29

Анонимен

преди 3 месеца

Да, наистина при нас само за депутатите има безплатни бонуси, никой друг.

28

Анонимен

преди 3 месеца

То безплатно вялчери тук имат депутатите ,да сега без да работят получават заплати )

27

Анонимен

преди 3 месеца

Тука година след година морето запада. Пълно с мутри, глупацци, мръсни плажове , скалъпени барчета, никакви паркинги , липса на тоалетни , нагъл персонал , гадна замразена храна , никакви велоалеи и за бягане. Златни пясъци е някаква *** от 90те години ... Албена си спи в 70те ... слъначака вече е детски курорт за бедни тийнове. Изобщо държавата е абдикирала от национална програма за черномлрието и инфраструктурата.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Нали имаше в България подобна програма за почивки на деца? Всичко беше една измама.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Ние не можем да се доберем по здравна каса в България поради измамите със здрави хора, които точат картите, вие очаквате да се доберем до Гърция без да живеем и работим там.Проверете колко хиляди здрави всяка година с цели семейства и компании по 2 пъти ходят безплатно на море по НОИ и Здравна каса. Даже болнични ползват по време на измислената почивка за 40 лева общо.

24

badabum

преди 3 месеца

"..как може и ние да се доберем.."Що за малоумно заглавие?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Това гръка си е *** по душа. Независимо кой управлява там и независимо от финансовото състояние на държавата - пари за раздаване на калпак пак ще се намерят. Още помним онези 300 милиарда, които германците до голяма степен им опростиха, за да не фалират. Сега май пак натам вървят.

22

Анонимен

преди 3 месеца

В Румъния страна от нашата черга,от първи юли МРЗ става 3700 леи,след всички удръжки на румънците работещи на МРЗ им остават 2350 леи или 924 лева,на българите работещи за МРЗ -933 лева след данъците им остават 724 лева,с две думи,на румънците на МРЗ доходът е с около 28 процента по голям от колкото на българите които се трудят за МРЗ!

21

.

преди 3 месеца

Нелито пак си е оставила пръстите... Коректор, Нелито! Ползвай коректор! Не е трудно! Научи се! Полезно е за професията!

20

Анонимен

преди 3 месеца

И у нас има безплатни почивки ама само за украинците.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Егати заглавието: "Как да се доберем и ние"

18

Беден Вулгарос

преди 3 месеца

Отивам само ако е ол инклузив с включен алкохол.

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 14 - Погрешен минус се получи. Хора, които не са живяли тогава, няма как да знаят. Повечето са на етап плюене на онова време, щото такъв е трендът в момента. Само дето тогава се ходеше всяко лято на почивка, понякога и на море, и на планина, ако успееш да вземеш карти, считаше се добре за децата. Сега има пораснали деца, не виждали море. Та, по-полека с категоричните заключения.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 14 - Но каква бе цената накрая?

15

Трудете се и ще

преди 3 месеца

Успеете! Ако сте много усърдни, ще получите безплатно вила в Барселона и бонус луксозен бутик.

14

Анонимен

преди 3 месеца

НИКОГА не е имали цени от 15 лв. за 15 дни! По -полека!...Господине, всяко предприятие или организация, имаше почивни станции и на море, и на планина. Различни - от най-добрите, масивни със столови и летни кина, на самия плаж, като на Кремиковци, до скромни дървени постройки. Цена за 15 дни бе 15 лв., включително закуска, обяд и вечеря. Е, пиенето плащахме,не бе евтино - водка "Столична" бе 1,69 лв. , виното също гонеше 1 лв.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Пояснявам - Някой хора, просот няма парички, а други искат да спестят. Защо си толкова гаден!

12

Анонимен

преди 3 месеца

УЖАС! Хора! КАКВО Е ТОВА!!! Не знаех, че Гърция с епревръща в комунистическа страна! Какво следва! Безплатна храна за всички?

11

JERRY VASSILATOS

преди 3 месеца

ЗА ВИЛЛГАРИ НЯМА ГЮВЕЧИ и АВАНТАС...Вилггарите ще работят един месец в КУХНЯТА, ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ ХОТЕЛА !!...ТОВА е ВАУЧЕРА -- за ВУЛЛГАРОИС .

10

Пояснявам

преди 3 месеца

Това да ти е мечтата, да се добереш до безплатния ваучър, направо супер възпитание...Не, но курортите на България са изградени от комунистите. С много труд и пари. Защо не ги събаря демокрацията както паметника на Червената армия? Господине, главата ти е пълна с ваучери, каквото и да значи това.