68

пияница мистик

преди 3 седмици

Всичко ще им вземам. Англичаните няма да си оставят коня в реката, а нашите пък нищо няма да им откажат каквото поискат. Каквото са успели да си поживеят, това ще им остане

67

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Тоя искат да го рицарясат, ама изловените *хайде да не казвам какво* не щат да ги екзекутират. Е бива ли така сега, тези са само пет, за няма и два часа ще ги оправят като на конвеир, само един дръвник пред Tower и една-две брадви трябват :).

66

кой му дава заплата

преди 3 седмици

Излиза, че инспектор Панайот е нанесъл пряко щета на Българската икономика в размер на 50 млн паунда.

65

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Това казвам гяуур, те ще излязат и ще си харчат парите, нито къщите нито апартаментите ще им вземат, постъпили са умно, теглили кредит купили и върнали. А завистливия минзухар дето ги е топнал ще получи усмивка по радиото и ако е на Радев радиото, ще получи радио тишина ха ха ха мумуйк .Гаранция давам, че им е искал пари и те са го отрязали.

64

Гявур

преди 3 седмици

Ней се грижите вий за тях, минджи сомотани.След 2г той излизат 50 млн.още намерят другпът! Скрили са по два-три куфар не-къде? Вий обаче, завистливото минджи смотано бедни каиши без хичмозик съдбата вий друга той ясна.0пъвай kaишa ади.,адиййййй

63

Зайцев

преди 3 седмици

това е все едно американски войници и офицери ограбват някоя къща, резиденция,или държава,после некой журналист ги натопи на данъчните,,то примери много ,,просто тази държава толкова многоооо е крала ,че колкото и да откраднете ,,ако можете ,,все е малко,да не говорим за индийците и африканците които источват системата от години и имат по 100-150 къщи под наем ,,на които источно европейците плаяат наем,,корупцията е толкова голяма че ,просто е като айсберг в АНГЛИЯ..

62

Бонго Бонго

преди 3 седмици

62 ри друго исках да кажа, че тия къщи там са от 30 години и никой не е разбрал. Кротуват си и милицията не ги топи. Те и не крадат там. Казвам ти не съм виждал такива къщи в мрамори с медни покриви, дворци. Куката завидял

61

Гърч

преди 3 седмици

Те и нас крадат! 3600 лева помощи и карат луксозни коли, а масовия българин работи за 2000 и дори 1500 халки. Дори в София. Само ИТтата са добре,но и тяхното е гърч.

60

До 59

преди 3 седмици

Тези къщи са за палене. Само ни излагат из Европа тия *** полуживотни.

59

Бобо

преди 3 седмици

Индусите с 50 милки в паунди и безброй роднини ще му разплачат семейството на Панайотов. Този натегач не е ли помислил, че индусите не са измислили схемата. Някой с големи болтове е в играта. Ще го оправят като Серпико.

58

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Някой ходил ли е в Дългопол????Да види там едни палати за чудо и приказ.Ония бургуджий плетат сапани, ковачи са и имат много злато. Вижте им къщите...никъде няма такива и са от преди 30 години построени..

57

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Завистлива шматка

56

Анонимен

преди 3 седмици

Милиционера Васко е юнак милиционер или е обикновен юнак шматка.

55

Бонго Бонго

преди 3 седмици

На България враг не е необходим..

54

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Убеден съм, че черните там и табелите смуучат милиарди.

53

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Да речем съм на мястото на "съвестния" сър.За сигнала се подготвям, материали, видеа, снимки. Ако не говоря инглиш ще го направи секретарката с транслейтора, МВР град Сливен България, желае да попита тези лица, с каква дейности Ст се занимават???Защо не питат Божков черепа за платените протести, Стоилов, Банев Брендо ха ха ха откъде и как ...Та лицата показват висок неизвестни притоци на доходи....Как са знаели че са в Англия бре, защо не питат Франция например???

52

Български измамници

преди 3 седмици

Разбрах защо пишат ,,български измамници ,, защото голям срам е че едни индо-българи им разказаха играта на ингилизите където се имат за най умните умнисте ,ама не сте попаднали на хиените от Сливен ,а Сливен е нещо като изостанало индииско село ....пълно е със българи ....

51

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Не. На делото няма да излезе. Ще говори техният адвокат, който вече се е споразумял и ще е тих като другите адвокати в България.Наясно ли си как адвокатите процедират??? Тва по филмите е ала бала.

50

Боляр

преди 3 седмици

Английските МИ6 и Сикрет сървиз по добре да ги разпуснат,а на нашето полицайче да му подарят един от многобройните замъци.Щото нито един английски чиновник не е спестил толкова колкото нашето момче на икономиката им.

49

Български измамници

преди 3 седмици

Това са индииски измамници бе ! Тези във Даунинг стриит да ни се извинят ! Това може въвъ най-добрия случай да го наречеш българин от индииски пройзход ама няма нищо общо със българин -да има паспорт защото живее във нашата страна но дори визуално е мнооого по различно от чистия българин !