25

Анонимен

преди 3 седмици

Сега като им разрешиха да бият по блатата на всеки такъв удар трябва да се отвръща с пет такива по жилищни сгради . Хаймарсите не се ловят БИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ .

24

Чанев

преди 3 седмици

Много руски мекерета са се навъдили тук ,докато в същото време руските фашаги с неотслабваща страст и безчовечност избиват един цял народ и ликвидират малко по-малко една народност !

23

БАНко

преди 3 седмици

ДОКАТО НЯМАХА РАКЕТИ И ПВО НА ОСТАТЪЧНА У-КРАИНА НЕ РАБОТЕШЕ , НЯМАШЕ УДАРЕНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И УБИТИ !!! НАТООВЦЕТЕ ЗНАЯТ КОЙ ГИ УБИВА - ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ !!!

22

Гошо

преди 3 седмици

Сашо ,а защо ударите да не са били украински? Ти ползваш само информация която ти подават от Холивуд, а това те прави посредствен драскач в сайта.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Другия път, като дойдат АТАКАМС- директен удар по Москва!

20

Наблюдател

преди 3 седмици

А, колко са жертвите,които режимът изпрати на фронта без тяхно съгласие? Украйна е на украинците, колкото България е на българите! Колонии на чичо Сам!

19

sando

преди 3 седмици

До Анонимен 2Да де,ама не си. Ти си само един пъпчив марсолко - клавиатурен воин. Такива като тебе искат да забраняват пиратките по нова година,ама тука искаш да избиваш хора. Като потропа войната на вратата, ще се напикаеш първи,господин смелчак.

18

Стига глупости

преди 3 седмици

Всеки знае, че удара е в следствие от некадърното ПВО на Украйна. Руснаците бият само по бандеровците, западните съоражения и западната техника. А такива има в близост до доста жилищни райони и детски градини. Бандеровците не са по различни като начин на мислене от Хамас.

17

Копейкин

преди 3 седмици

Др. Путин, знам кое те кара да се будиш нощем и да ставаш все по - жесток към мирни жители - прекрасно осъзнаваш, че деня, в който ще извикам Кабаева в бункера, ще се венчаете и ще се гръмне е много близо. Ще повториш края на Хитлер. Поне си свали обувките - неудобно е някак да те намерят с номер 37

16

Име

преди 3 седмици

А колко са жертвите от Донбас и Луганск след 2014?

15

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Само болни мозъци бомбардират цивилни. И още по-болни се радват на това.

14

пияница мистик

преди 3 седмици

В блока сигурно са се крили нацисти и фашисти останали от времето на Хитлер :)))))))

13

НАЕБАНко

преди 3 седмици

ХУБАВО Е, ЧЕ ТЕРОРУСКАТА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ,НО НЕ И ПРЕДИ ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ ОЩЕ 100-ЦИ ХИЛЯДИ АГРЕСОРИСКИ ПУТИНИСТИ! ПУТИН ЯВНО Е КРАЯ ЗА СССР2

12

Абдула

преди 3 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860 Гледам те вчера как се беше разплул насред улицата като някакъв махараджа и леко си си повдигнал рокличката , за да ти пълзят мравки по чучурчето. Що за странен фетиш е това?

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Още! Ама по хиляда укри нагли накуп при всеки удар! И е крайно време Зеленски да бъде убит! Недопустимо е един ром сефарадски да малтретира с психопатиите си целия свят! ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ НЕЗАБАВНО!

10

Анонимен

преди 3 седмици

А в Белгород колко? Броите ли или нямате такъв калкулатор да обхване касапницата?

9

Руский мусор

преди 3 седмици

Кво друго им остава освен да тормозят цивилните. Русия се провали от всякъде. Червеният башибозук си мислеше, че в Харков го очакват с цветя. Но излезна обратното и сега отмъщават.

8

Анонимен

преди 3 седмици

"В западната Лвовска област в град Стрий руснаците за пореден път удариха най-голямото в Европа подземно газово хранилище. Точно тази е най-важната цел на руснаците." - Още сутринта се разбра, че МиГ-31 е във въздуха и ще има удар с "Кинжал", но не беше ясно дали няма да удари Киев. Сега разбрахме, че Кинжалът е уцелил Стрий.

7

Укро ПВО

преди 3 седмици

Свинопитеците винаги казват така като избомбят своя гражданска сграда.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Мощна руска въздушна атака тази нощ причини щети на енергийната инфраструктура. В западната Лвовска област в град Стрий руснаците за пореден път удариха най-голямото в Европа подземно газово хранилище. Точно тази е най-важната цел на руснаците.