893

МАРИНОВИ

преди 15 години

Току що пак удари земетресение! Усетихме го в квартал Банишора!В София преди около 5 минути!

892

Варна

преди 15 години

Добре, че падна сняг, че софиянци да започнат да се вайкат колко са им зле и непочистени улиците и как се задава бедствено положение, и да спрат да говорят за това земетресение най-накрая!

891

друг

преди 15 години

Абе пак имаше трус преди малко. Осетихте ли го!!!

890

Учещ динамика и земе

преди 15 години

4-та степен по приетата в България скала на Медведев-Шпонхойер, която е до 12 степен. А 4-та по Рихтер си е доста зверско земетресение.

889

преди 15 години

Защо всички толкова драматизирате това земересения,някой си бил помислил,че бомба е било...други пък са падали от леглото,много филми гледате! Това е природата,България е преживявала къде къде по страшни земетресения от това което беше съботата ...!! Не забравяйте земетресението през 1976 мисля че беше във Вранча!! Колко души загинаха в Свищов,така че не драматизирайте нещата,а си вземете поука.Не само София е в земетръсна зона,а цялата ни държава,та и целия балкански полуостров,средизмно море и азиатските страни като Турция,Иран,Казахстан,Индонезия Япония и КИтай!!!каквото ни е писано,това ще става! Не можем да се борим с "майката природа"

888

преди 15 години

Ако искаш да знаеш отиди в първото училище или университет и виж, че тези, които наричаш *** са бъдещето и те са най-готините, вървежните и популярните сред своите съученици. Нещо повече 98% от хората са такива, а другите са пъпчивите загубеняци без пирятели и гаджета като теб. Ти сигурно си бил nerd в гимназията и затова сега се обиди и се заяждаш.

887

преди 15 години

Ето помощ към всички, които искат да се впишат сред връстниците си и искат да станат фешън:Библия за фешъни1. Бъди як.2. Бъди фешън.3. Слушай поп-фолк.4. Опитай се да бъдеш горните три неща едновременно.5. Не бъди селянин.6. Приеми точка 5 буквално. Ако случайно си от село, примерно Козарско, Пазарджишко или Горски Извор, Хасковско, казваш, че си от Пазарджик или Хасково съответно.7. Най-добре казвай, че си от София, Пловдив или Варна. Гледа се лошо на яки поп-фолк фенове от малки населени места. Могат да те обвинят, че си селянин, а ти не си.8. Опитай се да бъдеш като Панайот от Биг Брадър 3. Независимо от всичко, което се говори за него той е много ЯК и се е снимал в поп-фолк клип.9. Колкото се може по-често използвай думата як"и производните й в речта си.10. Забрави за думите извинете" и благодаря". Казвай вместо тях Опааааааа" и мерси".11. Единственият истински поздрав между двама истински яки поп-фолк фенове е К'во става, бе ***!"12. Няма значение какво и къде си учил (например Тракийският университет в Стара Загора), винаги казвай, че учиш или си учил в УНСС.13. Пребивай всеки който ти каже, че си Унесеселянин"! Разбрахме се вече, че не си селянин.14. За да затвърдиш точка 5, наричай всички различни от твоя вид селяни".15. Приемай точка 2 много на сериозно! ТИ ТРЕБВА ДА СИ ФЕШЪН!16. За тази цел следи последните клипове по ТВ Планета и/или ТВ ФЕН. Там ще видиш как трябва да се обличаш, държиш и подстригваш.17. Няма значение колко пари си дал за дрешките си, твърди, че са страшно скъпи и са ти донесени специално от Турция.18. Като стана въпрос за телевизия, за да си истински як можеш да гледаш само следните телевизии - ТВ Планета, ТВ ФЕН, ТВ Хит, M SAT, а да и bTV, еднакви боз ъъъ искахме да кажем еднакво яки са.19. Гледай и Анимал Планет и запаметявай някакви сълзливи истории за различни животинки и ги разказвай на жените. Това ще те направи доста вървежен.20. За да си още по-фешън си купи поне половин килограмов сребърен ланец и го носи винаги. Ако нямаш толкова евромарки пробвай да си купиш ланец от никелирана стомана. Моли се никой да не забележи.21. Когато те попитат какво слушаш отговаряй Поп-фолк, черно и гръцко (или сръбско, както си избереш)!"22. Осмивай всякакъв стил музика, различен от по-горе изброените!23. Никога, ама никога, каквото ще да става не казвай, че слушаш чалга. Каквото и да твърдят другите ТИ НЕ СИ ЧАЛГАДЖИЯ!24. Също така не казвай, че слушаш Глория, дори и някога да си го правил. Истинският поп-фолк фен трябва да се разграничава от т.нар. чалга и чалга певачки.25. Кралицата на поп-фолка е Ивана, а НЕ Глория. Запомни това добре.26. Истинският поп-фолк фен не се вози в градския транспорт, нито ползва маршрутки.27. Дори и да ползваш градският транспорт, отричай! Градският транспорт е за селяни, а ТИ НЕ СИ СЕЛЯНИН!28. Истинският поп-фолк фен или си

886

martin

преди 15 години

Не се плашете! Няма страшно! Що се отнася до ТВ Кулата това е пълна измислица на някой болен мозък който иска да изплаши още повече хората. Искал е да излъже изкочилите от домовете си хора че при по-силен трус кулата може да се срути. ГЛУПОСТИ!! Нищо подобно! Не вярвайте на тези слухове и запазвайте самообладание

885

преди 15 години

Няма смисъл от тези спорове. ЗАЩОТО НЕ СТИГА, че живеем на земи, които сме откраднали с много кръв от страна на поробените и в последствие изгонените от тези чужди земи, ами и виждам долни спорове София-провинция (абе обикновено селяните го подклаждат това) и Пловдив-Пазарджик. Ехо, осъзнайте се, какъв народ сте? Защо спорите за това кой е по-голям българин, като българин е всепризната обида по света (Уикипедия писа, че било равно на , и не са далече от истината). Срам ме е, че съм българин, защото народът ми е по-зле от ромите, ромите поне не крадат чужди територии, само живеят на тях.Няма смисъл от тези спорове. ЗАЩОТО НЕ СТИГА, че живеем на земи, които сме откраднали с много кръв от страна на поробените и в последствие изгонените от тези чужди земи, ами и виждам долни спорове София-провинция (абе обикновено селяните го подклаждат това) и Пловдив-Пазарджик. Ехо, осъзнайте се, какъв народ сте? Защо спорите за това кой е по-голям българин, като българин е всепризната обида по света (Уикипедия писа, че било равно на , и не са далече от истината). Срам ме е, че съм българин, защото народът ми е по-зле от ромите, ромите поне не крадат чужди територии, само живеят на тях.Няма смисъл от тези спорове. ЗАЩОТО НЕ СТИГА, че живеем на земи, които сме откраднали с много кръв от страна на поробените и в последствие изгонените от тези чужди земи, ами и виждам долни спорове София-провинция (абе обикновено селяните го подклаждат това) и Пловдив-Пазарджик. Ехо, осъзнайте се, какъв народ сте? Защо спорите за това кой е по-голям българин, като българин е всепризната обида по света (Уикипедия писа, че било равно на , и не са далече от истината). Срам ме е, че съм българин, защото народът ми е по-зле от ромите, ромите поне не крадат чужди територии, само живеят на тях.

884

преди 15 години

hora stiga fantazirai te ,poklatihme se malko i pochvate fantazii.verno che e starshno ma se izlagate .

883

Радован Караджич

преди 15 години

@vzzz ...*** ти србска... ще ви видим вас... какъв *** ви го подадоха шиптърете... та още и ще си го джвакате ... *** е-бани у главу ... ТА си трайте и там под вода ... да не се дига прах... че кога сме решили все сме ви били ... ;)))

882

srbin

преди 15 години

ajde bugari, koji vam je kurac, sta panicite.....

881

ico

преди 15 години

Аз съм в княжево и тука нищо не се усети нито в 10 часа нито в 7 сутринта.Ако не бях гледал новините изобщо нямаше да знам че е имало земетресение...

880

преди 15 години

a kakvo stana sus sluhowete za potuwaneto na tv kulata s 10 metra?ili vsi4ko e rezultat ot neuravnoweseni mozuci i panika?

879

Parcuc

преди 15 години

Snoshtnoto si go usetih super dobre i napravo se sduhah, sutreshnoto taka sum spal che prosto nikakuv shans da mu otdam neobhodimiq sduh, xaxaxa, mnogo trudno se budq...

878

Pepi arbov

преди 15 години

E vse ot neshto triabva da se ymre..........

877

ludiq

преди 15 години

но си прав софия е сеизмична зона а витоша е заспал но не угаснал вулкан. имаите го в предвид от месеци ми се подиграваха хора като казвах че иде голям трус ,но са дано ме вземат на сериозно врачка съм и ви кзвам ще има още по голям трус от този.скоро.

876

mimi

преди 15 години

Не мога да разбера злобата на хората от другите градове !!! Няма за какво да се радвате ! И...не забравяйте че повече от половината Ви рода е тук и ни е заела работните места на всичко отгоре ни наричат селяни!!! Ами то простотията си е българска но...при такива моменти е просто изродено да се злорадства!!! За земетресението -беше усетено и в Бели брези и двете Няма разрушения доколкото знам и виждам и всичко е спокойно Но...притеснява ме тътена който се чува и при двете Аз съм на висок етаж Никога не се е чувало такова нещо при земетресение Освен това е вертикално което въпреки ниската степен го прави опасно според мен Как се реагира при вертикални земетресения и защо е този силен тътен?Баща ми беше на рабога в Скопие когато е станало голямото земетресение Било е ужасно Хората са се успокоили и се върнали После ...край При това е било хоризонтално Колкото до сградите на всички ни е ясно че...всичко е нестабилно тук! Да и в Скопие е останала само една висока и стъклена сграда чиито архитект били оплюли преди това че не знаел и не можел нищо Та...това е ! Колкото за провинциалистите дето злорадстват не забравяйте че точно обикновените хора се включихме както и с каквото можем да помогнем- с пари и дрехи -и в Стражица и на други места А дали са стигнали дотам не знам! И не злобейте че вече и без земетресение не може тук да се диша от хора придошли отвсякъде и забравили корена си. То ако паднат сградите не се знае кой повече ще загуби Защото столичани кореняци вече останахме без нищо а провинциалистите изкупиха всички нови апартаменти Така че...дерзайте какво ще ни се случи !!! Прости сме си българите и злобни и това си е!!!

875

;]

преди 15 години

хора,забележете къде стават най много земетресения,винаги в най населените места по планетата-Китай,Япония.... и т.н,явно вече и земята не търпи толкова народ на едно място(в случая в София)Ne prosto tezi mesta sa sus visoka seizmi4na deinost ... Sredizemno more e edno ot tezi meta a nie sme blizo do tazi zona na razmestva6i plo4i :)

874

bb

преди 15 години

Това не е лоша да се люлеем. ;)))