87

Бай Дрън

преди 3 седмици

Тия боеприпаси на Терем ако са като термобаричните на Вазовските, руснаците ще заформят хоро, хаха.

86

Браво

преди 4 седмици

Чудесна новина. Време е да започне армията да се модернизира. Ако успеят с местни доставчици ще бъдат и независими в производството. А сега има търсене.

85

Обективен

преди 4 седмици

Преди да прочета новината , видях на секретен руски сайт , че са сложили локация с GPS координати на завода.

84

Анонимен

преди 4 седмици

НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ КОЛКОТО СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ. ЯВНО ТЕЗИ ОТ ТЕРЕМ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЕМИ ХОРА!!!

83

Анонимен

преди 4 седмици

никой, В КОСТЕНЕЦ МОЖЕ ДА ПРАВЯТ КИБРИТ,АМА ЗА ДРУГО,ДА НЕ ГОВОРИМ ДРОНОВЕ И БОЕПРИПАСИ ЗА ТЯХ,НЕ СТАВАТ,ТАКА ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА СИ ХАБИ РАКЕТИТЕ ЗА ТЯХ - ФАЛШИВА ЦЕЛ СА!!!

82

Анонимен

преди 4 седмици

Браво! В сайта продава ли се?

81

Artur

преди 4 седмици

По *** от българите нема

80

Анонимен

преди 4 седмици

Прости българи

79

Artur

преди 4 седмици

*** българи

78

Хаха

преди 4 седмици

Целта на този завод е да стане цел.

77

По същество

преди 4 седмици

Дроновете ще унищожават танкове с цени в евро? А, дано. Дано се освестим и да помогнем на Русия да изтреби на*исткия режим в Киев.

76

11

преди 4 седмици

Ъм то, днеска дронове-камикадзе, утре заводи-камикадзе!

75

IQ 3.14

преди 4 седмици

един вид терем не могат да опраят осмия въртолет на меджидийката, и да превърнат ми24ките в машини за издирване/спасяване, но щом е ишлеме за братска държава айде почваме.

74

Сата НАТО

преди 4 седмици

Тиквата с тия играчки че убива неудобните на режима му. Мога да се фана на бас. Деева и простата торбъ с лййна...

73

Анонимен

преди 4 седмици

На тоя завод целта му е едни управляващи да намерят поприще на някакви техни хора да се наиграят на разбирачи и на началници. И покрай другото да се развъртят едни пари, да се изхарчат по едни проекти и да се приберат в чекмеджетата на тоя и ония. Иначе в България и пирон не може да се измисли и да се произведе.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Какво се пенявите излишно бе, някъв чак написал "турска инвазия". Хахаха! От най-близкия си приятел се страхуват, а иначе масово българите целуват изхода на сърбите които са им многократно доказано най-големия враг.

71

До до 71

преди 4 седмици

До до 71 - "Твоето величие скоро след изборите ще се озове в ареста за измами в огромни размери." --- на база на какви доказателства? От години по сигнали на Капитал и компания там е цялата държава денонощно и НИЩО! Защо да са в ареста? Заради симон милков наркомана-камикадзе пратен от Прокопиев и компания? И защо точно Възраждане са срещу тях? Нали уж сте опозиция? Врагът не са ли зависимите войнолюбци, а Възраждане плюе от сутрин до вечер по ... ВЕЛИЧИЕ?!? Луди ли сте? Ще се види след 9-ти

70

до 71

преди 4 седмици

Твоето величие скоро след изборите ще се озове в ареста за измами в огромни размери. Затова само Възраждане и излизане от НАТО докато полските или прибалтийските *** не са предизвикали Русия

69

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя завод, ако не я докарат до трета световна и да изяде тактически нюк, неговите дронове е добре да се използват в случай на турска инвазия.

68

Дилема за изборите

преди 4 седмици

Карат се от една страна ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ и ИТН и от друга ВЪЗРАЖДАНЕ и БСП. Първите ще включат България във войната, а вторите искат да я извадят от НАТО, когато е НАПЪЛНО РАЗОРЪЖЕНА, БЕЗЗАЩИТНА и около нас ВСИЧКО ГОРИ! Т.е. едните ще ни доведат до унищожаване от Русия (от тук изстреля ли се една НАТОвска ракета, Русия ще отговори), другите - да ни унищожат всички останали! Имаме некадърни и зависими К.РЕТЕНИ! Само Радев е разумен, но е сам. Сега се появиха Величие на полк. Марков и вече не е!