9

Христо Христов

преди 3 месеца

До 9 про'с'так неграмотен, туй дето ровът СТЕ все неграмотните германофили дет гласувате ЕС и НАТО да ви ДАДАТ една МРЗ. Аз никога не съм ревал или чакал нещо от някого. И в Монголия и в Ню Йорк да ида - все ще се оправя сам.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До до 2 - Донесе ми по-добри тарифи за туристите на мен. Без такъв посредник, като FTI (фитката, дет му викаме), парите са добри. Таа и така съм решил, да се изтеглям от тоя бизнес, поен да ги стригна като за последничко.

7

до 2

преди 3 месеца

До Христо Христов,ех злобо българска,това какво ти донесе,напълни ти хладилника ли,имот ли ти купи,но ако на вас нещо ви се случи,ревете всички да ви помагат и да ви съжаляват,не забрявайте,че каквото посеете,това ще и пожънете и от този закон и гну сния ви български господ не може да ви спаси,самозаравихте се от имане и охолен живот и се взехте много насериозно,само внимавайте крадените пари,на които все се осланяте да не остидат там,от където са дошли,че тогава не ви виждам и не търсете съчув

6

Анонимен

преди 3 месеца

До малко , но - Да, ама оставят яко бакшиши и все търсят бело, така че е супр да се заработи някой левче екстра на морето :)

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ах ... капитализъм!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Немците дано не изтърват индустрията, че тогава нещата ще станат истински зле и за нас...

3

малко , но

преди 3 месеца

това не са германци от бай тошово време , а фашаги . балконинг , татуси , пиячка , ние им слугуваме в хипермаркети и строителството , Фон Клаус искаше да прави 4 райх . Не са готини .

2

Христо Христов

преди 3 месеца

Кефи ме когато чета за фалити на европейски фирми или как бягат от ЕС. Дано повече такива новини да чета! Особено когато са от германия или франция.

1

Еееее

преди 3 месеца

Тя дестинацията България отдавна е загубила доверие особено всред Българите, с любезното съдействие на дерибеите чакащи немци и прочее подобни, да се оправят сами