12

Мен

преди 3 седмици

Представям си го. Като всички останали монски платформи. Малко натоварване и край - ни приемат, ни предават. Просто умират. Та ми е много интересно кат им падне сървъра, как точно ще ги проведат тия матури.

11

Ника

преди 3 седмици

Хи- хи.Поредната ИНОВАЦИЯ.Спрете се най- после.Мислете за бъдещето,не за джоба си .

10

Наблюдател

преди 3 седмици

Пълна скръб !Сегашните вишисти са кухи манерки,дори и тези ,които се хвалят че са отличнициНяма специалисти,да те е страх да идеш на лекар .Не четат,нямат опит,няма качество!България загива!Коя куха кратуна ги мисли тия безобразия?А ми да,трябва да се напълнят вузовете,лапачи многоМалко вузове,цедене качество,това е истината!!!!!???!

9

Уха

преди 3 седмици

Няма такова падение. Стане ли това с онлайн матурките, всичко рухва. Очаквам скоро да се оценяват и уменията в Brawl stars. Там трябва и тегрален подход, натрупване на знания, за допълнителен бонус от 50-на точки.

8

Щирлиц

преди 3 седмици

Важно е децата да се откъснат от писането с молив и химикал,защото това развива микромоториката,така важна за по-нататъшното им развитие.Важно е усилено да зaтъпяват пред клавиатурата,и да останат полуграмотни електорални единици,лесни за манипулиране.Пушечното месо не трябва да задава въпроси.

7

РОДИТЕЛ

преди 3 седмици

ВСИЧКИ ЛИ УЧЕНИЦИ ИМАТ PS ВКЪЩИ, ЗА ДА СЕ УПРАЖНЯВАТ ДА ПИШАТ И ДА РАБОТЯТ, СЪМНЯВАМ СЕ ...

6

Анонимен

преди 3 седмици

Божееее колко прости! Децата не могат да се концентрират в клас а представям си вкъщи. Но на запада не им трябват професори, те искат роби. Простии роби.

5

Кило

преди 3 седмици

Йеп нека затриеме образованието на децата , GPT ще развива темата , сетето само трябва да може що годе да напише какво трябва да направи GTP .....хора защо гласувате за тези влечуги , парите не може да ги занесете в гроба , а ако ги оставите на децата си , с това образование , което им се дава , най-много да ги изджасат за пудра и опиканавълна

4

Анонимен

преди 3 седмици

До 2 Те американците премахнаха матурите(сат) по математика в някои щатове, защото били расистки, т.е. една раса не може да ги мине. В момента такива ги приемат с предимство в университета даже и после има и обяви даже за хирурзи пускани само за тях, за да се попълнят квоти. За университетите бяха пускали- черен влиза няколко пъти по-лесно от бял, а азиатците почти нямат шанс, защото пусто много били учели и по оценки щели да са прекалено много.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Ама това онлайн за по-добри резултати нали ще е от вкъщи? Тъй де, гугъл, чатгпт и мама и тати трябва да дадат едно рамо. Абе, гледайте резултатите и как постоянно трябва да се занижават критерии, за да са малко скъсаните, а не да мислите как да замазвате положението!

2

анонимен

преди 3 седмици

А ромчетата в някое Долно Нагорнище също онлайн ли ще ги оценявате, та някои от тях може и да нямат дори базова компютърна грамотност да се справят.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Думи нямам, тоя Цоков е гола вода, горкия