48

Анонимен

преди 3 месеца

Кой стреля по тези корумпирани катилести существа,че да им трябват бронежилетки. Трябват им средства за лична безопасност, като за строителен обект,каски и обувки с метални бомбета,че като носят стълби на ортаците си като семерджията,да не се наранят

47

Анонимен

преди 3 месеца

лоените полицаи да се уволняват и да се сложат някакви дето имат вид, не тия шопари

46

Анонимен

преди 3 месеца

Проверка за психологическа пригодност на полицаите отдавна няма. Проверка в ЗМВР! Защо? Да бият спокойно деца под колоните! По колко полицаи се падат на глава от населението в Бг? На кое място в света сме по този показател? Като се прибавят и частните охранителни фирми, цифрата набъбва съвсем. Престъпността нараства, набъбва и щатът на полицията със затлъстели първа степен.

45

Олимпий Панов

преди 3 месеца

За Пеевски има ли жилетка?

44

Анонимен

преди 3 месеца

има но ги подариха на Оркаландия! факт. Вижте в Москва на изложбата на унищожената чужда техника колко български неща има - гранатомети, снаряди, гранати, патрони, 100 БТР които им дадохме без пари ще са там на следващата изложба. Сега ревете че нямаме? защо не питате въпроси в МО?

43

Бронежилетки

преди 3 месеца

Може да няма , но маратонки и фитнес бол ...така че арба...йтен май грооsен френдс Защо ми изтрихте коментара пак ве

42

Анонимен

преди 3 месеца

Има си професии, за които е нужна съответната физика и затлъстелите няма защо да се обиждат, че не ги искат навсякъде. Ако им е криво да отслабнат. Аз съм 60 килограма и 1,75 висок. Мислите ли, че ще ме вземат за рекламно лице на фитнес уреди или протеини? Ами не разбира се хахаха Ще им изгоня клиентите. Не съм тръгнал обаче да се оплаквам, че целия свят ме дискриминирал, а смятам да продължавам да тренирам, докато кача малко маса и мускули. Проблемът си е в мен, а не в света около мен!!!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Над 60% са затлъстели. Може да ревнат, че е дискриминация.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Животът е твърде кратък, затова яжте, пийте и си носете новите бронежилетки!

39

Анонимен

преди 3 месеца

От оградата се сетих за вица където един полицай се подпрял на една ограда и тя паднала. Каква е поуката? По-умният винаги отстъпва

38

Анонимен

преди 3 месеца

Проучване в САЩ показва че 90% от хората не могат да направят дори едно набиране на лост! Тоест това е нация от инвалиди.

37

Приятел от Павел

преди 3 месеца

Доцент Иванов, тлъстините не могат да се превърнат в мускули. Те могат да бъдат намалени, а мускулите под тях увеличени.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ами вместо бронежилетки,да им поръчат бронечували,а за тези спящите по храсталаците с камерите,за тях бронепалатки.

35

Анонимен

преди 3 месеца

В Бг на това му викат ВЕЧЕ , ---''КАДРИ'' !

34

Анонимен

преди 3 месеца

Такава ни е и държавата !На времето имаше 4 годишно обучение в Стрелча , после в Пазарджик , със ЗАПАДЕН ЕЗИК , и след 4 годишното обучение , имаше и 2 годишен стаж в МВР на ПРАКТИКА , така че след 6 години той вече е надежден КАДЪР в МВР ... Сега положението е :Кадри от кол и ВЪже , и курс от 20 дни , за килата да не говорим , също и за ПОЛИЦАЙКИТЕ , ПОВЕЧЕТО СА НА ''ПОВИКВАНЕ'' И СВЪРЗАНИ С ПОДЗЕМНИЯТ СВЯТ ??????

33

Анонимен

преди 3 месеца

Поредното умело маскирано предизборно изказване! Сега всичкия тлъст електорат ще гласува както трябва! Никой не говори за морални и интелектуални качества, справедливост, достойнство, чест, отговорност! Изпитвайте ги кой колко градски **** ще опраска и кой лющи най скоростно слънчоглед в патрулка!

32

изтрит от мисир

преди 3 месеца

Защо ме триете като казах че всеки трети щатски полицай е затлъстял в зимните щати но за тях има жилетки и не ви се получава ,,новината"?Пишете и коментари за да сте интересни а всъщност сте жалки

31

Бау

преди 3 месеца

Някой от кандидатите се изказа, че трябва да се върнат полицейските училища, да се постъпва от 7 клас и да има няколко години подготовка! Сега масово се назначават задъртели хора, с повече килжграми и изкривена мотивация! Тоя заради келепир, другия заради ранната пенсия, третия, че не му върви магазинчето и намерил връзки...А от малък най често е точно по призвание и колкото и системата да е опорочена ще запази част от детското завинаги!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Лицата на властта на държавата !

29

Анонимен

преди 3 месеца

Това са представителите на ВЛАСТТА , в Бг !По времето на СОЦА , такива шопари нямаше !