14

АзъКянъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Да живее Ционизмът,тоест да живее Държавността! Не на ромските катуни бездържавнически !

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Сефарадска пропалестинска ромска окупация на Европа. Боят ще е зловещ.

12

Магнит ски

преди 3 седмици

Браво Да живее СВОБОДНА ПАЛЕСТИНА.Но тук в Чалгарска Номенклатурия народа се мрази един друг разделени сме етнически икономически политически спортно и т.н ... затова загиваме...

11

Анонимен

преди 3 седмици

Ще я обявят като държава,ще я накарат да вземе милярди заем от САЩ . Ще наредят американско правителството,само се чудя къде ще я основат държавата Палестина! Израел бомбандира,разчиства терена и заселва с хазари! По техни твърдения Бога им я предписал земята и сега си я прибират обратно!

10

JERRY VASSILATOS

преди 3 седмици

ГОЛЕМИТЕ ПРИЯТЕЛИ И ЗАЩИТНИЦИ НА ХАМАС--ТУРКИТЕ и вожд Ер-Джоган, ПРИЗНАЛИ ли са ПАЛАСТИНИ ЗА НЕЗАВИСИМА СУВЕРЕННА ДЕРЗАВА >??..КАЖЕТЕ ТУРСКИ НАВЛЕЦИ ?..ЦЯЛА ТУРЦИЯ Е НАША ГРЪЦКА ЗЕМЯ .

9

Ционисти=сатанисти

преди 3 седмици

Безбожен народ,обединен в дяволски цели и измами,терор и нелегални окупации...Ехх,как добре си ги охарактеризирал твоите любимци,ционистите!Виновници за всички човешки мъки,страдания,войни,бедност в света още от създаването му!Но лека полека идва и техният край!Няма да останат безнаказани за убийствата на стотици хиляди невинни цивилни жертви,главно жени и деца!Светът без тях ще бъде по добро място за живеене!Дано по скоро да изчезнат!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Държава която има официално избрани "управници" терористи....всички изперкаха

7

Палестинци=Сатанисти

преди 3 седмици

Горко на всички безбожни нации обединени в дяволските цели и дела на измами,терор, нелегална окупация, сексуални извращения, геноцид на престъпните арабски ислямските терористични групи на 23 арабски от 56 ислямски държави, продали се на дявола за пари милиарди ООН подкупи да съучастват узаконяват сатанински дела на ислямски арабски престъпен контингент срещу Божия народ и Земя Ханаан(Палестина) на Израел, защото всички антисемити са под Божието проклятие, гняв и възмездие в ада!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Соловьов го гледам последното предаване пак реве да се мятатат атомни бомби към Полша и после вика абе тия нашите хути са много пасивни, могат да блокират там цялото пристанише и кво ли не ама не го првят. После вика, Китай и Корея трябва да пратят по 1.5 милиона батальони да се бият за нас трябва вика да ги вкараме във войната и тях голям купон пада

5

Гавраил Софрониев

преди 3 седмици

Браво!Хората се борят за свободата си!

4

Пен

преди 3 седмици

Трябваше да признаят Палестина преди да я изравнят със земята ! :)

3

Анонимен

преди 3 седмици

Бай Тръмп сигурно е много доволен, че родината на булката му подкопава усилията му да се хареса на ционетата, чак и дъщеря си им хариза.

2

Веско

преди 3 седмици

А Донбас кога?

1

Исус Йосифов

преди 3 седмици

Тел Авив ей-сега ще почне да съска закани.