Западът разширявал войната.

452

блата и мужици

преди 3 седмици

Pусия ако няма враг ще се разпадне. Зависта и омразата крепи руския неудачник на планетата.

451

Феминистът.

преди 3 седмици

"Ако някой смята, че може да изпраща оръжие в зона на война..." - и така нататък. Я виж ти, ама, господин Путин, това в Украйна не беше ли специална военна операция? Този закон в Русия, който те прави подсъден, ако наречеш специалната военна операция война, още ли е в сила, господин Путин? Защото, ако е така, Вие сте подсъден, господин Путин. Но тъй като имате имунитет, можете, господин Путин, спокойно да продължите да ни декомунизирате.

450

Деди

преди 3 седмици

Какво му пречи на Вожда да доставя оръжие на "свои" хора? Има от кого да взема пример! Тогиз на ербап-краварите и зелените евро-кратуни май ще им стане още по-топло навсякъде по земята. Така, че "каквото повикало, такова се обадило"!

449

Анонимен

преди 3 седмици

До безумни алкаши..Само коя държава е използвала ядрено оръжие до сега , в Хирошима и Нагазаки ... А ?

448

Анонимен

преди 3 седмици

До *** ***..То се вижда , кой е КА-*** !Все пак нали и ти имаш право на мнение !От безсилие , започвате да говорите и пишете , като вожда ви от герб , НЕГОВО ВИСОКО МОШЕНИЧЕСТВО , ''генерал'' Борисов !

447

Анонимен

преди 3 седмици

Пълно е с българи в Запада , така че както е известно , ние сме и най-продажното п_леме , и за пари сме точните работници на Путин в Запада !Където България е приета в който и да е съюз , все се е РАЗПАДАЛ !

446

Анонимен

преди 3 седмици

Не знам какво кара либерастите да си мислят, че живеят в демократична и просперираща държава. Нищо не произвеждаме, никакви иновативни технологии не развиваме. Пълен застой във всички сфери. И никой естествено няма да дойде да инвестира у нас. Хората инвестират там където има евтини ресурси и съответно качествени специалисти, а ние тук инженери имаме ли останали някакви въобще?

445

Анонимен

преди 3 седмици

Вероятно ще засилят влиянието в Африка, ще изпращат храни, ще изнесат производство.

444

безумни алкаши

преди 3 седмици

Единствено и само мужиците от московските блата всеки божи ден заплашват света и размахват ядрени оръжия.