33

БРАВО на ГЛАВЧЕВ

преди 4 месеца

ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ВЪНШНА ПОЛИТИКА

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Koнституционните промени бяха "бутнати" от ГЕРБ за да се появи тиква на ГЕРБ. Защо ставате смешни с недомислиците си?

31

Джон Наш

преди 4 месеца

По принцип Религията на ПП ДБ е Пудела с пачка в уста, а техния Господ е Торбата с кеш и затова им е много трудно да се ориентират във верските взаимотношения между хората. Така или иначе, Православието е трънче в петите на Юдаизма, Мюсулманството и дори на Католицилизма и нека не бъркат с мръсните си ръце в тези сложни взаимоотношения! Анатема шарлатани!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Статия:/Пъклените планове на световния елит./-труд;В момента основната политика на глобализация се провежда от три страни: САЩ, Китай и ислямизма (ислямските движения)/:/Но всъщност нещата се решават зад кулисите.ООН изпълнява волята на световния елит и интересите на ТНК.Всички тези конфронтации,локални конфликти и войни са илюзия.На самия връх всички действат заедно,но разделят хората,за да ги контролират/:/те не се нуждаят от умни и мислещи хора;такива граждани не могат да бъдат управляван:)

29

Анонимен

преди 4 месеца

Сребреница е един добър пример какво трябва да направим в Столипиново, Факултета, Шекер махала и другите гета.

28

Няма случай Сребрени

преди 4 месеца

Няма никакъв случай Сребреница, а активно мероприятие на комсомолците от ПП-ДБ!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Ми то ПП имат сега 60 депутата ,затова се викали Главчев да им. се обясни ,но след тези избори че имат 20 депотати или 5 %и тогава нищо няма да могат да правят )))

26

Анонимен

преди 4 месеца

каква етническа толерантност бре шебеклянино? "турците" са помаци българи. индийците никой неможе да ги гледа. крадци и убийци.

25

Изнервен

преди 4 месеца

ЗАЩО?

24

Анонимен

преди 4 месеца

А бомбардировките на американците над Белград не бяха ли геноцид? Колко деца и мирни граждани загинаха? Там умишлено се бомбардираха точно мирните жители. Но посолството въобще не дава да се отдадем на спомени. Пак двоен стандард типичен за лицемерния запад на когото служим самоотвержено.

23

Джон Наш

преди 4 месеца

България е пример за работещ модел на етническа толерантност. Сега на някой, на който това не му се харесва, се опитва да натрапи верска нетърпимост използвайки войната между православни в Украйна. Серебреница е доста противоречива тема от към исторически факти в която няма невинни и всеки има своята истина пречупена през верската си призма. Идеален повод за раздухване на верска нетърпимост в едно толерантно общество. По делата им ще ги познаете.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Тя истината е само една и ние я знаем: Оставки на Главчев още днес! Не е нужно да я "казва"...

21

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ли е основателят на тази "умна" фамилия?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Чакайте да ви каже истината.

19

АВТОГЕНОЦИД е

преди 4 месеца

Сърби,Хървати,Бошняци са ЕДИН И СЪЩИ НАРОД КОЙТО СЕ КЛА................ ХОЛИВУД НАПРАВИ ФИЛМ ОЩЕ 1999 ЗА БОСНА МЮСЮЛМАНИ ИЗВЪРШВАЩИ ТЕРОРИСТИЧНИ АТЕНТАТИ В САЩ ЗАЩОТО ТЕ СА СИ СЪРБОХЪРВАТИ на които изцяло ЧУЖДИ са им Северномакедонците и Словенците нямащи нищо общо с войните!ИСТИНАТА НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ защото ООН(холандци) е съучастник в геноцида Сребреница а пък СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЧ избиваше само своят собствен Сърбохърватбосна етнос а ЧУЖДИТЕ Словенци и Македонци УМИШЛЕНО ПОЖАЛИ

18

Ужас

преди 4 месеца

Света забравили че войските на ООН и запада избягаха позорно от Сребреница и оставиха хората.А сега бъркат в раната и пак искат война.

17

Хо хо

преди 4 месеца

Пуделите с торбите кеш какво разбират от външна геополитика. Единственото от което разбират е кеш от международна контрабанда, пране на пари и комисионерство от руски олигополи. Тия токсични пудели колкото по-скоро се скрият по топлите острови толкова по-добре за тях. Доста критична маса се събра от шарлатании и е въпрос на малко време да избухне. Тик так, тик так...

16

ИСТИНАТА

преди 4 месеца

СЛЕД КАТО СЪРБИТЕ ПРЕВЗЕМАТ СРЕБРЕНИЦА, КАЧВАТ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА НА АВТОБУСИ И ГИ ЗАКАРВАТ В МЮСЮЛМАНСКИТЕ ЗОНИ> ИЗБИТИ СА ИЗБИРАТЕЛНО САМО ЧАСТ ОТ МЪЖЕТЕ, ТЕЗИ КОИТО СА ВЪРШИЛИ НЕЧУВАНИ ЗВЕРСТВА НАД МИРНИТЕ СЪРБИ ПРЕДИ ТОВА

15

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли какво да се оправя в държавата, че тръгнали да търсят кой какво бил казал! През к0ра ми е какво е ставало в Серебница, в Златица и в Платиница и кой какво бил казал или не казал!

14

Анонимен

преди 4 месеца

ОГРОМНА ПОДКРЕПА ЗА ГЛАВЧЕВ РАБОТЕЩ ПРЕМИЕР УСПЕХ