140

Този

преди 4 месеца

Този така наречен Радев, не може да говори за Ботев. Руския роб и подлец Радев, не може да споменава с продажната си уста Ботев. Предателите путиновите болшевишки *** като Радев не трябва са са в България.

139

Анонимен

преди 4 месеца

То това навремето и в записките доста българи от революционното движение пишат - от турчин предател не става ама от българин... Тоя гологлавия астрален близнак на бай Тодор е живото доказателство...

138

Данъкоплатец

преди 4 месеца

Ако пРезидента Радев е свестен, аз съм трамвай.

137

Реалист

преди 4 месеца

Като военнослужещ може да си бил свестен,но като политик-не,няма свестни политици,те всички се овълчват...

136

Анонимен

преди 4 месеца

Не мисля че си свестен

135

На днешния ден

преди 4 месеца

Е загинал един велик бэлгарин. Вероятно предаден от някой "Беевски" и застрелян от някой "толуп". Въпреки това, шепа бевмозъ4ни боклyци привиждат във всичко Русия. Жалко племе, болни хора. Поне днес склонете глава и замълчете бе оTpeпки.

134

Думи на С.Аксаков

преди 4 месеца

"Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!"

133

думи на Стамболов

преди 4 месеца

"Какви хора бяхме тогава (1876г.) ние, които разклатихме и подкопахме цялата турска империя? [...] Тогава ние с ненавист и омраза гледахме не само на турците, но и на немците, австрийците и англичаните, които високо викаха, че Русия не идва да ни освободи, а да ни пороби, завладее и погълне [...] От тогава минаха 10 години и днес всеки разумен българин, всеки патриот, като вижда какво вършат русите в България, ще признае, че са били прави да ни предупреждават така."

132

Гошо

преди 4 месеца

До всички: Да се отъждествява Русия със СССР е грешка , да се мрази един народ заради един човек е глупост. Не всички обичат Путин в Русия, но всички обичат Русия.

131

думи на Ботев

преди 4 месеца

"А Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии."

130

Анонимен

преди 4 месеца

Ти не си от свестните, гащник!! Така че не влизаш в това число, така или иначе.

129

Анонимен

преди 4 месеца

ВСИЧКИ НАШИ ГЕРОЙ,ПИСАТЕЛИ И ВЪЗРОЖДЕНЦИ СА БИЛИ РУСОФИЛИ, НО СА УМИРАЛИ КАТО РУСОФОБИ!ЧЕТИ БОТЕВ!ВАЗОВ!ЛЕВСКИ И СПИСЪКА Е ДЪЛЪГ!ЧЕТИ!НЕ ТОВА КОЕТО ПИШЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ЦЕНЗУРИРАНИ ОТ РУСКИТЕ ПОД..ЛОГИ!ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО НЕ НИ БЕШЕ ДАДЕНО ДА ЗНАЕМ!ЗАЩОТО РУСИЯ ПРОМИВАНА МОЗЪЦИТЕ БЪЛГАРИТЕ АТ НЯКОЛКО ВЕКА!

128

ПроСоТо

преди 4 месеца

г-н Президент,Чест и почитания !

127

Той да не би да е св

преди 4 месеца

Той да не би да е свестен!? Той е нещастието на България! Ако не беше той още на 01.01 2021 г. щяхме да сме в Шенген и Еврозоната!

126

ЦИК цок

преди 4 месеца

Радев оставка

125

Тенгри кан

преди 4 месеца

Слабите поколения е разпиляват, а напълно посредставените като днешните я унищожават. Свободата на физически план е лишение и способността да го понесеш. Ако можеш да се лишиш от удобствата, комфорта и желанията на този свят си свободен. През останалото време си слуга, роб. Дали ще е турчин, руснак или днешните англосакски, все тая. Ти си слуга. Работи за тях, за техният свят, защото си неспособен да създадеш своя и си страхлив да не загубиш, това, което трябва да загубиш!

124

Браво

преди 4 месеца

Много добре го е казал! Поздравления за думите. Сигурно краварските лакеи са започнали с "ласкавите" коментари от рано. Така само потвърждават думите на Ботев.

123

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия НА Шипка отидоха 15 хиляди "българи" организирани с платени автобуси и платени сандвичи със сирене и луканка от Възрждане. Иначе щяха да си седят по махалите.

122

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 174 Радев е радикален русороб, и всеки, който твърди обратното, работи директно за него.

121

Русия

преди 4 месеца

Кинефити са бяха скрили след като на "3ти март" на Шипка отидоха 200х българи. Посолството пак ги е натирило да сират срещу българти.