38

вгз

преди 3 месеца

до 38: дугия път, като се качиш на Боинг, си вземи и раница парашут.

37

вгз

преди 3 месеца

Правилният метод за принуждаване да мълчат, е дебела пачка. Работниците не знаят как да си я поискат.

36

Факт

преди 3 месеца

2/3 от самолетите на руската аерофлот са боинг.

35

Курис Пичерядис

преди 3 месеца

Незнам каква е тази открита кампания срещу Боинг но няколко пъти съм летял с 787 9 и Еърбъс само могат да си мечтаят да направят такъв самолет.....

34

Гост

преди 3 месеца

Журналистите в България откриват топлата вода -ама тя е дар от природата. Къде в нашата страна не принуждават работници и служители да мълчат. Който не мълчи го гонят от работа или уволнят дисциплинарно.

33

Хи хи

преди 3 месеца

Същите са като абрамсите, бедните украински войничета в абрамсите се молят за живота си, че абрамса и с прашка можеш да му пробиеш бронята

32

Жалко, но факт

преди 3 месеца

Гледах репортаж за тези, преди години се сливат с някакъв производител пословичен с ниско качество и проблеми. След това започват да възлагат голяма част от процеса на подизпълнители върху които няма контрол на качеството. На директорите се плаща в акции и не им изнася цената им да пада...

31

икономист

преди 3 месеца

Къде е онзи не.нор.малник Радослав, да каже колко обича капитализма, и по конкретно американския капитализъм?

30

абе

преди 3 месеца

какво чакате от потомци на избягали престъпници от европа в новия свят....бандити, лентяи и некадърници!....ама имат американски "ценности"

29

да

преди 3 месеца

те затуй си седят на дирника и само ръчкат другите да се избиват! подли янки!

28

Ббб

преди 3 месеца

Руснаците им бяха доставчици, а сега без тях гледай какво става..

27

Анонимен

преди 3 месеца

Представям си с ф-16 как ще се изпотепят нашите пилоти. Ако въобще тези хартийки пристигнат някой слънчев ден.

26

Летящите ковчези

преди 3 месеца

Летат сиректно към преизподнята. Носят биотовара.

25

Една ТОПОЛка

преди 3 месеца

Само една е нужна! И всички евроатлантичета ще замълчат. Ще замълчат пред силата на АТОМА!

24

Някой

преди 3 месеца

Всички който имат колективен договор са задължени да мълчат срещу държавни и фирмени кражби плюс тюрлюгювеч от всякакви работници. Положението е абсолютно тотал щета. Скоро време ще се връщаме в праерата от крупни кражби и престъпници по веригата до долу. Повече не искам да знам за фирма с колективен договор и държавни чадъри и помощи и мигранти. Психически няма обработка. Дори изкуствен интелект ще изпуши в дисбаланс.

23

Не е ли ясно?

преди 3 месеца

До Анонимен 29: Статията е за Боинг. А това за Илюшин и Як си го добавил от себе си, сигурно защото латерната на русофобската пропаганда трябва да се върти без спиране.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Боинг за да пестят разходи намаляват качеството. Така се случи и с онези два самолета 737 МАХ които паднаха и после приземиха всички останали. Дават на индийци да пишат софтуера защото е по-евтино.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 20Страшни са руснаците 30 години правят една и съща лада и москвич. Имаха 2 вида одеколон.И 50 вида водка. Прогрес разбираш ли.

20

Анонимен

преди 3 месеца

От 10 най-тежки катастрофи със този самолет 7 са в следствие на сблъсък с друг самолет. 1 на самоубийство на пилотът . Останалите 2 са проблемни.Разбира се не казвам че са безгрешни.Не са. От хиляди самолети няколко се разбиват. А на Сухой суперджета от 3 построени се разби 1.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Американците дори влакове не произвеждат, за разлика от руснаците. Само едни таратайки за вътрешна употреба. Но са ненадминати в холивудски митове и възхвали за себе си.