33

Ислямисти=терористи

преди 1 седмица

Иранският ислямски джихадистки режим е виновен за организация, въоръжаване на почти всички ислямски терор. групи като Ливанска Хизбула, Сирийски АлКайда, Палестински Хамас, Джихад ИДИЛ, Йеменски Хути и др.и отдавна планира геноцид и обстрелва Израел с хиляди ракети без дори да е обяви война по законния ред, а като престъпната организация Палестинска автономия е свързан с много ислямски терорист. групи въоръжаван от Русия Китай и подкупвани от ЕС САЩ и др протерористи но горко на в антисемити,

32

мисир news

преди 2 седмици

Израел не е отслабвал за да засилва воената интервенция мисири!Аман от глупости!

31

Анонимен

преди 3 седмици

Евреите би трябвало да са разбрали за какво бог им е дал земя. Разселени от Рим са имали доста време да размишляват. Може би за да разбират и уважават нуждите и на другите народи.

30

sd

преди 3 седмици

Аз съм за Израел. Нека убиват средновековните и--з-роди, които не искат да живеят в 21 век! да затрият семето им!

29

аноним

преди 3 седмици

Казано от равин-По-добре е да има силен Израел,ненавиждан от целият свят,отколкото любим на всички-Освиенцим.Желая на арабите мир и просперитет-но навън от Израел.Те имат 22 страни,аз имам само една-и на никого няма да я отстъпя!!!!

28

приятели!

преди 3 седмици

Днес за пръв път в бегето видях в автобуса ортодоксален евреин. Както дават по телевизиите ортодоксалните в Израел. По същия начин облечен, със същата шапка и брада. Останах възхитен като го видях. Навремето спасихме евреите в България, а сега трябва да станем първи приятели с евреите от Израел. Евреите нямат по-близък и приятелски народ в света от нас българите.

27

1-3

преди 3 седмици

до номер 15-откъде ти си сигурен за точната бройка на децата.Дай списък,дай имена,поразходи се из гробищата им,и виж как след заснемане, ,,убитите'' ,,артисти''стават и свободно се разхождат.Всеки ден в последно време от Организацията на Обединените Нации си признават,че са грешни бройките които представят-не са толкова много,а и убитите са повече от терористите!

26

Анонимен

преди 3 седмици

Евреите трябва да бъдат из би ти, за да има мир на земята.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Историческата омраза към евреите е факт, но явно за тях самите това е без значение.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Нали миналия ден приветствахме мирния план на Бидоня ве. Той плана май е бил "няма Палестинци няма проблем".

23

чета и се чудя

преди 3 седмици

Една шепа юди сте в България, но колко сте организирани! Моментално налазили коментарите и славословят Синагогата на Сатаната. Като се замисли човек, това ви е единствената сила - сплотеността в лицето на всички останали.

22

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

На из с раелските " униформи " им е позволено. На никой друг :(

21

do 19

преди 3 седмици

До Анонимен: Ами изсулшай някои от речите на фюрера (все още ги има в тубата) и ще разбереш. "Там се казва, че евреите нямат родина и действат на принципа на вируса. Намират си гостоприемник и започват да го изсмукват, докато не пукне.."

20

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

То не,че някои не разбират истината,но не им изнася да я има.А истината е изключително простичка.ДА ЖИВЕЯТЦИОНИЗМЪТ И ЦИОНИСТИТЕ ! ДОЛУ Ч..И..Ф..У..И..Т..Е.. ,КОИТО МРАЗЯТ ИЗРАЕЛ.Защото ЦИОНИЗЪМ е чисто и просто синоним достоен на ДЪРЖАВНИЧЕСТВО. И аз се определям като ЗАКЛЕТ ЦИОНИСТ,защото искам Народът на Израел да живее в мир и благополучие. Да,не съм в юдаизма и са ми абсолютно все тая рвлигиите,но това още повече ми отваря очите за правотата на Държавниците Израилтяни. Дерзай,Израел ! Бъди!

19

НОВ ЗАВЕТ

преди 3 седмици

"ЦИВИЛНИТЕ В ГАЗА" СА ТОЛКОВА ЦИВИЛНИ,КОЛКОТО ХАМАС.ОМРАЗАТА КЪМ ДРУГИТЕ,Е ТОЛКОВА ВСЕЛЕНА В ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК НА АРАБИТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ/от малко до голямо/,СА ХАМАС.ЗАТОВА НИКОЙ ОТ "ЦИВИЛНИТЕ",НЕ ЗАКЛЕЙМИ ХАМАС.ЗАТОВА ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ СПРАВЕДЛИВИЯ УРОК.БОЖИ ГНЯВ В ДЕЙСТВИЕ.Към заблудените наши християни-500 г. сме сърбали попарата на исляма.Затова никога повече исляв по християнските земи.Нали знаете защо християнството не може да просъществува в мюсюлманския свят?!

18

Анонимен

преди 3 седмици

До "исторически евреите са ги мразили винаги, откак има християнство" : А ти неразумний защо мразиш евреите? Защото някой така ти каза ли?

17

Анонимен

преди 3 седмици

Ние 500г сме мачкани от ***. Така че сори ама не им съчувствам. Става дума за религия в региона. Никой не се вълнува от газаджойте.. всеки ги използва да вредят на Израел. Но този път настъпиха лъва по опашката.

16

Анонимен

преди 3 седмици

До какви = ей такива Копейки кат тебе обладани хем от Кремъл хем от Аллах ахахаха

15

Анонимен

преди 3 седмици

Израел давай Хамас са терористи

14

Анонимен

преди 3 седмици

Щом стрелят значи и терористите стрелят и се крият между цивилно население . Хората в Газа не знам защо не се дистанцират от хамас. Виждат какво се случва вече 8 месеца и продължават да ги подкрепят.