29

Надежда Христова

преди 3 седмици

Да направят високи перони по малките,но много посещаемни гари,като тази спирка Бачо Киро,за Дряновския манастир и десетките хотели около него.На два пъти щях да се пребия,като скочих,a на качване си разтеглих сухожилията на цялото тяло.Веднъж една жена,слизайки, ,падна по очи и се разкървави цялата,като после разбрах,че си счупила крака.Тези министри на Софтуери ли седят,че не може да проверят как е състоянието на гарите.Хората,като видят това и тичат на рейс и такси,а пък влака си трака празен

28

Анонимен

преди 3 седмици

Правят саботажи в полза на частните влакове които скоро ще тръгнат до Бургас .А влаковете на БДЖ ще бъдат обновени със сравнително модерни вагони ,така че имам съмнения как така изведнъж и накуп се случиха инциденти.А на частните влакове ще им трябват и професионални машинисти.Елаковете ни може и да са стари ,но си бяха сигурни.Никога не е изключено повреда ,но в момента има нещо съмнително.

27

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 3 седмици

цялото ръководство на БДЖ барабар с министри и зам министри на парапетите на моста Чавдар и като мине товарен влак да скочат. и без това няма полза от тях.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Закривай тая бандитско-мафиотска държава.

25

до 24

преди 3 седмици

"""Кое е удобно във влака..."""" ----- Може би, имаш предвид съсипаното БДЖ??? Ела да се повозиш в Австрийските железници, да шофираш по австрийските Второстепени пътища, за магистралте нема да говоря... Не слагай в "един кюп" живота на бг палестинци с този в нормална Европа!

24

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 22 Кое е удобно във влака- хигиената, температурата, бързото придвижване или пристигането на време? Ако си тръгнал на разходка и имаш безкритично отношение към условията в старите вагони, може да е удобно. Ако си тръгнал по задачи, едва ли ще ти е удобно да се движиш с 30- 90 минути закъснение.

23

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 18 А кой беше на власт 13 год. и не направи нищо смислено за БДЖ? ГЕРБ нали? Освен съкращения и ниски заплати, нещо друго направиха ли от ГЕРБ за 13 год.? Обаче на вас все ПП са ви виновни. И защо триете коментари, в които се пише истината.

22

Анонимен

преди 3 седмици

досега да бяха го ликвидирали, но отпускат европари защото е масов транспорт, на мен ми е по-удобно да пътувам с влак, отколкото с автобус

21

Анонимен

преди 3 седмици

върнаха се ГЕРБ във властта и проблемите започнаха, бяхме забравили какво е да няма локомотиви и влаковете да закъсняват с часове

20

gogo

преди 3 седмици

има целенасочена атака(поредна през годините, като че ли само тях не успяха да приватизираТ) към БДЖ транспортни превози от автобусните превозвачи ;) едва когато се смачка автобусния картел тогава може да говорим за бъдеще на железниците : )

19

Анонимен

преди 3 седмици

Гвоздейков се натискаше да остане министър да си довърши започнатото.Обаче, довърши окончателно БДЖ.Да се маха незабавно!

18

Анонимен

преди 3 седмици

А кой беше на власт през тези три години, ПП и ДБ, нали?

17

Анонимен

преди 3 седмици

защо не го дават на концесия и да се осъвремени....срамна работа е БДЖ. Африка има по хубави влакове

16

Анонимен

преди 3 седмици

Умишлено се тика БДЖ към фалит, да го лапне Шиши. Вече той пусна частен влак до морето чрез Пимк ДПС

15

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 15 Това не е от сега. Всички нередности в БДЖ са много отдавна. Досега се мълчеше. Едва сега започнаха открито да пишат по медиите.

14

Анонимен

преди 3 седмици

БДЖ са извън ЕС а те искат Шенген и еврозони.

13

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 16 Четене с разбиране! Какво возене на адвокат, бе? Къде е писано, че адвокати се возят в БДЖ? Или се закачаш за 1 дума от чужди постове, за да размиеш темата? И какво постоянно цитираш, вадейки думи от контекста. Темата е трагичното положение в БДЖ.

12

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Алкохолик 12 Чистотата на вагоните е показател за качеството на услугата. Никое добросъвестно ръководство не би допуснало такава ми3epия. Но щом от години допускат лоша хигиена, ще допуснат и други лоши неща. Мантрата, че пътниците цапали, не е сериозна. Толкова им е чистенето. Толкова им е и цялата работа.

11

Анонимен

преди 3 седмици

От много отдавна хората подават сигнали на БДЖ, че нещата не са наред. Адвокатите искат доказателства като за съдебен процес, сякаш не знаят какво е положението и сякаш пътниците са им врагове. Дежурният отговор е- само ти се оплакваш, другите не се оплакват. Това не е аргумент, така се измъкват само некадърниците. И за още заплати реват. Държавни пари ядат.

10

Анонимен Алкохолик

преди 3 седмици

Какво общо има контактната мрежа с чистотата на вагоните?