23

Анонимен

преди 3 седмици

ЕГ прават само яничере за западни държави. И турците са ползвали обучени яничери на турски за слуги и работа ръка.

22

Как пък не?

преди 3 седмици

После на 20 не може да си напише името на български и всяка втора дума е чуждица. Нищо не обогатява, а напротив - опошлява.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Има една програма за чуждоезиково обучение в избрана държава, финансирано от ЕС , казва се Еразъм. За който може да се дореди до нея в България: предлага изучаване на избран език в избрана държава за около месец, съчетано със забавления, атрактивни условия, екскурзии и т.н.запознанства с хора от цял свят. Накрая издават документ за изкаран курс, признат навсякъде, почваш работа в някоя фирма(може и от дома) и пращаш имейли до чужбина, за което плащат доста добре....но си трябват яки връзки!

20

Анонимен

преди 3 седмици

От малки децата могат да се научат на основен английски език от анимациите, ако родителите им ги пускат на английски и така, като станат по-големи ще са много по-напред сравнение с другите деца.

19

дедо ви

преди 3 седмици

първо ги научете да говорят и пишат правилно български , после чуждоезиковото обучение ! неграмотността е срам за една нация !!!!

18

Светослава Койнева

преди 3 седмици

------------- Светослава Койнева - Като научат няколко стотици думи, изпъждате си децата в западна европа да прислужват с чужд език.

17

Бре

преди 3 седмици

Западаща ти е 'умната' глава, не западните езикови школи. И руският никога няма да стане международен език от ранга на западните. Няма качествата за такъв. Не че има нещо лошо да се владее и руски, всеки език е предимство в живота. Но вие искате да остане само Русия и руснаците, всичко останало - на ешафода и само спасибо и асвабаждение да повтаряме в транс 24/7. Кои са болните?

16

хаха

преди 3 седмици

Ранното езиково обучение води до затрудняване и объркване на детето на родния му език. По-благоприятно за развитието на детето е то да започне по-усилено изучаване на чужд език някъде към 3 клас. Преди 7 годишна възраст е натоварващо и объркващо за децата.

15

Св до 12

преди 3 седмици

Е така вече, като ми го обясни човешки, съм склонен да го приема и да се съглася и с теб и с рекламата на западащите чуждоезикови школи. Особено интелектът и мозъчното ти развитие от многоезичната ти подготовка, разкри пълният си потенциал украсявайки с цветущи епитети и обиди към непознат човек. Явно подчертавайки някакво безсилие в тезата или??

14

До 7

преди 3 седмици

Тоя руски за какво ти е? Е са като пуснат бомбите в Москва и хептен ще изчезне тоя език, заедно с мaлouмнuте русоговорящи, дето заплашват цял свят.

13

Анонимен

преди 3 седмици

До Сталин се завръщаАйде изтрепете всичко грамотно и нормално и после си тъпейте спокойно. Как може да има такива болни мозъци като тебе по тая земя...

12

баба мара

преди 3 седмици

до 9 маика му непрекъснато търси в интернет къде да го запише не го оставя нитоза миг без занимание

11

До Св

преди 3 седмици

Да превеждаш не означава да общуваш. С такива "умници" като тебе никой не разговаря. Просто не е възможно. Аз съм българин, моите колеги са унгарци и словаци. Можем да си говорим на който и да е от тези езици, но за да няма ощетени си говорим на немски. + Това ползването на много езици развива мозъка. Медицински доказано, *** Балкански.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Вярно е. Нашите деца ги махнахме от България малки. Сега говорят 4 езика като майчини. Е, българският позакъса, но не е болка за умиране! Препоръчвам тази система на всички отговорни и интелигентни родители.

9

Анонимен

преди 3 седмици

До баба мара - а майка му , ко праи 24/7?

8

баба мара

преди 3 седмици

моят внук от 3 годишен ходи на частна англ детска градина но сега вече 11 годишенне може да се справи с бълг език участва в матем олимпиади има 5 медала досега24/7 тои е зает няма време за нищо странично освен книгите

7

Анонимен

преди 3 седмици

чуждоезиковото обучение се ориентира към китайски и руски.

6

Св

преди 3 седмици

А тези съоснователи на чуждоезикова школа, осъзнават ли че вече изкуственият интелект замества всички преводачески професии, отделно литература, учебници, обучение чуждоезично, не се ограничава до 2-3 езика колкото може да научиш едно дете, а с езиците на целия свят. До 5-6 години ( а и още сега) на едно кликване разстояние, можеш да "говориш" и разбираш целия свят.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Подготвят се за чуждите страни..... А за България - кой и как ще подготвят?!

4

Ямболски цървуль

преди 3 седмици

Това е пропаганда против България!