377

Shark

преди 3 седмици

Как така Хърватия е на последно място, нали цъфнаха и вързаха като приеха еврото. Какво става?

376

Анонимен

преди 3 седмици

Пълни глупости!От България по добро място за живеене няма!

375

Ученото си е учено

преди 3 седмици

От бившият соц. лагер единствено в България Приватизацията се извърши под вещата егида на босовете от Полит Бюро.На практика Приватизация нямаше въпреки издадените бонови книжки,а те бяха издадени с единствената цел,Приватизацията да се извърши без да се влагат пари в раздържавяването.Веднага се спретна изкуствена инфлация,и в края на краищата всички БГ граждани получиха ПО 5ЛВ.кЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ С хЪРВАТИЯ??? тИЯ ХОРА СА ЗАПАДНЯЦи по религия и култура.

374

Анонимен

преди 3 седмици

В момента едно от най-съществените неща, които се случват е че китайски космически апарат снима и изпраща снимки от обратната страна на луната. Китайците не се оказаха от "лошия комунизъм", но той търпи промени, за разлика от "демокрацията", ако не се бяхме отказали от по-ефикасната (виждате Китай) система, а я бяхме развивали, както китайци, в момента щяхме да сме сред водещите не само в Европа.

373

Анонимен

преди 3 седмици

Най-добре в Швеция, докато не те гръмне някой терорист, с каквито страната им се напълни. Същото и за Нидерландия. Времето - ужасно. Социалният живот - само в Амстердам е добре.

372

Public enemies

преди 3 седмици

Най-добре в Швеция докато не дойде Путин да ти гепи някой остров.

371

Анонимен

преди 3 седмици

Не помните ли как Иван Кръстев киснеше в "Час по всичко" и обясняваше колко е хубав социализма? Той сега в България ли живее?

370

земеделеца

преди 3 седмици

До И ТОВА ЩЕ МИНЕОт 21г.в Нидерландия няма субсидии. Там,, музиката,, е друга! Не пищи глупости!

369

Анонимен

преди 3 седмици

През 1988 България е на 25 място в света по БВП!!!! Това са официални данни от НСИ!!! Това ли е лошият социализъм? След 1990 в София са построени 0 училища

368

ЕС

преди 3 седмици

Още един мандат с Буци и Пеевски и ще ударим дъното.

367

Анонимен

преди 3 седмици

Ако си транснасмъркан най- добре се живее в Холандия! До кога ще публикуваме такъв шит?! По- гнусно блатно и кално място няма на планетата! Ам нейсе- има Ван Гог, а той е гений наистина!

366

Анонимен

преди 3 седмици

До Украйна се разви мно за 500 може и малко и да е повлияло, но за тези 45 години руска подложка тотално е промило съзнанието на неграмотното общество ,а то за съжаление в България е многоЩом като има хора ,които с пълното си съзнание гласуват все още за БСП и ВъзражданеПадение

365

И ТОВА ЩЕ МИНЕ

преди 3 седмици

В ЕС едни страни живеят, така да се каже, на гърба на други. За какво говоря: пример 1: субсидиите за земеделие в Холандия са до 10 пъти по-високи от тези за България (доколкото знам); пример 2: приватизация / закупуване и източване на завоси и дори цели бранчове от индустрията - купува се и се експлоатира и източва жестоко с безумно скъпи "консултанти" и машини. Има много случаи на чиста експлоатация в закупени заводи - хората работят при ужасни условия и никаква инвестиция. ДОКОГА така?

364

дядо и баба от ДС

преди 3 седмици

Някои хора живеят добре в БГ , но дядовците са работили в Държавна сигурност , ЦК на БКП , първи секретар на БКП .

363

ww

преди 3 седмици

Обичам влагата, да няма лято ,6 месеца да е нощ - хепи съм!!!

362

Анонимен

преди 3 седмици

Най-добре се живее, когатабимаш власт инпари. Другото ... Са детинщини.

361

Роб

преди 3 седмици

До DedoТова са техните травелърс демемк цинганус.

360

Dedo

преди 3 седмици

Пълна измама! Холандците обикалят Европа немили недраги с едни очукани коли. Навсякъде е пълно с тях

359

Анонимен

преди 3 седмици

В България е зле само за неудачниците, мързеливците и хленчовците, които тук за съжаление са в изобилие. Ако имаш поне малко акъл и мотивация, е едно от най-лесните и приятни места за живот. Казвам го като човек живял на няколко места в чужбина и редовно пътуващ по света. Знам, че много ще ми се сърдят, че казвам този факт, но нека си врещат докато аз си гледам кефа.

358

Чекемджан от Банкя

преди 3 седмици

Най-добре си живеем аз и Делян в България! На друго място ще ни преследват, обвиняват, осъдят и ще трябва да лежим, а тук и съдът е наш и служебното правителство е наше и понеже няма да гласувате или ще ви платя да гласувате за мен (то все едно) ще продължа да си трупам кюлчета и пачки, а вие ще си живеете мизерно и пак ще ме избирате да правя правителство с моите хора - Делян и Клоуните на Трифонов.