9

Анонимен

преди 3 седмици

Ако ви влияят тези магнитни бури значи имате някакви метали в кръвта и сте заприличали на ходещи телеграфи.В такъв случай най-малкия ви проблем в магнитна буря.Трябва да започнете някаква здравословна диета,за да се пречистите.При тези магнитни бури не могат да ни наложат дигиталното робство,а и се отразяват на летенето на ракетите и дроновете.Ще им е по-трудно да палят световни войни,за да налагат терор над човечеството.Идеята е на Шваб.Вече е наказан и подаде оставка.

8

Анонимен

преди 3 седмици

До gg - нарича се именно слънчев вятър, защото напомня именно за вятър по аналогия.

7

gg

преди 3 седмици

Кактв е тоя слънчев вятър бе, нали е вакуум космоса уж. За вятър трябва въздух :-DТова, дето обдухва Земята от Слънцето е плазма - йонизирани частици, не е никкаъв вятър.

6

Анонимен

преди 3 седмици

До Дейвид Айккъмробите - хапчетата

5

Дейвид Айккъмробите

преди 3 седмици

Спасявайте се по планините и горите ,скоро се задава страшен глад СЗО ще направят нови локдауни от май/юни месец . Ротшилд е обявил , че новият локдаун ще е по китайският модел стреляне на месо и поне 10 години.Послепис- неочаквам робите потребители на ресторанти или молове да разберат тази информация , но има единици които ще се спасят.

4

Звездите ми шептят

преди 3 седмици

Избягвайте ползването на компаси през дните на магнитни бури. От опит го зная.

3

Анонимен

преди 3 седмици

И откъде разбрахте, че ще ги има?! Защото магнитните бури се прогнозират за максимум няколко дни (колкото е времето за пътуването на плазмата от Слънцето до Земята). Останалото са съчинения на алкохолизирани лелки.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Путин как тъй няма намеса?

1

Анонимен

преди 3 седмици

ХА-ХА-ХА поредната климатична измишльотина. Метеоролоците не могат реално да прогнозират повече от 3 дни напред, а тия със слунчевите изригвания изобщо не могад да правят протнози през самото слнчево изригване!