478

Анонимен

преди 2 седмици

Цената,която ще "платите" юроБоклуци е че ще запазите вивота си,защото в противен случай,в мига преди да се превърнете в газови мехурчета,за миг ще се мерне казаното оп Путин "за какво ни е свят без Русиия"!

477

Ала бала

преди 2 седмици

Абе това Дойче Веле няма ли да го закрият, тая пропагандска медия?

476

Глупава Пропагадна

преди 2 седмици

Статия, но от ЕвроАтлантици само това може да се очаква, празна пропаганда. И докато тив от другата страна на Атлантика, потриват ръчици за париците които отиват към тях, Европейците плащат суровини и военни сметки които ги разоряват. С две думи Европейците изпуснаха питомното (Европа от Лисабон до Владивосток) и сега гонят дивото (Да победят Русия и Китай). Е нема как да стане.

475

Да, да

преди 2 седмици

Трябва и ЩЕ загуби!

474

eu citizen

преди 2 седмици

very very stupid article

473

VladTepes

преди 2 седмици

До Шаран БГВъв Виетнам имаше победител - Таиланд с 5 милиарда долара американски инвестиции още толкова помощ допълнително похарчените пари от разквартируваните американски войници.

472

Нищо ново

преди 2 седмици

Украйна не може да спечели война срещу Русия. Въпросът е само какво ще загуби. Може да загуби по-малко ако започне преговори за мир сега, или да загуби повече ако започне преговори по-късно.

471

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна няма да загуби войната защото обявена война няма.

470

Анонимен

преди 2 седмици

ей че само на мало7умник не му е ясно че става дума за ресурси и богатства- не случайно отнемат даже повърхностния слой от украинския чернозем и го мъкнат в европа

469

Анонимен

преди 2 седмици

а аа ставало дума за ресурси а не за демокрация и човешки ценности- и как си го приказват - уверени че населението вече е с промити мозъци и консумира всицчки илъжи на евроатлантиците

468

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна е загубила отдавна ,само че сащ и ес се правят на балами и наливат милиарди в Украйна я зелето ги краде )))

467

Анонимен

преди 3 седмици

Дори да е така, не можем да подкрепяме украйна с цената на всичко. Понякога се налага да се отреже гангренясалия крайник за да спасиш тялото. В случая с украйна момемтът на рязане е когато поискат жива сила от съюзниците си. А това ще е скоро.

466

так така

преди 3 седмици

До Георгивярно умножено по 1000 .....ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗАКОННА ФОРМА НА ОГРАБВАНЕ НА *** НАСЕЛЕНИЕ И НИТО ЕДИН В ЗАТВОРА ОТ ЕДРИТЕ КРАДЦИ КОИТО СА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ...

465

Голата истина

преди 3 седмици

Бавно и сигурно,транс.....ните медии ,ни подготвят към неизбежното. И за слепеца е ясно че Украйна ще загуби войната понеже никога не е имала шанс за победа.

464

Еееее

преди 3 седмици

Аре стига ми бъркали по джобовете ве

463

Георги

преди 3 седмици

Хора, демокрация няма. Не се заблуждавайте. Думата демокрация е с гръцки произход и означава управление на народа. Къде сте виждали народ да управлява. Това, че избираме ( не избираме ) някакви измамници, не означава, че това управление е демократично. Примери милиони. Гласуваш за Бойко получаваш ПП и Пеевски :) 😀 А какво правят след това си е техен въпрос...някой да ви в питал 😀

462

????????????????????

преди 3 седмици

После следва Балтика...И така.Следва и Студената Война още 10 години поне.Следва емиграция, разруха, страх, и така.Следва това, че всички ресурси ще са в Русия и всички последствия от това. Няма да има зелен преход, няма да има завладяване на космоса, лекарство за рака и тн. Ще има производство на атомни бомби.

461

Анонимен

преди 3 седмици

Много им дреме на САЩ, военната им индустрия порасна 5 пъти от тая война, а там и от двете страни славяни се бият, така че "И да паднем и да бием...."

460

Анонимен

преди 3 седмици

Тя вече е загубила ,вярват на наркомана сащ и ЕС а той си заблуждава че щял да победи Русия ,смях в залата ))

459

Шаран БГ

преди 3 седмици

В една война само на книга има победител !! Всички губят !! Какво спечели СССР в 1945 година? Какво спечели САЩ във Виетнам? Какво спечелиха всички сред камънаците на Афганистан ? И ние като станахме държава, какво спечелихме начело с Кобурга Фердо, че му и ровим кокалите сега у нашата земя !? Най-много "спечелихме" БЕЗ ВОЙНА след 1989 година като олекнахме с около 2,5 милиона като население ? Туй нещо демокрацията било много хубаво нещо.......... И сега ще спечелим от Украйна !?