293

Павел

преди 2 седмици

Падението на ПП-ДБ е пълно! Преди 3 години имаха двойно повече проценти, но пределно ясно е, че няма да получат повече доверието на избирателите.

292

Калин

преди 3 седмици

ПП-ДБ няма начин да съберат 15 процента, по-скоро ще имат 5 процента.

291

Анонимен

преди 3 седмици

Има някаква грешка.От Карлуково не са толкова много,че да гласуват за Кирчо лъжливия.Максимум 4% да са.

290

Анонимен

преди 3 седмици

Aха ,Пуделите пак са се продали на олигарси и задкулисие,това вече бе е работа .Те не могат да имат такъв процент ,този е прогнозен който очаква задкулисието.Възможно ли е местните аборигени още да са облъчени и да вярват на лъжите на измамниците То повече няма накъде за нови покредити,ако му дадат пак на Асен касата, отиваме на кино. Хора стегнете се, никакви" Пеперудки "повече!

289

Милена

преди 3 седмици

ДБ ще потопят измислената им коалиция

288

Анонимен

преди 3 седмици

Ако крушовската комунистка стегне червените бабички, Копейката отива пета позиция.

287

Анонимен

преди 3 седмици

Аз съм ПъТ, вие сте ПъТи, затова ме избирате! Разпознахте ли се?

286

Анонимен

преди 3 седмици

Шарлатаните от ПП,ДБ яко са бръкнали в чувалите с кеша, а и пуделът им носи пачки... Маркет ЛИНКС е купена от ПП,ДБ агенция. ПП,ДБ са четвърти, но и това не е сигурно. Платените социологически агенции, които никнат като гъби след дъжд, водят пред нормалните, вече известни на публиката.

285

Извода

преди 3 седмици

Про100Киро направи ала-бала със социолозите. Пито - платено. От пудела с пачките

284

от винаги познавам

преди 3 седмици

1) Герб 2)ПП 3)ДПС 4) Копейката 5)БСПОбщо взето без промяна ще е пак докато Радев не реши да направи проект с млади хора с кариери от Англия. Тогава за първи път няма да имаме коалиция начело.Така ми го дават зелените човечета.

283

Кк

преди 3 седмици

Хайде сстига се пенехте с това възбуждане... и на предните избори пак щяхте да биете и накрая един кмет село голямо село... не е фактор копейката защото никой не иска да бяга от европа и да ходи в блатото..

282

Да бе

преди 3 седмици

Тези социолози трябва да дават отчет след изборите за глупостите които предричат сега. Шамани и оракули. За пари ще изкарат и 110 процента на някого .Редно е да им се търси сметка след избора.

281

Анонимен

преди 3 седмици

АЗ НЕ ЗНАМ ЗАЩО ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕА НА СГЛОБКАТА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ИЗМЕЖДУ ПАРТИИТЕ НА СГЛОБКАТА. ППДБ СА НАЙ-ЗЛЕ ОТ ВСИЧКИ В СГЛОБКАТА. ПРОСТОТИЯ, НАГЛОСТ, АЛЧНОСТ, НЕПОГРЕШИМА МАНИАКАЛНОСТ, МРАЗЯТ СИ НАРОДА И ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ВРЕМЕ Е ЗА ВАНЯ ГРИГОРОВА ДА ВИ ЛЕКУВА ОТ АЛЧНОСТТА. ДОЛУ СГЛОБКАТА. ДОЛУ ППДБ ПРОДАЖНИЦИТЕ.

280

Анонимен

преди 3 седмици

ППДБ ще правят ала бала с машините. Мощно срещу тях. Министърчето Божанов как се потеше в комисията пред Станислав Цанов. Гледайте ги честните кешаджии и да ги изпратим по островите с кеша.

279

Анонимен

преди 3 седмици

На тия избори няма да гласувам за, ще гласувам против. Против Възраждане. Много лъже този бее. Голям ораленоратор. Като я отвори таз уста, като разчекне тез челюсти и не млъква да повтаря едно и също. Сигурно се опитва да прилага техники на хипноза.

278

Анонимен

преди 3 седмици

ШАРЛАТАНИ КОЛКОТО И ДА ЛЪЖЕТЕ КОЛКОТО И ДА НАГЛЕЕТЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТЕ АЛЧНИ НИЩОПРАВЕЩИ ШАРЛАТАНИ ОБОГАТИХТЕ СЕБЕ СИ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ ДО ВАС ИЗБОРИ ДОКАТО ОТТЕЧЕТЕ В КАНАЛА ТОВА Е ЗА ВАС

277

Справедлив

преди 3 седмици

Тия от линка са големи лъжци.

276

Анонимен

преди 3 седмици

До 304 невероятни лъжи на бедни безделници за безплатна биричка

275

Истината!!!

преди 3 седмици

При ГЕРБ България беше ограбена! При Продължаваме Промяната България се замогна, вдигнаха се пенсии и заплати!!!!

274

Парадокс Бг

преди 3 седмици

Анкета в offnews: Коалиция Продължаваме промяната -Демократична България - 46,70%; Коалиция ГЕРБ - СДС - 9,62% .