91

Шишо

преди 3 седмици

Има само две ефикасни решения на проблема с "мигрантите" които не искат да се интегрират. Депортация или преработка в завода за биогаз!

90

Браво

преди 1 месец

на Дания! Само така!

89

Анонимен

преди 1 месец

Когато допускаш безразборно орди варвари, без каквато и да е било стратегия в израз на някакво псевдо състрадание, те логично започват да създават проблеми! Европа трябваше да защити интересите си като допуска единствено образовани имигранти, които логично щяха да се интегрират много по-успешно, без да създават проблеми, а напротив щяха да допринесат за развитието й. Сега е нужна депортация или насилствена интеграция, в противен случай ни чака хаос, мизерия и насилие!

88

Анонимен

преди 1 месец

До Чичкото - Чичкото с мустачките ни гледа от небето и ни се чуди на акъла. Но все пак Андеш Брайвик е налице и можеше да го направят кмет на гетото, вместо да го държат в нещо като затвор на някакво островче, в ТРИстайна килия с всички удобства, с компютър и телевизор. Ценят си го хората, защото знаят, че времената се менят и всеки може да се окаже много полезен в даден момент.

87

Анонимен

преди 1 месец

Мигрснти се борят за правата си?? Абе дошли "на гости", че пък и с претенции. Като си искат правата да си погледне паспорта и бегом от където дошли. Само лентяйстват, като скакци унищожават всичко. Като съм в арабския свят се съобразявам, че не мога да консумирам алкохол (а си ми е право)

86

Анонимен

преди 1 месец

До У Германия съм - Ти би ли си купил апартамент в сграда, построена от амуджите? Тези, които си изброил все пак са завършили строителни техникуми. Това, че онзи ти иска личната карта, не е гаранция, че може да прочете какво е написано на нея.

85

Анонимен

преди 1 месец

Онгъла - Ъгъла от където извира реката Дач, Дануба, Дунай, където преди хиляди години, ние Българите сме си пасли конете, част от народа се прехвърля при Келтите, които са напридошъл народ от Балканите под каомандата на Цар Болг - сънът на дядо Коледа през 7 век п.н.ера, но и затова са днешната Англия - Онгъла. Но и затова Шотландците свирят и те като нас Българите с Гайди от агнешки кожи!

84

До 79

преди 1 месец

Никой няма нищо против ромите, които са избрали да живеят като нормални хора. Но народът пропищя от нищоправци, които доят социалната система и на всичко отгоре вредят по всякакви начини. Меркелица пък довлече в ЕС милиони подобни, малък процент от които наистина искат да учат, работят и живеят по европейски. Останалите обаче направо заявяват "Дойдох, за да живея на социал и да налагам исляма!" Е, с тях няма да се разберем. Рано или късно ще се изясни кон боб яде ли и че Европа не е джамахирия.

83

в Швейцария съм

преди 1 месец

В България не виреят чужденци щото не им понася климата и земята.

82

Анонимен

преди 1 месец

написах *** преди малко и ме цензурира сайта, а не го казах в лош контект. Добре - роми тогава. Защото съм с впечатление, че си предпочитат да ги наричци.гани. Както и да е.

81

до Не е верно

преди 1 месец

така е, но в нета има едни редовни коментиращи, които са винаги хейт настроени и към *** и към какво ли още не, а подозирам, се търси точно този ефект с такива статии

80

Kuncho

преди 1 месец

Амнести Интернешънъл няма ли да се намеси в защита на дискриминираните!

79

Анонимен

преди 1 месец

Не е верно, много ромски семейства живеят нормално и работят и си възпитават децата. В нашия вход на първия етаж заселиха едно семейство роми и никакви проблеми не сме имали, бачкат си, децата си ходеха на училище, Това беше още преди 40 години.

78

българин

преди 1 месец

Тоя номер ние сме го измислили ! По времето на соца се опитаха да разселват ромиите по кварталите и сред българите , за да нямало гета , но всичко завърши безславно ! Българите пропищяха , а ромиите изпотрошиха апартаментите и изчезнаха !

77

Анонимен

преди 1 месец

Тая новина е на година ...

76

Анонимен

преди 1 месец

Датското ляво се прави на дясно, ама няма да мине. Вече врънтаха бойковия номер - оставка, когато ни пада рейтинга, преди да падне тотално, че да изкараме още 1-2-3 години.

75

одеве писах, че

преди 1 месец

санирането е една голяма Далавера и гледам, че на някои не им е харесало, но да потърсят в гугъла "некачествено саниране" и да четат. Малък пример с едни съседи давам: преди 2 години падна силна градушка, но настрани обърна валежът и направи малки кратери на южната страна на санираната им пет етажна сграда, която бяха си санирали изцяло за собствена сметка между другото.

74

До ,,у германия съм&

преди 1 месец

...не съм видял амуджа ,все бьлгари,поляци...се гърчат на строежите...Ми,кой за к'вото е учил,братчет! И ти ако си кадърен захвърли волана и стани научен работник в университета!Някой да ти пречи? К'во ревеш напразно?По тошово време всички се поавихте на най умните и най кадърните но се оказа,че сте гола вода,за един сап даже не ставате!Турците не им давахте и дума да продумат,затворихте ги като крепостни в селата да робуват сега е ваш ред да сте на скелите! Стройте светлия викомунизъм на воля

73

Маймата му на

преди 1 месец

На ефреите, България е православна държава.

72

Същото важи за

преди 1 месец

Цяла Европа.Ако не можеш да се интегрира,индентификация и от дето дошъл,там отишъл.