54

Т.Петков

преди 3 седмици

Така ще е! Полицията пази разпространителите на дрога. Наляво и надясно се продават енергийни напитки и цигари. Он лайн се продава дрога. Институциите изнасят статистически данни и всички нехаят.

53

Банкеръ

преди 3 седмици

Да разбирам ли,че Полицията нищо не прави по въпроса?Според мен незаконни действия ,като наркотици,проституция,нелегален алкохол,хазарт без протекция и плащане на Полицията няма как да се случат.То е същото,като да отпуснеш кредит на някой без доходи и имоти.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Западният начин на живот включва наркотици. Тока. Който не му харесва, да отива в Северна Корея.

51

Евра Атлантик

преди 3 седмици

Наркотиците са като въздуха и водата за всяко евроатлантичесто същество!

50

Анонимен

преди 3 седмици

До до до 3... А най-много СПИН , има в Укрия , според СЗО !Да не говорим , че и най-много дрога , има в Запада !

49

Хмм

преди 3 седмици

Не казвам, че сме САЩ, но когато едно дете гледа това от 4-5 годишно, някак си му влияе на психиката и не иска да пробва. Тука проблемите не са по различни, пак могат да те думнат или заколят... особени някои братя или придошли индивиди. Идеята е да засадиш основата, после само си се развива в правилната посока. Освен това, голяма част от предаванията са не само за САЩ, но и за Африка, Близкия Изток, Европа.... колкото повече знаят благодарение на тези филми, толкова по-добре.

48

Айшето Столипиново

преди 3 седмици

Е па даааа.....всички млади пият наркоман!

47

Анонимен

преди 3 седмици

До ХммПриятелю тук не сме САЩ със клошарите които се стрелят с пистолет за 500 долара заради тостер за 10 долара. Нещата не са толкова ужасяващо драматични колкото се опитват да ни ги представят. Преди дни изплува историята за някаква полудяла наркоманка убила баба си с 15 сантиметров нож.Баба и известна актриса от миналото. Кво се оказа?Че близки на малката дри-сла са и давали по 100-200 лева всеки божи ден от както е навършила 13 години.Това са 30000 лв годишно. След 5 години полудяла.Това е

46

Анонимен

преди 3 седмици

"Ох, как ми липсва детството и соца."" за това сме на това положение, щото бай тошо ви разглези а вие не заслужавате. Заради такива глезльовци като вас сега ни управляват някви негодници и некадърници. Та, правилна е тази древна Вавилонска сентенция за силните хора и леките времена.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Интересно по мое време в 9 ти ,10 ти клас освен да изпиеш ракията на баща си и да дойдеш пиян в час друго не правихме .И това си беше рядкост . Гледам сега третокласници намръщени в устата с електронна цигара с 200 лв уствойство като че ли са бачкали на някой строоеш.Деградираха тези дечица, нищо детско в тях.Ама то и детски филмчета няма вече .

44

Хмм

преди 3 седмици

Най-лесния вариант да научиш децата си че дрогата само вреди носи е като гледат по National Geo, Заключени зад Граница - затворите в 3-те страни след като си бил муле на наркотици, Летищтна сигурност - как лепват 15 години затвор, защото си мислят, че са много умни и Наркотици ООД - за да видят как изглежда отстран и как те гръмват за 3 грама

43

Георги

преди 3 седмици

Нормално - у.тайки, като родителите си - неграмотници и чалгари!

42

Цирк

преди 3 седмици

Значи този и другите в митницата не си вършат работата, защо се хвали с това?!

41

Анонимен

преди 3 седмици

Да се друсат със здраве. Така ще се мъчат по-малко от живота в България.

40

Анонимен

преди 3 седмици

В Афганистан наркоманите ги стрелят по улиците.Мислите ли че са спрели опиума и хашишът?Проблемът е в алкохолизираните и чалгализирани родители които всяка вечер едвам ломотят от алкохол но за сметка на това осигуряват на "дечицата си" по поне 60 лв на ден.20-за кльопачка и още толко за друс подрус.По телевизията въртят за кой ли път "под прикритие".Във филмът всички са перманентно на кокаин или на синтетика дори и щерката на милиционера.Във всеки спортен клуб се правят на гангстери.Какво искат?

39

е да са живи и

преди 3 седмици

здрави . не е целта на мвр да прави драг чек проверки на децата в училище . Наркомани са , но сега им е нужен успех . Балони навсякъде . Амфетамините са екстази . На дискотека го пият за да подскачат дълго . Тревата е да се смеят . Живота не е само песен . Преудоляват трудностите с дрога и пиене .

38

Анонимен

преди 3 седмици

"Представители на отдел Борба с наркотрафика" организират срещи с младежи, на които на достъпен език да обяснят вредите от употребата на наркотици." - ако декриминализирате тревата, както е в цяла западна Европа може тези беседи да бъдат успешни. Докато ги третирате като престъпници не постигате нищо освен да ги бутате в ръцете на наркодилърите от политическия "елит". Резултатите от забраната са очевадни: "Започват да друсат първи от ЕС!", а до 5г. половината ще са заминали за западна Европа.

37

АзъКянъАзъ7112136860

преди 3 седмици

При опитът ми да възразя на коментар под номер 35 разбрах,че комплексарите от Днес са блокирали възможността за такова възражение. Отново повтарям,че чучурките на турците са меки,къси,дебели и НЕ СТАВАТ. Те сами го доказват.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Най ми е интересно пък как всички тинейджъри знаят от къде да си купят дрога и кои са дилърите,само полицаите не знаят...как така се получава ум не може да ми го побере...

35

Анонимен

преди 3 седмици

Това се получи от прекомерната употреба на банани през последните 30тина години...ама не се отчайвайте ще става и по-лошо....