92

Анонимен

преди 3 седмици

ВСИЧКО ЩО СА РЕКЛИ ГО ЗНАЕМ ОТ 70 ГОДИНИ!!! АМА,ЧЕ "РАЗУЗНАВАНЕ"...

91

troll

преди 3 седмици

Диктаторските държави като Русия, Китай, Северна Корея не се спряха да се милитализират, да заплашват свободния свят и нападат. За тях не е важно те да си подредят държавата и да живеят по-богато, а опитват да направят другите да живеят мизерно и робски като тях и да им се кланят. И винаги най-пр*стите хора (като нашите р*бски русофили) са им привържениците. Понеже са неуки, мързеливи и в среда на свободна конкуренция са пълна нула, търсят си някой господар да му се кланят и да ги "освобождава"

90

Маринчо Кожухаров

преди 3 седмици

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТАШКА и НЕКОМПЕТЕНТА ноооооооооооо доларова подплатена публикация на някой си Красимир Ангелов / ако има въобще такъв /

89

Анонимен

преди 3 седмици

След като това е документ на военното разузнаване, защо го четем по медиите?

88

свети цон кай хой

преди 3 седмици

Израел от дестилетия погазва всички видове право, но муриканите и ингилизите ги подкрепят с оръжия...

87

Анонимен

преди 3 седмици

Официално обявена Война между Русия и Украйна няма. Могат да наричат СВО всякак, но това не променя фактите.

86

Анонимен

преди 3 седмици

Работата отива , на :Германия ще напусне ЕС като Англия , и заедно със сащ и англия ще си направят съюз !

85

Гошо

преди 3 седмици

Краси, не знам кой е писал този доклад, но явно не е в час. Преди много време Путин каза че е било грешка да се прави мега държава като СССР. Така че амбициите на Русия не са за нови територии, а за санитарен контрол. Това че някой не слуша си е негова работа. И не Русия воюва в Украйна, а Украйна воюва в Донбас, която се отдели от Украйна.

84

Най-лошото :

преди 3 седмици

Най-лошото е че в България , не уцелихме и на русофОБИ !Измислени ''атлантици'' , за ПАРИ !

83

Анонимен

преди 3 седмици

До отец Нафърфорий..Що ве , не е късно , Анкара да ни стане столица , и Президента да ни е Ердоган !

82

Анонимен

преди 3 седмици

А защо ЛИ , Англия и сащ се ОТТЕГЛИХА , от всички световни ОБВЪРЗАНОСТИ , а преди години , само американците не подписаха в Париж ,... за ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ ... Те сами признават че техните бази на НАТО , са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА .Е , кой има най-много и ПОСТОЯННИ , войни по света ?

81

отец Нафърфорий

преди 3 седмици

Да , САЩ са виновни за несбъднатите мечти на българина за обединение, това си e факт.След плана БАРБАРОСА тръгнаха да помагат на СССР , ако не беше американският Ленд лиз дядя Адолф беше почти си свършил работата, а тогава нямаше да има колхози и границата ни с Турция стигаше до Бяло море плюс цьлата Македония (тогава комшиите не знаеха че са създатели на света ).

80

Анонимен

преди 3 седмици

България в НАТО и ЕС, на който не му харесва, да се маха, ако не, ще го принудим.

79

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен--86 Предстои и ТСВ с Китай , и там ще ги видим , колко са ''НАЙ'' в ТАЙВАН !

78

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен--86 То се вижда , но явно ти си сляп !

77

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ са велики. Русия на пепел

76

Анонимен

преди 3 седмици

Мани, какво им обясняваш на българските русофили, кое е правилно. Тия са по зле и от ***. Такива хора, защо въобще още ги търпим

75

АМИ, ДА....

преди 3 седмици

РУСИЯ ИСКАШЕ ДА ОТКРАДНЕ И ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ --- ЗА ДА КОНТРОЛАРА БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ И ДА ТРУПА ТАКСИ ОТ ТРАНЗИТА ПО ТЯХ---- АМА НЕ СЕ ПОЛУЧИ!!!БЪЛГАРИНА Е УМНО И КОРАВО КО ПИЛЕНЦЕ, ...И ДАДЕ РЕСТО НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ ОЩЕ ПРИ СТ. СТАМБОЛОВ!!!

74

ъ

преди 3 седмици

Тя тенденцията за незачитане на международното право започна много отдавна. Някъде през 90-те години на миналия век. Започна е тогавашния хегевон, продължава я и до сега. Затова се оформиха и другите тенденции, за които е статияката - нови икономически и военни блокове, промяна на "редът основан на правила" и т.н. Отдавна говоря, че западните елити са в много тежък сблъсък с реалността. Такъв сблъсък никога не завършва безнаказано, но за жалост ще го отнесем и матрялите.

73

Я, па Я

преди 3 седмици

До ВънСатаНАТОотРодинат. Аз имам питане към тебе. Ти като ги пишеш тия плюнки по запада къде живееш. На запад или в Русия. И като не ти харесва на запад защо не се преселиш в Русия. Ама това българските червенотиквеничковчета, живеете и ползвате благинките на запад а хвалите и поддържате *** Русия, а не ви идва на ум, че може да се преместите да живеете на Волга. То и вашите предшественици, начело с Гошо тарабата запалиха БГ 1923 г. ама не хукнаха да бягат към СССР а към Европа. Ти да видиш