40

Анонимен

преди 3 седмици

В телеграм, колкото искаш убити Франсета, Новозеландци, Американци и какви ли не в Украйна.

39

Всеки

преди 3 седмици

Конь в Блатнаа Империя е легитимна цел.

38

До 27

преди 3 седмици

Какъв кентавър е тази дръглива руска кобила бре?

37

Хей Лавров!

преди 3 седмици

Ти забрави ли как франсетата превзеха Москва, а император Наполеон се разхождаше из двореца на руския император? Единствено ФРАНЦИЯ е превземала Москва и би трябвало да се страхувате много от френската армия. Дори Хитлер не успя да превземе Москва, но франсетата веднъж вече го направиха. Ами ако го направят за втори път?

36

82-ОМБР

преди 3 седмици

Всеки руски войник е лигитимна френска цел в Украйна! Да живее Франция!

35

Анонимен

преди 3 седмици

Последния път Лютви като се направи на мъж и удари в гръб незащитени руски самолети после не можеше да спре да се извинява и да плаща компенсации няколко години. И това освен загубата на автобус с 40 военни пилота, загинали от взрив.А чувам и че Турчетата искали в БРИКС. Ама едва ли ще ги огрее при положение, че достаят оръжие в Украйна.

34

Алито от София

преди 3 седмици

Това въобще не е лошо,да ударят френските инструктори,но още по добре щеше да бъде ако Русия предупреди *** макрон да не се прави на мъж и да праща хора у Украйна, че ще обърнат оръдията към Франция, и макарон да не забравя що заради френски вестник мюсюлманите почнаха атентатите в цял свят, да гледа леля си и да си почива в болонския лес

33

Анал Лютви

преди 3 седмици

Всеки ручляк вече ми е легитимна цел. Видя ли руснак, че го дупя.

32

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Само един въпрос.. Нато ако тръгне към Москва, атома къде ще пада? Ще се самоубият ли рашките?

31

Всички останали

преди 3 седмици

До Бай Дрън - всички останали, т.е. 90 %, са от английски, немски или френски корени, драги ми Бай Дрън, но и 10% от руско потекло са множко. Забравяш обаче, че в самото руско потекло 90% е с български корени. Такива ми ти работи.

30

Бай Дрън

преди 3 седмици

В България има голямо малцинство и потомци на руски преселници, бягащи от гражданската война в Русия. Бих казал, че поне едно 10% от българското население, има руски корени. Но не може да се каже същото за английски, немски или френски корени. Просто такива няма :)

29

Бай Дрън

преди 3 седмици

Е нали ги върнахме тия инструктори в Париж? Не стога, че им го върнахме, ами и в затвора искат да ни вкарат за пет ковчега.

28

Българин

преди 3 седмици

а какво ще стане ако всеки руснак е легитимна цел на всякъде по света..... нози мисли че има и обратен ефект?

27

Всеки

преди 3 седмици

Всеки руснак в България е легитимно цел. Аз лично имам 16 цели на близо. Които не може да каже изречение на украински е легитимната цел.

26

баба мара

преди 3 седмици

1812 г наполеон отива до москва с армия а се връща само с охраната и приключваодисеята на остров св елена четете историята тя се повтаря вадете си поука

25

Анонимен

преди 3 седмици

Кентаврите като Лавров са най-легитимната цел в Украйна.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Дмитрий Песков каза, че руските въоръжени сили ще трепят френските инструктори, а тази нощ "Искандер" порази база, разположена в гъстата гора край Изюм. Да видим колко кавчега ще се появят край Айфеловата кула.

23

Говори се,

преди 3 седмици

...че в Черепната кухина на Ботоксовия Карлик нямало нищо! От какъв зор хвърля ракети по Хипермаркет, курорт , и пазар из Харков? Сега всички разрешиха с техни оръжия да се стреля по легитимни цели във Русия! Да убият и някой западен инструктор, хептем ще накарат Запада и Щатите да дадат още оръжия...На тия яко им хлопат дъските!

22

Хейтър

преди 3 седмици

Русия няма никакви легитимни цели в Украйна защото тя е агресорът. Самия катър Лавров е най-легитимната цел, защото е един от преките виновници за руските злодейства.

21

А бе

преди 3 седмици

Самите украинци признаха за над сто убити на полигон край Льов на 29.05.24 техни военни и чужди инструктори след удар с ракета Кинжал,този още ли не е чул за това,че и край Харков дето бомба ФАБ1500 е ударили база на над 300 наемници,а тука се пише за един убит цивилен и двама ранени.Е,цивилните може и толкова да са.