229

Анонимен

преди 3 месеца

Реално правят тук и не само тук, каквото си поискат. Чувстват се у дома си. Съмнявам се, че дори са ни питали дали може, от едната вежливост.

228

Анонимен

преди 3 месеца

Чрез НАТО американците ни окупираха без бой и съпротива. Държава в която има повече чужда войска, отколкото собствена не може да бъде суверенна и да води независима политика. Тук мнозина "демократи" плачат как били окупирани от СССР, но кажете имаше ли по соца съветски войски тук или имахме собствена, добре обучена и въоръжена армия? Ако един ден се събудите, ще осъзнаете, че сега сме окупирани, а не тогава.

227

Анонимен

преди 3 месеца

Че защо му е на ОТБРАНИТЕЛНИЯТ блок НАТО коридор на някъде? Нали е отбранителен? И с какво ще се придвижва? Абрамси, Леопарди? Украинските "братчеди" пак ще имат банкет.

226

Анонимен

преди 3 месеца

Злото по света се натрупва с бесни темпове, Бог ще ни затрие, това е абсолютно сигурно, ако не се вразумим.

225

ДО 235 ГАБДУЛЛА

преди 3 месеца

До Габдулла ! ДА ! ЗНАМ ! Япония , Виетнам , цяла западна Европа , бившите китайски територии , повече от половината свят ! В другата част сме ние и ти , които не сме видели нито свобода нито демокрация нито живот , само русссский асвабадитель ат живота !

224

МНОГО ДОБРЕ

преди 3 месеца

Поне с нещо ще допринесем за нато . Защото унас е пълно с русофили - предатели - еврофоби !

223

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО да си осигури достатъчно гробищни паркове... Т..паци. Никой не говори за мир, а само война им е в главите на тези изк..куригали дядки от НАТО. :(

222

полковник Колев

преди 3 месеца

Нато създава тартанови писти за бързо "прегрупиране" на заден ход

221

Габдулла

преди 3 месеца

Някой може ли да ми посочи, къде американска армия е влязла, дори и с приятелски намерения и след нея да не е оставено само смърт и разруха

220

Гьон

преди 3 месеца

По тези коридори първи ще минат розовобузестите меки китки. Те ще плашат руснаците с розови *** , *** коси и високи токчета. А жените - военни щели да си имплантират трета гърда.

219

Адмирала

преди 3 месеца

Надяваме се първите войници от България, които ще минат по тези коридори да са Тагаренко, Про100 Киро , Кокорчо, Женерале Гном , Двапръстачело Мирчев, Минчев Сливата, Пинокио ( Бойкикев) - той ще носи тежката картечница , с която ще коси руснаците. Боко ще е накрая и с пожарникарския маркуч ще чисти екскрементите на нашите видни бойци.

218

Анонимен

преди 3 месеца

Даваха по нова велика новина ,лунното затъмнение за русия свърши,давахакак трамвай катестрофира л у Русия голема новина за нашите продажни медии ))

217

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО само се хвалят но реално е пълно с геьове ,еднополови бракове и кви ли не джендари ,скоро гледах в тая сащ академия за полицаи Уест Пойнт същата история ,така е и в армията им пълна трагедия )))

216

Ха така

преди 3 месеца

Тия червени въздухари много ме кефят като ръсят бисери от рода че *** щели да стрелят със яо.И вероятно ама хич не предполагат че към тях ще полетят хиляди миролюбиви гълъби.Кой според вас унищожи едната от двете пво мрежи за за въздушно космическа отбрана.Половин русия охраняваше тя струваща над 100млд долара Па и гледайте изказването на бившия шеф на роскосмос рогозин че сащ могат да ни унищожат военната инфраструктура за не по вече от сащ.Те са подготвяли тази стратегия за изненадващ пр

215

Роко

преди 3 месеца

Някой червен плъх случайно да е научил че това нападение над Украйна е пето по ред от както елцин натресе цар путин на престола.Тия руски освободители освобождават там където не ги искат

214

Ха така

преди 3 месеца

Като прочетох мемоарите на маршал жуков в които признава че хитлер буквално ги е размазал 1941г и веднага са почнали да молят американците за помощ.Та самият той казва че без тази огромна военна помощ и храни непобедима май щяла да обърне хода на войната ама на мукавей.Ама то немския национал социализъм и руския червен болшевизъм са еднакво зло.Едното се утече и сега идва ред на другото зло

213

Са прави

преди 3 месеца

Значи Възраждане са прави, че се проверяват,подготвят и тренират логистични маршрути на американците.

212

Анонимен

преди 3 месеца

Сега разбрахте ли защо ЕС финансира строенето на магистрали у нас!?

211

Анонимен

преди 3 месеца

Екстра

210

Анонимен

преди 3 месеца

Кви коридори бе еййййй, те ще затънат в тресавището наречено "българска инфрастуктура"!