52

от с. Семчино/Пз.

преди 3 седмици

Тоя така наречен ,,шеф" как би коментирал изтеклото видео направено със скрита камера и пуснато в Ю-Туб.Как граничните ни стражи от Кулата си делят парите от изминалата смяна??? Питам го тоя пишман левент със ,,пи4ите мустачки" дето се прави на Казанова.И кой е той че да определя България дали ще влиза в Шевинингеня?

51

Анонимен

преди 3 седмици

Шефът на Граничната полиция беше шеф на охранителната полиция когато полицаите млатиха невинни граждани пред колоните на министерският съвет. След това Баце го скри в столичната община при Фандъкова, сега е отново шеф на Граничната за заслуги и преданост.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Бойкот на австрийските вериги- илата и бензиностанцията в синьо и зелено! Това само помага! Малко достойнство, ако сте го забравили!

49

Анонимен

преди 3 седмици

Абе кой иска в Шенген държава с проsт народ ?

48

Анонимен

преди 3 седмици

Абе кой иска в Шенген държава с *** народ ?

47

Анонимен

преди 3 седмици

този да иде на румънската граница да види, как подчинените му си бъркат в носа и нищо не вършат. Иначе ефелици големи. Ако работеха както трябва, въобще не ми пречи, че ще чакам няколко минути да ми проверят паспорта. Сега обаче чакаме по два-три часа и ги гледаме, как умишлено не работят, за да нервят нормалните хора.

46

ха ха

преди 3 седмици

за България не знам ,ама Русия със сигурност ще влезе преди нас :)

45

Емигрант

преди 3 седмици

Не пишете глупости тук бе копейки, нямате ли толкова малко поне мозък за да помислите реално защо България е спъната за Шенген, повтаряте като папагали какво ви диктува един субсидиран музеен експонат имитиращ ПАТРИОТИЗЪМ и вие като МАНЕКЕНИ му "козирувате" стига да ви оприличи и вас на патриотчета ! Патриоти не съществуват в България от 79 г., от как болшевизъм завладя тази прекрасна територия и я превърна в робска болшевишка иzмет !

44

Емигрант

преди 3 седмици

НЕ, НЕ, не сте готови, за Шенген вие сте трафиканти на мигранти ! Виждал ли си граници и как се охраняват граници ? Ако бяхте готови да бяха ви приели в Шенген до днес, защото ЕС няма изгода да забранява, заради търговията между държавите ! Просто светът вече знае, че сте корумпирани политици в България, щом известни по списък корумпета от списъкът "Магнитски" ги криете и пазите чрез имунитети на депутати ! Нямате шанс за ШЕНГЕН колкото и да заявявате, че сте готови с тези разградени граници !

43

Българинъ

преди 3 седмици

Голям зор да станем задния двор на Европа, която ще го напълни с мигрантски ислямистки фекалии.

42

До Пловдив

преди 3 седмици

да, да, да. ни съ иде, ни съ иве. за кво ни е

41

Пловдив

преди 3 седмици

Шенген та Шенген оправиха държавата и само това ни липсва .

40

gogo

преди 3 седмици

Тоя па все шеф на нещо

39

Шефът е готов!

преди 3 седмици

Но как цяла България ще влезе в малкото градче Шенген? Ще бъде трудно и ще се наложи съкращаване на заплатите и пенсиите. Но в името на народа и Великия Европейски съюз, ще го изстрадаме задружно заедно с шефчето. А сега дружно "Кой не скача е червен!"

38

Анонимен

преди 3 седмици

Тя беше готова още 2011г когато трябваше да се боядиса едно КПП, но и така не ни пуснаха , защото ни управляваше сикаджията от Банкя и цяла Европа знае неговото мафиотско начало. Сега се раздвижиха нещата, защото имаше нормално правителство с професор Денков. Така е гербавите това е истината. Колкото и да го тупат по главата вожда ви от Банкя всички ЕС го знаят какво представлява.

37

Някой

преди 3 седмици

Аз само да попитам останаха ли европейци в Европа и ЕС??????? Къде е валиден Шенген????? Европа стана като САЩ пълен с престъпници, а европейците изчезващ вид затворен за резервата. Престъпността се групира успешно в името на бог пари. Щетите и жертвите за тях нямат значение. Важното е да крадат от кой кога как защо и кой какъв е няма значение. Права, рожденни, законни, европейски и на хора от ЕС и НАТО да ни пази няма. Алаба бала е навсякъде. Първи закон на мигранти с престъпници наши и чужди..

36

Анонимен

преди 3 седмици

Като разкараме русолюбците от страната, ЕС ще стане изгоден за България. С *** държава не се прави.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Няма да има нов социализъм или свиквайте, или се махайте от България. България е в Европа, това е положението. Баси неандерталците тука. Ще ви попилеем, ***

34

Анонимен

преди 3 седмици

До 26 кво общо има Русия с шенгвна ?

33

Армагедон

преди 3 седмици

Готова е ама граничарите не са готови.... В неделя сутрин чакам 30мин проверка на 3 мотора и един автомобил пред мен.... Остави, че гишето за проверка е от дясно и когато си сам трябва да слезеш от автомобила да им даваш документи, въпреки, че има гише и от лявата страна... Седят двама в бараката и си говорят, а ти си чакай... Кажи му държавен служител и няма какво повече да обясняваш...