10

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Мафията в действие .

9

Alex

преди 3 месеца

Чат пат познавам някои от средите дето се бутат във властта. Един нормален нема. Само чомпили и селинжери. Мутариусите ще го продухат скоро ми се чини.

8

Боко Пеевски

преди 3 месеца

Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо.

7

Боко и ШИШИ

преди 3 месеца

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

6

Хуйо

преди 3 месеца

Да й е честито!Няма кандидати за главни секретари ,за главни прокурори,какво става в тази държава?А аз си търся подобна работа.Ми обадете се бе хора да направим тия конкурси по интересни.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната гербава калинка, марионетката на сикаджията от Банкя, това ни очаква ако не излезете да гласувате. Забравете за увеличение на пенсии и заплати, пригответе се за постни пици, защото гербавите олигарси ще усвояват милиардите които ви се полагат, но вие си го знаете нали.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 3 - Скрита любов към руски език, нищо че иначе го плюят.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Какво е туй главсек - секретарка ли :)))

2

Анонимен

преди 3 месеца

Всичките са така, върти-суче, партии сменя, всичко, каквото е възможно, само и само да е във властта или залепено за нея. От голЕм мерак да работят за благото на народа ще да е.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Дърта ама се озърта :)))