50

Идеалист

преди 3 месеца

и с него убиваха славани, за англо-саксонците потриваха ръце от глупостта ни!

49

Ами

преди 3 месеца

Ще продаваме, като има кой да купува. Ако не продаваме ние, други ще продават!

48

Анонимен

преди 3 месеца

А колко подарихте на украинските фашисти ПП се скъсаха да подаряват оръжия милиони ,преди ротацията подариха 100 милиона на Украйна ,но за наводненията преди 2 г.в карлово 8 милиона не подариха,чслксъо дойде Бойко вчера им отпусна 8 милиона ПП още няколко дни и че ви изметем от власта ,трите продажни телевизии рекламират ПП че имали 15 %пълна лъжа били втори !!!)на върба ,на 4 или 5 място са ,вън от България ПП предатели ))

47

Ббб

преди 3 месеца

Значи някой западен посредник е продал българско оръжие за 2-3 милиарда..

46

ДЕУМ

преди 3 месеца

Не сме продавали оръжие, а боеприпаси, щото ние вече не произвеждаме оръжие!!!!!

45

Анонимен

преди 3 месеца

С фактури! А под масата, няколко милиарда!

44

Христо Христов

преди 3 месеца

2020 година срокът за доставка на платените преди това Ф-16 беше, цитирам: "до края на 2024 година".

43

Анонимен

преди 3 месеца

Връхът на наглостта и безмерен цинизъм е твърдението,че оръжието,рпедназначено да убива било "отбранително"! Управниците психясаха в стремежа си да демагогстват и будалкат народа! За милионите разбрахме,да кажат колко погубени човешки живота правят те!!!

42

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/23 "Ако някой има проблем с това му предлагам да гледа филма Lord of War с Ники Кейдж" - хората правят филм да пробудят отвращение, той европро'с'такът го взима за пример...

41

До Анонимен

преди 3 месеца

"Експертите смятат, че ще бъде спазен срокът 2025 г. за доставка на първия американски самолет за българските ВВС" - - - Не ви знам "експертите" но срокът за първия изтече 2023-та година, а за останалите - в началото на тази. Кой ще търси отговорност за неизпълнение? Неустойки? Наказателна отговорност от длъжностните лица, подписали неизгодни договори и неупражнили контрол по изпълнението им?

40

Анонимен

преди 3 месеца

По-важно е каква е себестойността му и на каква стойност е подареното. Както и кой, персонално, е разрешил тези продажби. Нужно е да се направи задълбочена проверка за безстопанственост, но с овладяването на прокуратурата от изпълнителната власт това е обективно невъзможно.

39

До абсолютно точно

преди 3 месеца

Тавариш а ти защо не отвориш българско предприятие и да даваш големи заплати? Да не да е защото си необразован, некадърен и непредприемчив?

38

2 в 1

преди 3 месеца

Хем изкарваме пари от оръжието, хем с него се трошат дебелите путерастки глави. Под аполдисмените на родните друзя разбира се.

37

абсолютно точно

преди 3 месеца

До Анонимен 30 - Пареите са в чужжди банкови сметки , защото предприятията са чужда собственост , само ползват българска евтина ръаботна ръка!

36

никой

преди 3 месеца

тези заводи не са български, само са на наша територия и ползват евтина работна ръка - роби!!! не заблуждавайте хората!

35

Анонимен

преди 3 месеца

и защо след като индустрията цъфти икономиката е във възход дългът на България нарастна със 100% за 18 месеца ? Значи да си дойдем на думата -някакъв частен производител си прави бизнесът и си дърпа печалбите - добре за него. Държавата участва колкото ако оня фалира да му плати загубите и да продължи смело напред. Има там 1000-2000 роба които ги изкарват с плакати "гладни сме" винаги когато баровецът е пред фалит. Нали така правеха по време на първият мандат на ГЕРБ?

34

баба мара

преди 3 месеца

затова не се спират воините и интригите по света защото носят баснословни печалбии назначават президенти когато хората не мислят по изборите и се поддават напропаганда няма спасение

33

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

На кого? Тази статия е поредната недоизказаност,следователно е нищо о никаквост . Когато някой казва нещо,то казаното трябва да е обхватна информация,а не предпоставяща лекторска шезофрения. Затова хората не четат вестници.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Ebati индустрията. Некви заводи приличащи на извадени от сталински филм произвеждат снаряди и патрони толкова стари че никоя друга държава не ги произвежда.

31

Анонимен

преди 3 месеца

кървави пари