8

Хаха

преди 3 седмици

Всичко с времето си

7

Анонимен

преди 3 седмици

До Алекс: Не знам между ушите на Майк как е, но той си остава легенда. Единственият начин срещу него да излезеш на собствен ход от боксовия ринг е като много, много се движиш, за да не допуснеш удар и се надяваш, че на 57 все пак няма да може да издържи чисто физически да те гони по ринга в продължение на 12 рунда и по някое време ще му свърши въздуха да те гони. Аз лично по-скоро бих излязъл срещу Усик, не срещу Майк. И срещу двамата нямам шанс, но Усик не е такъв нокаутьор, доката Майк е.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя мач щеше да бъде срам за бокса

5

Алекс

преди 3 седмици

Да спечелиш милиони и на 57 да ти се налага да подскачаш на ринга за някой долар.Между ушите е напълно пусто.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Поради мижав интерес

3

Стария Джо

преди 3 седмици

Майк си остава най големия боксьор на всички времена. Тия жени сега дето защитават титлата веднъж годишно са за смях. Железния Майк правеше по 5-6 защити годишно и ги убиваше. Още си пускам старите му мачове

2

пияница мистик

преди 3 седмици

Не знам дали някой помни, но по времето когато Железния Майк беше във вихъра на танца и мачкаше наред, печелеше стотици милиони, абе изобщо беше супер звезда. Та беше отишъл в някакъв бар и там нещо се овъртолил яко, с наркотици ли, с алкохол ли не помня, заял се и някакви пиянки от бара го бяха спукали от бой. Че то на ринга е едно, ама на уличен бой кантар няма :)))))

1

Анонимен

преди 3 седмици

Жалко .. Щеле да е забвно да видим Майк оше един път