124

Истината

преди 3 месеца

60 000 пенсионери в България взимат над 2000 лева пенсия. И пак мнозинството от тях реват и чакат Путин да им раздаде по 150-200 лева като в Русия.

123

платена армия

преди 3 месеца

Ако някой тръгне да ни напада и платения войник каже ,а Аз няма да се бия срещу тия и си скъса договора какво ще му направят ? Щото си мисля ,че нищо опасно няма да му се случи . Виж ако пише 20 г затвор или разстрел вече всеки би се замислил ,ама надали има подобно нещо ...

122

Ще им дават кинти Я

преди 3 месеца

Утре ще се вдигнете срещу Баце и те като застанат пред вас ТОЙ ще изкара не един ,а три мандата ! Властта им е и майка и татко и Господ ! Докато тези са доволни онези със по 400-лева пенсия нямат никакъв шанс !

121

Все са добри !

преди 3 месеца

Едно време ги обвиняваха че са подържали фашистката власт и ге бяха изчистили от всякъде даже и от децата им се пазеха ,а те викаха че са работили за родината си ,да де ама като трепеха пол противници след 89г пак се смени ориентацията и строя ТЕ пак работили за родината ама бая народ си замина и по лагери, а по рано и без съд и присъда НОВИТЕ и те работят само за родината пък като се вдигне народа са готови на всичко само щото изопълнявали заповед .... със две думи не знам за родина ама власта

120

2021 и след

преди 3 месеца

имаше голямо увеличение на тока за бизнеса, който трябва да компенсираме, после цените на горивата, на газта полетяха - затова стана инфлацията. Трябва да излезем от зелената сделка!

119

ДО 128

преди 3 месеца

Рано си се напил , има лечение за Алкохолици .

118

Анонимен

преди 3 месеца

Старческия имбецилитет и тези последните от заглавието мръсни неплащащи стоинка ***-нари доведоха до тук. Момента в който с 1000 лв може само да си обършеш г.е настъпил отдавна. Изхода е само хипер инфлация на лева и след това Евро,но то е ясно.400000 евро копторий по 50кв.Преброяване на масата с останали тъ пунгери .

117

Тожо

преди 3 месеца

До 24Много точно казано, само една поправка - в БГ не сме много богати и много бедни а много богати и всички останали!

116

Анонимен

преди 3 месеца

Аз си спомням...мама и тати бяха комунисти. Немериха ми - то значи унаследих от тях такава работа, че се чудех къде е работното място. То не бяха събрания, приказки, ресторанти, екскурзии, хотели по морето, чалга песни и най - различни opгии и не щеш ли се пенсионирах със страхотно висока заплата - равна на всяка минута по един лев... Та 12 часа по 60 минути за 30 дни ми излиза точно 21 600 лева на месец.

115

До 122

преди 3 месеца

До ПЕНСИОНЕР Да, наистина си късметлия, защото много инженери, водещи конструктори и проектанти нямат този късмет!

114

Допълнение от 123

преди 3 месеца

Касовата бележка беше от 2020 г.

113

Кое е най-важното!?

преди 3 месеца

Най-важното е, че покупателната способност на тези пари е спаднала рязко! Намерих в един бележник квитанция от една голяма верига и като я сравних,с вчерашната ми се изправи косата - има продукти при което повишението е направо 100%. Не случайно последните месеци доста хора си гледат изумено касовите бележки!

112

ПЕНСИОНЕР

преди 3 месеца

Всичко е въпрос на късмет в Живота .Да си здрав , да си попаднал на подходящо място , да си упорит , да се обучаваш и да произвеждаш продукт , това е за успеха при пенсионирането . Не вярвам че някой се е замислял на 20 години за пенсиониране след 40 години , както и аз тогава .Има хора на ниски заплати , попаднали на некоректни работодатели , други работили нелегално , трети крили доходи .Аз имах Късмет - след 40 години работа , като обикновен работник , в коректна частна фирма взех 3 000 лв.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Пари имам много събрани събирани по кошовете за бюклюк и се чудя ко да ги прая.

110

Анонимен

преди 3 месеца

Винаги малко преди да залезе Слънцето отвъртам крушката, случайно да не натисна копчето за да не светне, че като дойде тока за плащане да ми е нула! Сутрин когато Слънцето изгрее, ставам и завъртам крушката и се радвам на Безплатната Слънчева Светлина! Поклон Слънчице Мое! Господ Мой!

109

На ПП-ДБ глупостите

преди 3 месеца

оня ден едва ги изтърпях. Пенсиите били вдигнати и хората можели да си позволят повече неща. Пълни глупости, инфлацията е чудовищна просто. Пък и колко гръмко да звучи "средната пенсия е по-ниска от минималната заплата"?

108

Анонимен

преди 3 месеца

Луда работа, хората които не внасят нищо, получават най-много. Само в БГ.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Аз получавам 360 лв инвалидна пенсия -за нищо не стига. И 400 ,500 ДА Я НАПРАВЯТ тока и водата също се увелечава в същото време .Храната също е вдигната . Увеличенията са само на хартия .

106

Анонимен

преди 3 месеца

Преместих се от Малко Търново в София и пенсията ми скочи с двата крака!

105

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Ако се премястя от София в Малко Тырново ще взимам ли по малка пенция?