69

Анонимен

преди 3 седмици

Докога ще украсявате "великите селски" победи на Русия с думата "селище"?

68

дяконЪ

преди 3 седмици

и да триете все тази... в Уманское 523 по 200 и 74 по 300 е равносметката.... + 12 тежки машини 24 леки машини, 3 реб станции мобилни и 7 групи (3-4 *** в група) професионални дроноводи при Бандера.....Скоро Одеса ама не ви казват, абибне ви стиска...

67

Евро Вувузелчик

преди 3 седмици

Украйна настъпва, а руската армия бяга панически! Путин вече е умрял 5-6 пъти поне! Ракетите на Русия свършиха още преди година и половина! Русия е изолирана, като я подкрепят само някакви си 3 милиарда души от населението на земята. Русия е фалирала и не е пета икономика в света! Нали така беше евро-атлантическата опорка?!

66

До64

преди 3 седмици

Ми ако верно ги превземат до 57г. нakъkaна европа и нато кво ще правят.

65

Рашист

преди 3 седмици

В телеграма има много канали където се вижда цялата бруталност на войната. Руснаците така са набрали на укрите че няма накъде повече. Бомбят ги с ТОСове, с ФАБове и ко ли не.

64

Чичолина

преди 3 седмици

Клатят целия фронт все едно легло е пред разпад.

63

Рашист

преди 3 седмици

Работайте братья! Победа за нами. Урааааа.

62

Копейкин

преди 3 седмици

Е стига де! Ами те Руснаците за три години превзеха вече шест села. Зеленски стегне те се малко. Ако я карате така до 2057 Русия ще ви превземе още четири села.

61

Не ве!

преди 3 седмици

Русия не е започнала нова офанзива. В момента тече само подготовка. За това усрите все още задържат някакви позиции и еврогейците надуват фанфари и се бият по гърдите. Момента за началото на офанзивата ще разберете че е настъпило когато Европа започне да вие, а храбрите усри, оцветяване всички траншеи в кафяво. Споко... близко е...

60

По същество

преди 3 седмици

Задната част на донецка област? Вие четете ли като пишете? Кое е предната част на донецка област? Я бързо се скрийте в задните си части.

59

хе хе хе

преди 3 седмици

Няма да се размине само с тенекета и муниции. Западът ще трябва да изпраща и хора. Готови ли са нашите храбри атлантици:)

58

Анонимен

преди 3 седмици

Браво хутите не ги е страх.

57

Анонимен

преди 3 седмици

Най-късно през 2-рата половината на този век,всики близкоизточни страни ще членуват в Брикс.В момента "главите"на 20-десет Арабски държави (Близкоисточните Щати) са на посещение и учатници в диалог с Китай в Beijng по покана на Президента Си.Светът преживява ново възраждане след разпада на колониалната и социалистическата системи.Тепърва ни очакват големи изненади през вратата половината на този век.

56

Баце

преди 3 седмици

Като гледам кой е автора, не си заслужава коментар.

55

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ сами се"простреляха"като се"вързаха"на Нюланд & Байдън(синчето)и се хвърлиха слепешката във война с Русия.(макар и на пръв поглед да изглежда друго)Сега вече е ясно,че не става дума само за здрав разум а и за грешна посока и грешен път.Но още не е късно да излезнат читави от блатото,преди изборите там.

54

Ушшанки

преди 3 седмици

Айде така яваш-яваш след 50 години може и да стигнат до Харков.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Русия не си е върнала нищо.Тя няма нужда от тях Отдавна ги е отписала,тези земи,даже и Балканите и Источна ЕвропаРусия вече се"обърна"към Азия и се стреми да установи буферна зона между Европа и неините земи.Заова и"прочиства"пограничния си район с Европа.Създава здрава връзк а с работилнцата на Света,като и предлага ефтини суровини и гориво и за следващия век.Така създава мощен стимул и за Брикс,като подбива и $.Към средата на този век целия държави а може и континенти икономически ще изчезат.

52

Анонимен

преди 3 седмици

44 - ТОВА "ИНСПЕКТОР КОСТОВ" ЛИ ГО СЪОБЩИ.

51

Анонимен

преди 3 седмици

до 44 - колкото и да дъвчете опорката, не лови дикиш. ша останете без зъби.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Оти русите не земат урок от КИМЧО и със балони да изпратят нацисткото г,ю,бре на франсетата, англета и т. н.