48

Асен

преди 3 седмици

Превземането на Киев за 3 дни е украинска и западна пропаганда и то след като руснаците се оттеглиха заради преговорите в Турция. Това беше едно от исканията за начало на преговорите които самите украинци провалиха след като Джонсън се намеси. Донецк и Луганск щяха да са част от Украйна,с автономност. Русия спечели територии, Луганск и Донецк , санкциите наложени от запада не работят. И правилно казва адмирала че това е война за ресурси и логистика

47

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

Трябва да използваме Зеленски и да му кажем, че той ще получи това, което иска, само ако подкрепя нашите демократични принципи, каза Шваб. Той също така отбеляза, че не е възможно да бъде приет ръководителят на Украйна в ЕС и НАТО. Клаус Шваб основател на Давос

46

Анонимен

преди 3 седмици

Десантът им е менте, германците се предават на Западния фронт и повече е игра на пейнтбол за камерите и пропагандата.

45

Някой

преди 3 седмици

Тя си върви отдавна. За мене лично е започнала към 2010+- и със всяка година си набира все повече и повече скорост. НАТО и войските в Европа за мене не струват и пукната пара която им се плаща. Лично аз мога да кажа, че са садисти спрямо нас заедно с предателите и терористите един дол дренки само психопати и престъпници за пари навсякъде.... Не знам кой как ги назначава, но дипломите им не струват.

44

Анонимен

преди 3 седмици

Трета световна война може да се размине само, ако краварите престанат да се месят не само в Европа, но и по цял свят. Всичко тръгва от тях.

43

но, но,

преди 3 седмици

Но тя, Третата световна война всъщност започна. НАТО/Америка против Русия. Засега се води с ниска интензивност.

42

Урките са овър!

преди 3 седмици

НАТО дори със руски тип войници (урките) - за НИЩО не става, та със еднорозите и тия дъговите ЛГБТишници ли??

41

Анонимен

преди 3 седмици

С една дума - гответе се за 3та световна, пък може да ви се размине.

40

Хохлите -венсеремос

преди 3 седмици

Русия - 500 000, Украйна - 1 000 000. Венсеремос, тавариши майданци.

39

Уууууу

преди 3 седмици

НАТО - ФАШИСТИ!

38

Сата НАТО

преди 3 седмици

Просията реално не си е върнала к 1/10 от това, което загуби през есента на 2022 г. Тогава държеше половината Харковска област, сега тези територии са украински.

37

Сата НАТО

преди 3 седмици

според тебе всеки който каже че Русия е силна и непобедима е руски агент -----////------ Реално Просията не е непобедима, така че човек, който каже, че е непобедима или е мало умен или е руски агент. Но в твоя случай, разбира се, много малко е вероятно второто.

36

ъ

преди 3 седмици

Британците се правят на тарикати. Гледат да набутат отпред "партньорите" от Източна Европа, после ако трябва и "партньорите" от Западна Европа. Самите те се крият из бункерите и подводниците и от време на време мръснишки провеждат по някоя "мокра поръчка" Но руснаците са наясно с нещата. Не случайно изчисляват колко трае полетът на Сармата до Лондон и до Ню Йорк. Не до София, Хелзинки или Мадрид. Този път потърпевши от войната ще бъдат и началниците.

35

Анонимен

преди 3 седмици

"През март 2022 г., Русия беше взела около 17% от територията на Украйна. Днес тя има 11%" - На този му куца аритметиката. До математика и проценти въобще не е стигнал.

34

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 34 Слабоумник според тебе всеки който каже че Русия е силна и непобедима е руски агент ! Това сте вие помиярчета атлантици от ППДБ ГЕРБ И ДПС СЛАБОУМНИЦИ . Да видим къде ще се криете когато Русия ни освободи отново от атланто-фашизмът

33

Анонимен

преди 3 седмици

Този е руски агент! Прави руска пропаганда! Преди 22 месеца британското разузнаване обяви, че руската армия е загубила 500000 души, всички ракети, 2/3 от танковете! Армията бягаше през глава, въоръжени само с лопатки за да си копаят гробовете! Какво се обърка сега или говори за нови 500000 убити? Аконе така съм съгласен.

32

Бай Дрън

преди 3 седмици

Тоя като толкова много иска мир за украинския народ, да праща армията си там и да освобождава народа на Украйна. Ама не, дава му ракети и снаряди, та да се свърши по-бързо с тоя народ. Егатии двуличието. Мир се постига не с война, а с преговори. Аз ако видя двама да се боят на улицата, давам ли на единия бокс, тада се отърве от другия или просто ги разтървам?

31

Тап

преди 3 седмици

Изглежда че тъй наречената демокрация е по склонна да унищожи света от една автокрация.

30

Бирата

преди 3 седмици

Путин каквото реши.Ако реши ОК да го няма два три подводни атомни дрона дето стоят по дъното на океаните и то както успокояват западните експерти,че не вдигали вълна до 500 м,а до 90 м,защото ако е с 500 М височина и спада след 500 км и един е достатъчен до британския бряг.Да,престъпление е,но колко доживотни ще получи от МНС ще му е все тази след като вече има заповед за арест за една,но не го знаят явно къде да го открият може би?Путин има тежката дума.

29

абе

преди 3 седмици

тоя завейко си няма и понятие какво е ВЕЛИКА РУСИЯ! англия е един лондон - за минути и няма да го има на картата! а украйна е залъгалка за братушките, просто пазят народа!