36

Анонимен

преди 3 седмици

Бе, ем вълк сит, ем агне цяло, а промените - някой в бъдеще да ги прави щото да има за децата, *** да не сме ние, щот не искаме да правим недоволни хората. Кухи слова от начало до край.

35

Анонимен

преди 3 седмици

А за сметка на селското стопанство - животновъдство и растениевъдство.:))

34

Щирлиц

преди 3 седмици

До Анонимен.34.....Наближават избори "две в едно",ще откажеш доста избиратели от гласуването.Не,че резултатите вече не са одобрени от Козяк.

33

Зелената сделка

преди 3 седмици

Е измамата на столетието. Световната мафия намери начин как да краде от големите икономики на Европа. Имаш индустрия плащаш за СО емисии, на това му се вика далавера с чиста печалба. На времето имаше едни мошеници които въртяха едно топче под три чаши, казваха му тука има тука нема, или още банка Антинари. Това е и Зелената сделка.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Ако наистина си мислиш , че опазване на околната среда е по-малко важно от икономиката - опитай да спреш да дишаш докато си броиш парите Д-р Макферсън

31

BMW Germany

преди 3 седмици

България е пералнята на мръсни пари на Европа.

30

Да, наистина!

преди 3 седмици

За глобалните климатични промени са виновни безогледното изсичане на горите, особено тропическите, прекалено много хора на Антарктида - води до повишаване на температурата, стопяване на вековните ледове и разпространение на вируси, които са стояли замразени векове и са напълно нови и опасни за нас! Естествено, всеки от нас трябва да пази природата за себе си, за близките си!

29

Аман, от зелената ..

преди 3 седмици

Всички хора искат да живеят в добра природна среда, но дали това трябва да стане за сметка на хората! Сигурно е, че са изобретени методи за намаляване на замърсяването на природната сред! Пашата им пречи и подобни други мероприятия са гротеска! Запитали ли сте се как се добиват металите за батериите и колко ще ни струват използваните батерии!? За глобалното затопляне са виновни изсичането на тропическите гори и създадените колонии на Антарктида, от там идват големите климатични промени!

28

На Рундьо не му пука

преди 3 седмици

Какъв въздух дишате нари в резиденция Бояна въздухът му е чист.

27

Спартанец

преди 3 седмици

Против зелената политика е защото защитава бизнес интересите на енергийните олигарси

26

запознат

преди 3 седмици

Президентът поне не го е срам че е женен! Боко ли, Шиши ли?

25

Този

преди 3 седмици

и от това ли разбира?Да го кандидатиране за книгатана Гинес.Най-голямото чудо на света-компетентен по всички въпроси.Е това е самозабравил се човек.

24

Великият Спартанец

преди 3 седмици

Да кога ще търпим за живеем под българско мутрокомунистическо ченгеджийско робство на картели олигарси и сорумпирани политици?!!!

23

Анонимен

преди 3 седмици

Радев сигурно още пази Москвича на дядо си?

22

Вижте великите гърци

преди 3 седмици

Как държавата им наруши правата излизат и трошат и палат всичко Respect!Това е демокрация!Не тая соцялистическа мутро ченгеджийска псевдодемокрация която имаме в БеГето.Всичко е в качеството на матеряла от който е направен народа!

21

Всичко в бегето

преди 3 седмици

Е на нивото на африканските държави в действителност по центъра на разни градове и села е пооправено за камуфлаж но всичко останало е тотал щета пътищата в Африка са по хубави от българските има хиляди опасни и живото застрашаващи доказано отсечки некадърно измислени и направени още по некадърно от недъгава мутренска ръка.Но за сметка на това наслагали камери искат винетки чудеса дебнат у храстите на хранилката направо резила на света!Е и тоя *** или дрогиран народ !Незнам кое е вече.

20

Проблема на БеГе

преди 3 седмици

Дали за дървена мафия дали за друго е че трябва да подадеш сигнал на мутрите срещу самите тях.Разбирай държавните институции.Това трябва да говори достойния български президент не да ви се разнася като народна песен.

19

Трънчо

преди 3 седмици

Срам ме е от президента

18

Зеленият Политик

преди 3 седмици

20 Прав сте госпидине.Изесоха и разпродадоха горите ни лична ги виждам камионите с дървените трупи не спират !

17

Анонимен

преди 3 седмици

Сетихте са...само че това са само празни приказки...