9

Бай Илийчо

преди 3 месеца

Малииий. Горките.

8

Ако някой види

преди 3 месеца

модерни противоградни ракети веднага ще се досети защо не правят нищо.

7

случва се

преди 3 месеца

а бяха говорили за липса на професия лозар . Отишли да съдят в турска и гръцка . там било по-добре . този лозар добре се е ориентирал . диплома за лозар няма . може нарочно да не са разбили градушките . така взема премията и субсидията . а спекулантите с вноса от юг продават само тяхна продукция . пивоварните използват и химия и внос на евтино грозде за вино . така от албания или македония ще си доставят по евтино Мерло . На някои места никога няма градушки . там гроздето си е добре . Да .

6

пияница мистик

преди 3 месеца

Хич не се плашете драги земеделци. Започвайте да внасяте, обявете гроздето за чисто българско, най-хубавото и вкусно на света и вдигнете с 80%, колкото са ви щетите цената. На гроздето, ракията, виното. Няма нищо по-хубаво, вкусно и биологично на света от произведеното от българските бизнесмени. Това Гърция, Турция, Франция, Италия pяпa да ядат :)))

5

ъъъъъъъъ

преди 3 месеца

заглавната снимка какво общо има със земеделците и градушката ?!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Унищожават се остатъците от селско стопанство в България, пък май и в цяла Европа. Ще хапваме скакалци, ако има. Свиквайте, това е поредното "ново нормално". Все пак е предвидено редуциране на 80%. Как да стане без глад, войни, вируси и "лекарства".

3

Анонимен

преди 3 месеца

агенция за борба с градушките кога ще си разшири покритието - пазят само наште НАЛЕ, а останалите да погиват

2

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е наред, продължавайте да си карате таралясниците...

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ужас. И застраховки нямат, че там условията са едни.... И държавата с нищо не помага на дребния земеделец, а само на едрия земевладелец