63

Анонимен

преди 3 седмици

Джипитата ще са първите които ще останат без работа и това ще се случи до две-три години!

62

един

преди 3 седмици

ИИ ще остави лекарите без работа, а вярващите в ИИ -без лечение.

61

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 60 а какво и кой ще бачка при ИИ като ИИ е по-добър от всички хора и то в пъти. Като не може да се справиш никой няма да ти плаща. Няма пара и тогава какво остава. Или безработен умираш, Или комунизам без пари и без бачкане получаваш храна. Какво те притеснява или искаш да се гърбиш от бачкане и постоянно не ти стига парата а шефа ти живее в дворец.

60

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 59 - ТОва бъдеще вече отнимана. И обясни ми, как си роб, бе бате? И като махнеш априте, какво? Някой ще трябва, да ти дава храна ли? КАто едно време комунситите - вдигнехте си "комунизъмът" на костите, на царска България и 20 години не можахте, да догодните това, кеото беше, въпреки небивалото технологично развитие и нонстоп дотациите от мАсква. Вие мразите ВСИЧКО. Завиждате и искате, всички да са като вас! Е НЯМА ДА СТАНЕ!

59

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Бъдещето е точно на кумунизма. Капитализма и парата ще бъдат махнати. Хората няма да са роби на буржуазията и партиите и само машини ще бачкат.

58

56

преди 3 седмици

И преди да ми заговорите за нов световен ред, Давос и Клау Шваб - разберете хора - това не е проблемът! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! Без тези неща, до 20 години, едни машини ще работят за много малко народ, а остналите 99.999% ще се избиват за консерва храна!

57

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 55 Не съм приятел с комунисти!

56

Анонимен

преди 3 седмици

Проблемът не е, че ще остави без работа тях, ами че ще остави без работа всички. И това се знае от 30+ години. Затова бяха всички тези стъпки, да се минава на дигитално банкиране, без кеш, да се тестват щедри социални пограми и прочие - Защото икономическият модел в последните 200+ години, просто се проваля, ако 90% от общестовто нямат доходи. И няма да се създават нови работни места. Имаше ли нови работни места за конете, след ДВГ?

55

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 52 То затова съм политик. Аз съм бивш депутат приятелю, сега скучая просто, че голяма жега навън. Дядо, баба, после татко, майка всички са избивали лично капиталисти. Сега чакаме новия 9ти и почвам аз. Купил съм си тука 2 3 пушки и чакам.

54

.

преди 3 седмици

кацаров в качеството си на бивш министър на здравеопазването в един от безбройните кабинета на фигуранта мистър кеш , с погрешни действия или откровено бездействие е пряко отговорен за смъртта на десетки хиляди Българи по време на ковид пандемията. По негово време оглавихме световните класации по смъртност от ковид19 !!!

53

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 49 - Т.е. И.И. същетвуа от 80-те години, когато машина започна да бие по-сериозни играчи на шах, така ли да разбираме?

52

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 50 - Т.е. ти си наследник на убиец, макрсист, не вярваш в капитализма, мразиш всички останали, сляпо следваш изходния текст на всяка машина ... Онзи комунситически професор от БСП се оказа прав. 80% от нацията ни никаква я няма. Жалко за онези 20% от на нас :(

51

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 47 - Чакай, чакай малко - ами ти това го взе за добър резулат ли? ХАХАХА! Ок, ако е така и имаш такова ниско мнение за себе си, по-добре помоли Алтмън да ти каже, на кой психолог да отидеш.

50

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 44 Охоо избиваше ги много. По 5-6 на ден, ей така за кеф. Такъв си беше дядо, така си го помня.

49

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 45 Опитай да биеш ИИ на шах напр. И реми няма да вземеш.

48

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 38 - Както вече казах - да сте живи и здрави такива, които вярвате на всичко, което ви покажат. Хората взеха да продават отновот 15 годишни платформи, но им пльоснали И.И. и онези си вярват, че едва ли не говорят със Skynet.

47

Анонимен

преди 3 седмици

До 43 Коректно, на 100% съм аз. Видя ли, колко са полезни ИИ, а ти не вярваш в тях.

46

Анонимен

преди 3 седмици

До Юуп Лекара не може ли да резне топки по грешка.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Сериозно ли? Това ли са компетентните експерти по ИИ? ХА-ХА Вече всеки се прави на разбирач и обяснява какво и как с ИИ. А ИИ все още не съществува! ХА-ХА

44

Анонимен

преди 3 седмици

Не са 100, а са 7. Но имаш нужда, да надцениш себе си стократно и да подцениш мен още толкова пъти, за да се почувстваш по-дорбе, за себе си. Типичен макрсист! Сигурно дяод ти гордо е избивал хора след 9-ти!