118

Анонимен

преди 4 седмици

руските милиардери отиват да живеят в Англия, защото не търсят произхода на парите им, а нашият полицай се загрижил за парите на Англия

117

Анонимен

преди 4 седмици

не с бушони всички нгли българи ходят в англия за помощи някои записват и родителите си даже които никог не са рботили и платили една стотинк данък но си мислят че са велики бългри и всички са им длъжни

116

Вие как мислите?

преди 1 месец

Тези петимата, като ги гледах на снимки, зададох си въпроса дали наистина имат акъл да измислят система, чрез която да присвоят 50 милиона? Според мен те са бушоните, някой друг е дърпал конците.

115

Амуджа

преди 1 месец

Нейсе грижите вий за Алито минджи сомотани след 2г.то излиза.50 млн.ще намерят другпът Скрили са по два три куфара някъде..Вие обаче завистлив бедни каиши минжи с 0 грама мозък съдбата ви ясна 0пъвай и kaишa,ади,адий

114

Анонимен

преди 1 месец

Ммм, потомствен ариец!

113

Анонимен

преди 1 месец

Хората подпомагат Българската икономика вие ги плюете!Тия са ученици на Кокорчо.И той така се прояви в Англия.

112

Атмаджа

преди 1 месец

Ние пък се надяваме престъпниците да бъдат в затвора,а не да се правят на успешни.

111

Атмаджа

преди 1 месец

До ...Както се казва,във всяко стадо има ***.Опитите ви да бунтувате българите са обречени на провал.Корупция има навсякъде,даже в развитите страни и е на много високо ниво.Опитите ви да внушавате,че само за определени народности е характерна корупцията са напразни.

110

Анонимен

преди 1 месец

А тоя от снимката га краде пари в Англия и маа кифтета в бг-то майка му щракаше с пръсти. Сега да горяла Англия. Вместо Англия изгоре синчето и.

109

От затвора

преди 1 месец

Черния боздуган чака

108

...

преди 1 месец

А вие господа българи, не се ли срамувате изобщо, че сте българи? Вашите крадливи политици полиция съдебна система лекари ,ви ограбват и унищожават всичко ценно в България. Крадат европейски средства, които са предназначени за нас обикновените хора, та вие се срамувате от този случай. Ха ха ха , трябва да се срамувате от вас самите, че позволявате да ви мачкат и правят на маймуни българските власти. Хайде със здраве .

107

Тая турко-мангалка

преди 1 месец

Не и ли е ясно, че мaймуноподбното и в затвора в Англия го чака същото като другото мaймуноподоно дето изрита онова момиче по стълбите в метрото в Германия. Мaймунчо го размазаха от бой нацистите в затвора и е в реанимацията. А колкото до коментара и надявам се коментара и да стигне до Англия, че Англия да постъпи с всичките мaймуноподобни както навремето постъпи Чърчил с тая и3мeт човекоподобна и станаха храна на лешоядите.

106

Анонимен

преди 1 месец

Да са живи и здрави нашето ром, европейците трябва да се отчитат на нас, да си плащат или бой.

105

Иван

преди 1 месец

"Не разбирам защо публикувате такива простотии. Карате ни да се срамуваме, че сме българи." - ти от Не-ла-та какво очакваш да "публикува", пак този път сравнително малко правпописни и пунктуационни грешки, живее се.

104

Иван

преди 1 месец

Такива тъмни субекти със меко казано недообмислени имена и произход са визитната картичка на България навсякъде по света. На англичаните им е пределно ясно колко българин или германец може да е човек с подобно име. В България хора с такива имена масово поправят покриви, строят сгради, извършват дейности. Смятайте за какво качество става дума.

103

до Велев

преди 1 месец

Демокрация и Пазарна икономика, бе, Велев!!!!! Ако те гепят - гориш, ако пък не - си прмер на подражание!!!! -))))))) На туй му казват още "Американска мечта", как си я постигнал е без значение!!!!

102

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам защо публикувате такива простотии. Карате ни да се срамуваме, че сме българи.

101

61

преди 1 месец

"показва как размахва бележки из апартамент" ... Начи ся, или Гугъл преводачът да научи по-добре български, или нашите журналяги да научат малко английски. Въпросните "бележки", на английски "notes", на български се превеждат като "банкноти".

100

Ббб

преди 1 месец

Супер, браво на наште..

99

Велев

преди 1 месец

Тая жена ,синът й и другите с и около тях трябва да си получат заслуженото - за такива заплахи и злоупотреба в такъв колосален мащаб британското правосъдие е постъпило много меко ?! Не стига, че крадат и завличат много държави ,а също и нашата страна с измами ,същите тия личности са супер нахални, арогантни и безочливи !!! И това е главно в резултат на разните му там комитети от типа на Хелзинкския комитет и други подобни... Докога ?!