36

43000

преди 3 седмици

големи специалисти. дрона му бил бавен, лаптопа му бил слаб. айде на фронта и с АК или ловната пушка срещу ланцета при 70км/ч да те видя, тpътлbo! и послед да пишеш за успехите си! колкото до i5 - OS на този Панасоник има много малко с инсталирания на скъпата ти излагация bloatware. едва ли някога сте направили нещо повече от хартиен самолет.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Пак поредните глупости. 60 до 120 мин във въздуха се използват за снимки на тържества. За оразмеряване на имоти - ниви, например. За оглеждане на покриви за щети и т.н. Съвсем стандартна играчка, която почти всяка малко по-сериозна фирма има. Лепнали 2 пиратки и вече "ехаааа... военен!". А Toughbook 40 си е абсолютно стандартен модел на Panasonic. Скъповат е, но за сметка на това е доста стар с тоя i5 процесор. Та какво са направили нашите хрантутници??? Май нищо.

34

Банкеръ

преди 3 седмици

Досега не съм виждал българска машина без изтървани размери.В общи линии Японците бяха еталон за качество,сега и Китай се доближава.250 км в час за летателно оръжие е смешно.То обикновен изстрел с прашка е по бърз.

33

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 седмици

Един електрически велосипед или тракторче, фреза нещо като хората не можем да направим, ама иначе на никому ненужните средства за убиване на хора се напъваме да сме добри. Гнусно долно и извратено атлантическо мислене пораждащо единствено уродливости като победителят на евровизия.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Копейките налазили коментарите да плюят, а през това време "братушките" им "атакуват" с продадените от Китай голф колички и ги правят на пюре по полетата. Толкова да сте скъсали с реалността...

31

Анонимен

преди 3 седмици

Лаптопа го имат и др. небронирани. Само цената му е солена. Дрона в мъгла и дим не вижда нищо се разбива в някой жк блок Люлин.

30

До 29

преди 3 седмици

Той лаптопа не е предназначен да си чатш с гаджето. Съвсем са ви объркани главите бе.

29

Стига глупости

преди 3 седмици

"Това е първият в света здрав преносим компютър, създаден за целите и нуждите на отбранителната индустрия" - айде стига с глупостите, НАТО и американците ги ползват още от 90-те. Нито е първият, нито е уникален.

28

Анонимен

преди 3 седмици

До Абе хора,Иранският дрон е с мотоциклетен двигател ,който оставя ограмна топлинна следа в небето. Затова от 27 изстрелани се свалят по 26 , от 16 - 16 р от 38- 36....

27

Анонимен

преди 3 седмици

До Христо Христов - От магазина за плод и зеленчук, където си купуваш люцерната за ядене.

26

Това ли е?

преди 3 седмици

Само убийци! Само войни! Само разруха!

25

Тон

преди 3 седмици

***

24

Анонимен

преди 3 седмици

"Тичаме до най-близкия контакт да го заредим ли ? На полето ? В бойна обстановка ? В окопите , докато падат вражески снаряди? " -Да, баш когато те гърмят, ще отвориш лаптопа и ще си провериш съобщенията...

23

Баба Гицка

преди 3 седмици

Лапгопа се ползвал за отбрана- Тоест за ръкопашен бой. Петър Бойчев без хонорар.

22

Христо Христов

преди 3 седмици

Къде мога да си купя дрона с боеприпасите? В противен случай - ненужна и даже вредна информация.

21

Абе хора,

преди 3 седмици

2 килограма.... Иранския дрон носи 50кг бомба на 1000 километра. Това трябва да ви е минимума като постигната цел от тука насетне. Каква конкуренция сте иначе?

20

до 36

преди 3 седмици

Не се опитвай да мислиш, не ти се отдава. Бачкай там зад геврека на баничарката, а лаптопите и батериите ги остави на батковците с парите.

19

АйТитуу

преди 3 седмици

На тоя "най-здрав" лаптоп за оперативна употреба батерията трае ли повече от ЧАС ? А после Ко прайм ? Тичаме до най-близкия контакт да го заредим ли ? На полето ? В бойна обстановка ? В окопите , докато падат вражески снаряди? Ахахахахахаха. Хубава работа , ама джендърска. Ще си го ползвате тоя неунищожим лаптоп в офисите. На бюрото, с постоянно включено зарядно .

18

Анонимен

преди 3 седмици

Това е иранския дрон , Шахед

17

Петър

преди 3 седмици

ЕНИЧАРИТЕ целуващи Американски д упе та са голямото зло на България .