17

Ббб

преди 3 седмици

Тоя лобист да каже в кои болници да ходим, в държавните или частните.. И кои са собствениците на уж нашите частни болници, а.. Супер е при комшиите, ако можехме и в Куба щяхме да се лекуваме.. Тука само се източва държавата и държавните болници, а частните е яко бизнес, даже искат още да отварят, ама няма..

16

Симо

преди 3 седмици

Не е редно пациент *** да кара по-хубав Мерцедес от доктор

15

Анонимен

преди 3 седмици

Абсолютен леш.Нещо страшно.дофтор- ***.

14

122

преди 3 седмици

20 пъти по-малко отколкото в Европа. Ама *** иска да се лекува по европейски, което няма как да стане.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ей ***, как ще са ти малко 8 милиарда бюджет и още толкова дето доплащаме 16 милиарда общо за 5-6 милиона население дето го ползват 40%. Я да си ходиш на материна в селОто. Да дойде някой знаещ какво и как се прави. Аман от експерименти...

12

Анонимен

преди 3 седмици

Не е само до пари, няма и кадри.

11

Анонимен

преди 3 седмици

На тези все са им малко . И 50 милиарда да им дадеш , пак са им малко .

10

без

преди 3 седмици

лимит в точене на каса,"дарения" за да ти дойде ред за операция, или брой кутии бонбони със стотака в нея.Трябва тези доктори да са свободни!Тия джипове не са за без пари!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Парите ще са малко докато плащат едни, а масата други ползват. Направете ги лични партиди и да видим дали ще са малко :) Хич не ми пука дали Драган, или Петкан ще получават здравна помощ! Време е да осъзнаете, че солидарната система НЕ ФУНКЦИОНИРА! Само въди тър теи! Хората вече се лекуват и в Западна Европа. А тук ще ви останат инфаркти и инсулти на бабки и дядовци от маргиналите.

8

запознат

преди 3 седмици

Мога да ви кажа че наглостта на докторите е достигнала критично ниво. А за какво се плащат здравни от хората въобще не е ясно. Всичко се заплаща на частно, въобще никакъв смисъл от здравно осигуряване.

7

Не

преди 3 седмици

Се наплюскахте! Искате още един "доброволен" данък от нещастните български донори на швейзарските ви сметки

6

Доктор Сър Пичук

преди 3 седмици

У нас има болни за които се харчат по над 10 хил. лева на месец за лечение и социален асистент, смятайте колко много хора трябва да внасят осигуровки за да издържат 1 такъв болен. Трябва да се въведе таван за това колко може да харчи за лечението на 1 човек, а не са болница или отделение както е в момента. Освен това трябва да се затворят всички болници в населени места с по-малко от 50 хил. души за да се затегне контрола върху харченето на парите, а не във всяко село и паланка да има болница.

5

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 4 - Може и в Дания. Определено болниците им са много добри, но ако не си гражданин ... ем ше чакаш ... с години.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Няма контрол на Източването на Нзок -Няма и да има ,защото Всички Крадци се отчитат нагоре на още по-големите Крадци. ,а турците си правят скрита реклама по медиите и юруш всички към турция -Защо ? нали сме в Ес - защо не в Германия,Франция ,Дания и тн.?

3

Анонимен

преди 3 седмици

8 милиарда са недостатъчно! Да се направи сметка средно финансиране на болен. Центровете, които правят само скъпи услуги да излязат на свободния пазар!

2

анонимен

преди 3 седмици

Другият голям проблем е, че цели райони и то големи, останаха без болници и поликлиники! В провинцията много хора са принудени да ходят в съседни градове, за де се лекуват! В министерство на здравеопазването, да седнат и да напрявят една карта на България с всичките болници, за да видят кои райони са оголени! И да престанат да откриват такива само в София и големите градове, иначе демографията ще се задълбочи и от липса на здравеопазване! Извадете си главите от зад-ни-ци-те!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Ние им развиваме всички системи.