48

Анонимен

преди 2 седмици

Купувам ЕQS изгодно някой продава ли

47

Анонимен

преди 2 седмици

"Като чета масовото мнение тук и веднага се сещам, как преди 150 години, каруцарите вероятно са казвали - От коня по-добро няма!" - Преди 150 години, мнението им е било абсолщтно адекватно, защото Бенц пуска в производство първия "практичен" автомобил преди 138 години, като още 30 години отнема на колите, да успеят да заменят конете, поне в града. Иначе за батерията ме кефиш "Щом решат това" - оптиваме се, да го решим от 110 години. Имам копютрис по 20 000 ядра и пак не успяваме.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Като чета масовото мнение тук и веднага се сещам, как преди 150 години, каруцарите вероятно са казвали - От коня по-добро няма! Кви са тия самодвижещи се коли дето трябва да им дириш бензин! На коня само тревица му трябва и милион километра ще мине. Проблемът с ел колите е батерията - като цена и като издръжливост. Щом решат това, няма как да се спре новата технология.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Новото Порше 911 било електрическо !!!...ама само турбината му :))))

44

Ахахахаааааа

преди 3 седмици

Точно така!!!

43

Анонимен

преди 3 седмици

Ще разберат, че ние потребителите сме господарите, не спекулантите начело на ЕС, същото важи и за банки, моб. оператори, модерна търговия и други алчни сектанти!

42

Анонимен

преди 3 седмици

42, след 5 години що годе ще е продаваема от тъпаннара който я е купил на първо място на някакъв по-голям тъппаннар който мечтае да се нашие, спасявайки планетата умопомрачен от поредната доза пропаганда на някой демократ с напълнена гуша. След 10 няма да може да се продаде и на най-големия тъпанннар, защото батерията ще е тотално сгънала, а за да се смени ще струва 60% от цената на цялата кола.

41

Анонимен

преди 3 седмици

Тостерите са изпечени отдавна. Това с Тесла върви с месеци и месеци. Щом сега ни го съобщават, толкова им беше със "зелените" технологии. Хората почнаха да се събуждат и да осъзнават че този целия цирк е не само прескъп и целящ да ги ограбва, но и крие реалнаТА опастност за природата. Нито батериите им могат да се рециклират, нито соларните панели могат да се рециклират, нито вятърните им мелници могат. Либерастията е измислила "гениален" метод - заравя всичко в земята и "решава" проблема.

40

Анонимен

преди 3 седмици

Никой не ще тенекиите на еврогея, да си ги слага отзад

39

Анонимен

преди 3 седмици

Единствената полза от хелектормобила беше, да го притежаваш, докато държавата наливаше пари и ти даваше една камара неща безплатни. Държавите спряха да наливат пари и да дават безплатни неща, вдигнаха тока и - АЙ ЧАЛ МИКСЕР. Никой не ще миксери на двойна цена, които за издръжка струват колкото обикновена кола, а след 5 години не можеш да я препродадеш за 40-50% от цената й(щото е излязъл нов, по-готин модел, а твоя има нужда от супер скъп ремонт).

38

ХоХо

преди 3 седмици

Електрическите автомобили са хвърлени пари на вятъра ! Чудно как такива корифеи в ватомобилостроенето не го прозряха преди 15 години.

37

Каруцар

преди 3 седмици

До IQ 3.14: За човек с прокламираното измерение за интелигентност, написаното е показателно. Хайде да се научиш да пишеш и после да се мъчиш, неуспешно, да остроумничиш. Нито пиша от таблет, нито крада интернет. Такива като теб, ги купувам барабар с IQ-то им.

36

Каруцар

преди 3 седмици

Само кръглите *** по света и у нас си накупиха четириколесни ел. тропически. Колко *** и заблуден трябва да е човек? Колко трябва да е лишен от критично мислене?

35

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 седмици

НЕ се потвърди хипотезата за ПАРНИКОВИЯ ЕФЕКТ !!ИМА писмена забрана за производство на нови автомобили вкл ЕЛЕКТРОМОБИЛИ>>Експерти да допроучат какви увреждания получават водачи и пътници в електромобили с ЕКРАНи вместо доказано безвредни арматурни табла..Лично проверих ТЕСЛА дуал моторс 2022 водач и пътници имаха тежки трудно лечими увреждания от ЕКРАНА и от друга техника вкл камери вътре в купето..

34

Продавам Магарцедес

преди 3 седмици

3 годишен, камшично запалване, система мулти-фюъл - трева, сено и овес, два комплекта подкови - зимни и летни, документи за успешно минат ветеринарен преглед, кожени дисаги, вградено подгряване на седлото, вграден GPS и дринк енд драйв. Цена - по договаряне!

33

Анонимен

преди 3 седмици

"използват шкоди, волво, пежо, и на полицията не са нужни такива мощни коли, преследвания има само по филмите." - Като ония филм във Франция, в който група престъпницо, убиха двама надзиратели, за да спасят техен авер от затвора и ... Надбягаха патрулките ... О чакай! Това не е филм! Това се случи преди две свдмици ...

32

Анонимен

преди 3 седмици

Ще наливаме мимиарди за технология, която не се търси. Впрочем, комънисическияъ щат Калифорнив тества нова политика - 30 цента такса на всяка миля. Това са 30 стинки нанкилометър! ЧЕ ТО ВСЕ ЕДНО КАРАМ 6 ЛИТРА ДИЗЕЛ БЕ!

31

долу ес

преди 3 седмици

когато за кратко време обърнеш с хастара навън подреден континенст като Европа по базо теми като миграция, демография, ценности като християнстови и семйство, енергетика, газови потоц и мир, резултата е само панически действия в разни посоки и ПРОПАДАНЕ ВЪВ ВСИЧКО СПОМЕНАТО ПО ГОРЕ, резултат беден и прозз континентн, не веднага, след 50 г ще е лъснало като г ъ з на макак! и всичко това го причиниха тези, които управляват сащ и избиват палестинци безнаказано 80 г!

30

Анонимен

преди 3 седмици

Богатите и некой друг запален "еколог" си начесаха крастата, нормалните хора не им трябват скъпи таралясници със скъпа подръжка, а и още незнам някой с ел бричка да няма и ДВГ.

29

Хахааха до 39

преди 3 седмици

Намерил си нещо хубаво руско? Хахахаххаа