442

До 452

преди 3 седмици

Кълвач, аз не съм чувал някой от НАТО да заплашва с унищожение или нападение Русия, нито с ядрено оръжие. Вземи пак си прегледай опорките с унищоженията. На всички в НАТО им е пределно ясно, че в ядрена война победител няма. Джуджака няма вече какво да губи, освен остатъка живота си, но тия около него имат. И не се знае дали ще решат, че животеца и скътаните пари и имоти са им по-ценни от амбициите на бункерния гном.

441

Хххх

преди 3 седмици

До 451Ей кълвач...НАТО не е проблем за Русия...просто след това НАТО няма да съществува...при пряка атака над Русия от коя да е натовска държава Русия ясно го каза ...ще последва термоядрен ответен удар....НАТО няма как да спечели срещу Русия тъй като Русия ще активира целия си ядрен арсенал..а прооозтаците от НАТО това не разбраха че Русия не е вмирисана западнала държава за разлика от запада там хората са обединени..

440

Loyko

преди 3 седмици

Украйна в НАТО лиЙ ? Ако Украйна беше в НАТО,до сега Путин да беше се изпарил. Русия е безмислено да плаши НАТО и USA. Едва ли Русия са луди да се самоубиват,и само плашат гаргите.

439

Анонимен

преди 3 седмици

В Укрия положението е ясно , остават , Берлин , Лондон и Париж !

438

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна в НАТО лиЙ ?

437

От Берлин

преди 3 седмици

Не съм ви писал отдавна тук...! За една седмица срещам унгарец и поляк( с добре платени професии...), които спешно напускат Берлин с деца и мебели....! Мирише СТРАШНО на война.... Немските политици са почти 99% американски марионетки, и работят срещу интересите на Германия... Бог с ВАС и пазете децата

436

Анонимен

преди 3 седмици

До Иванов ..Ами какво чакат , или шубето е голям страх ?

435

Иванов

преди 3 седмици

На руските *** нека кажа че в миналото *** може да са марширували в Берлин благодарение на лошия запад и сащ но реалностите са други и ако продължават да предизвикват НАТО ядрения Армагедон може и да се стовари в мацква,НАТО превъзхожда в пъти и въоръжение съветите,не го забравяйте

434

Иванов

преди 3 седмици

По цялата граница трябва стена каквато сащ са направили с Мексико толкова висока сам че да е железобетонна с камери

433

Реалист

преди 3 седмици

Тоя па ***!? Кой е искал територия на НАТО?

432

Анонимен

преди 3 седмици

Не казва обаче, че няма да отстъпи украинска територия - първи признак за поумняване!

431

Шаши

преди 3 седмици

Руски войски са марширували в Париж. Френски са марширували в Москва. Само че руския марш е победен.

430

Анонимен

преди 3 седмици

Всички които си мислят че ей така се подпуква една държава с ядрени оръжия да се запасяват с консерви, питейна вода и дебели одеала. Ако случайно оцелеят от ядрените взривове да могат да изкарат 2-3 години ядрена зима. И да прочетат какви са последствията от една ядрена война, щото явно са от по-младото поколение и дори са нямали начално военно обучение в училище. То ако беше толкова лесно постоянно щяха да се замерват с ядрено оръжие.

429

Татул

преди 3 седмици

Ба'хти тъ'пите евроатлантици. Едните дават оръжия, другите пращат хора да воюват в Украйна. Французите ядоха бой, не се научиха. Германците ядоха бой не се научиха. Сега е време пак да ядат заедно с англичаните и мало'умните им сателити САЩ и прочие.

428

Джотето

преди 3 седмици

Малко май бой ядохте от СССР и пак ще ядете.

427

Анонимен

преди 3 седмици

Шолц,пиле проскубано,питай дядо си,какво беше през 1945-г.Вие немците,бяхте бити,***.и още други много благинки. Седи си на подпухналия ***,не говори глупости,за да не съжаляваш ти и твоя народ.

426

Анонимен

преди 3 седмици

Шолц да мисли за територията на Германия. Явно не е на ясно какво се е случило с великата му държава преди 80 години. А сега не вижда, че все още са колония на краваристан.

425

Не е ли ясно?

преди 3 седмици

До СМЕХ....: Смей се на г'лупостите си. Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. Но руската военна доктрина включва използване на ядрено оръжие само ако има заплаха за Русия. А САЩ - за превантивен ядрен удар - т.е. те да започнат първи. Засега единствената държава, която е използвала ядрено оръжие е САЩ.

424

СМЕХ....

преди 3 седмици

КАТО Я ПОДПУКАТ РУСИЯ ОТ 3- СТРАНИ С ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ, НЕМА ДА ИМА И МОКРО ПЕТНО ОТ НЕЯ...ХАХАХА....НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НА МИЛОСТ!!!

423

АМИ, ДА....

преди 3 седмици

ПУТИН И КОМПАНИЯ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА Е 40- те ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, КОГАТО СССР, ПРАЩАШЕ НА ФРОНТА, ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СЪЮЗ----- ДНЕС Е САМО РУСИЯ И СИБИРСКИТЕ ПЛЕМЕНА--- ОСТАНАЛИТЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ВЕЧЕ ЗА РУСИЯ И ГЛЕДАТ НА ВОЙНАТА, КАТО СЕИР, В КОЙТО НЕ УЧАСТВАТ!ЯДРЕНИТЕ РЕКЕТИ --- НЕ МИНАВАТ, ЗАЩОТО ЦЯЛА ЕВРОПА И САЩ СА ЯДРЕНИ СИЛИ, ЗАЕДНО С УКРАЙНА.ЩЕ БИЯТ РУСИЯ --- КАТО МАЧКА У ДИРЕК, И НЕМА ДА ИМА МИЛОСТ!!!