8

Анонимен

преди 3 седмици

90-те по пазарите имаше една менте турска марка АдидОс. С лого като на Адидас но с 4 черти. Днес в Турция направо си шляпат оригиналните емблеми - те ти адидас, те ти гучи, томи хифингер, те ти ги с крокодил лого :D какво сакаш? И за колкото се спазариш на сергията. "Оригинал бе бате. 80 евро! Но за теб промоция за 50! Какво чакай ако дадеш 8 пак ти го давам".

7

Анонимен

преди 3 седмици

Че те копувачите ги пазаруват за да се хвалят че са фенове на еди кой си отбор а не за да играят.

6

Ястреб Османлията

преди 3 седмици

Все още няма документиран исторически прецедент някой да е успял да я прекоси долината на грабливо-крадливо-лъжливото племе буггарсско без да е бил ограбен, окраден и измамен.

5

Шпек Салам Народен

преди 3 седмици

Въй!Чудовищна контрабанда! Спасихме Долчо и Габаня от гладна смърт.Браво на Митници,Специалните части, БОП,СОТ и ...всички.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Турция ни залива с ментета, онзи ден си взех турски кашкавал от турския магазин "Истанбул" в Сливен, и слагам на партигрила и направо почерня кашкавала, масленост няма, явно няма мляко. И то на уж голяма марка йорем. Трагедия, не препоръчвам турски стоки, гледайте стоките и ако са турски не. Имам подобен случай с едни турски домати, чери само като видях трайност 2 месеца и ми стана ясно, отделно щях да си счупя зъба с един от тях

3

Анонимен

преди 3 седмици

видях ги, баси и некадърното менте, Стиви Уондър даже ще забележи, и кат се изпотиш с таз материя ще мирише на овнешка пастърмичка. Не знам преди хвалих Турция, но толкова пъти съм си купувал ментета оттам и вече спрях и сега и дрехи и прахове и всичко ми издържа в пъти повече. НЕ НА ТУРСКАТА СТОКА, ТОТАЛЕН МЕНТАК Е 95 %

2

Анонимен

преди 3 седмици

Китайките работят усърдно ))

1

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко турско е менте